[REPLY]
Fik den rigtige vare, sendt næsten med det samme efter bestilling.
Og så var der oven i købet 2 stykker tyggegummi med i pakken - super god service :)
Har ofte handlet hos Webdanes.dk. Dog er jeg nogen gange for hurtig på aftrækkeren, da nogen af de varer jeg køber hos dem, fås en del billigere andre steder.
Sidste køb var en Logitech G500 mus. Den kostede ca. 80kr mindre i de mest populære andre webshops. Men det så jeg selvfølgelig først efter jeg havde bestilt :P
OPDATERING!
De får lige hevet de sidste 2 stjerner hjem og får dermed topkarakter.
Hvorfor?
De har en fantastisk RMA procedure.
Torsdag: Går på posthuset og sender en defekt mus retur til dem.
Fredag: Musen modtages, kan jeg se på Track & Trace
Weekend....
Mandag: De arbejder på sagen
Tirsdag: RMA afsluttes. Musen byttes til ny og sendes.
Onsdag: Så er der post. Splinterny mus!! Ja tak!!
RMA forløb klaret på under en uge! Uden dikkedarer. Det må jeg sige. Det er fandme lækker service. Og som et ekstra plus, kan man følge RMA processen online. Man kan logge ind på sin egen RMA og se status. Smart. Men nåede aldrig rigtig at få noget ud af det, da de jo var færdige så hurtigt!
fik lynhurtigt sendt den bestilte vare. god kommunikation
så intet at klage over og handler helt klart hos webdanes igen.
Ingen dårlige ting at sige -
Hurtig ekspedition, god indpakning, hurtig levering.
Det funker!
Godt indpakket
Desværre skal man bestille inden kl 15 for at få leveret efterfølgende dag.!
Har brugt Webdanes i nogle år, og har aldrig oplevet problemer.
Levering er i top, information og service. Så bliver det ikke bedre!
Thumbs up til Webdanes folkene!
Jeg bestilte en vare som ikke var på lager og det lykkedes alligevel at få den hentet hjem, så jeg kunne afhente den allerede d
Og så har der altid været god service, og hurtge på aftrækkeren derfor får i en velfortjent top-karakter fra mig :D
Webdanes var både hurtig når det gælder Udbringning, også er de rigtig billige, De er ikke nær så dyre som de fleste andre firmaer!
De kan helt klart anbefaldes
Når man har en søn, som absolut ikke kan leve uden et nyt og super smart tastatur - er det bare lykken, at det når frem til os allerede dagen efter bestilling. Ro for mig og glæde for drengen - super god coctail
Jeg bestilte to ting, den ene ting jeg fik var forkert, så fik jeg tilsendt den rigtige og beholde den forkerte.
Super support og levering!
Det gik hurtigt og nemt havde det dagen efter jeg havde bestilt
Jeg fik det, som jeg havde bestilt. Alt i orden.
Jeg bestilte 2x switch, og 2x hyperglides, bestilte om Onsdagen 14:30.
Jeg modtog ikke min pakke om Torsdagen, ringede til dem, og det var pga. der kun var 1x hyperglides på lager.
Dette er selvfølgelig min egen skyld, men savner lidt en funktion, der påminder en om det, når man går videre fra ens Indkøbskurv.
Efter de tog 1x hyperglides af bestillingen, sendte de den samme dag, og idag (Fredag) modtog jeg min pakke.
Super god telefonservice med ingen ventetid, og en medarbejder med en god tone!
Oven i det, modtog jeg 2x tyggegummier, "gavekort" til gratis GLS fragt, og et klistermærke fra Roccat.
Super fin handel, og vil i fremtiden handle hos WEBdanes ApS!
Jeg fik varen 1 hverdag efter det var bestilt. Intet at sætte en finger på.
Det var et virkelig godt køb fortryder intet en god pris virkelig godt køb
Da det var en ny side jeg købte fra var jeg lidt nervøs ved købet..
Men da de var det eneste sted der solgte en razer bungee.. Var der satset værd...
Ingen problemer med webdanes, de er reelle og man kan stole på dem på trods af deres side ser mindre professionel ud.
Bestilling og forsendelse gik som smurt, plus at de følger op på om man har modtaget varen :-)
Bestilte min Steelseries Diablo 3 mus og fik den dagen efter. Ingen problemer.
Superhurtig ekspedition og levering
Var sent ude med fødselsdags gave til min søn, men havde allerede mine vare, dagen efter jeg bestilte dem :) god service.
Egentlig en fin e-business med hurtig levering og god kommunikation. Men da vi fik brug for at bytte et fejlbehæftet headset var reaktionstiden meget langsommere - faktisk tog det en uge før de havde registreret modtagelsen og jeg måtte selv rykke for svar. Men de var dog til at tale med, og vi fik et nyt headset.
Men lidt mere tjekket RMA behandling ville klæde dem!
Fik det jeg bestilte efter 2 dage og det virker fint.
Web-shop let at finde rundt på, betalingssystem fungerer fint, leverance hurtig og præcis, varen perfekt som bestilt.
Hej alle dem som ser her. http://www.webdanes.dk er en god designed hjemmeside. Deres productor kan godt koste meget. Men der er meget god . Hvis du køber deres producter efter klokken 15.00 kommer der højst sensynligt næste dag. Eller inden 15.00. Jeg vil sige at man skal købe ved webdanes!:) :D!!
WebDanes er en cool side, man kan købe alt muligt tilbehør til Gaming. Den skal du prøve
For første gang i den tid jeg har handlet på nettet er de vare jeg har bestilt pakket ordenligt og forsvarligt ind. Kanon service, kort fragtid og ydermere er der tyggegummi med i pakken :) !
jeg har købt stort set alle mine casemoding ting inde ved webdanes!!! de er epic! og det bedste er næten at hvis du bestiller inden for tiden har du varen dagen efter! :D
Da jeg er første gangs handlende på deres side, vil jeg sige at jeg er meget tilfreds og at jeg helt sikkert bestiller derfra igen.
Webdanes udøvede i mit tilfælde en ekstra-ordinær service oplevelse og derved vender jeg tilbage som kunde.
Havde ingen problemer med at bestille online, og min pakke kom 2-3 dage efter, fin service efter min mening.
Kan ikke være mere tilfreds med forløbet, eller det lovede produkt.
Bestilte om aftenen og kunne hente min pakke næste dag i blockbuster... så kan det vist ikke gøres ret meget nemmere...
Deres priser er okay, og informationen man får er mere end nok, men desværre tager fragten lidt lang tid, men det er jo ikke direkte deres skyld
Jeg blev taget godt imod og Webdanes var heller ikke bleg for at sænke prisen under deres konkurrenter, det gjorde jeg købte mit gear der.
Servicen var i top og der fandtes ingen dumme spørgsmål, det gør at jeg i fremtiden vil handle der.
Webdanes er virkelig et firma som henvender sig til den seriøse gamer. De har NÆSTEN ALT! Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem!
Jeg fik min bestilling hurtigt og uden problemer, der var såmænd 2 stykker tyggegummi med i pakken, givetvis for lugten.
Det eneste jeg kan sætte en finger på var at, fragen var lige så dyr som bestillingen, hvilket under omstændighederne ikke var meget, men dyrere end jeg havde forventet.