We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Urskiven revisión

Urskiven Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Urskiven and give your own review of Urskiven 190
Excelente
9 de cada 10

190 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (190)
Urskiven

Fint udvalg og gode priser

Meget hurtig levering, også selvom jeg ønskede en justering af lænken.

Featured review of Urskiven

GOD BEHANDLING

Jeg købte et ur gennem urskiven.dk, men jeg ville gerne se uret før jeg bestemte mig. Uret svarede til mine forventninger, og da jeg sagde, at jeg hellere ville købe hus urskiven end hos en tysk forhandler matchede han uopfordret prisen.

Urremmen var for kort, og han lovede at eftersende en der er længere. Den er ikke kommet endnu, men der er også gået under en uge.

Fem stjerner med eller uden ekstra rem (fem med pil opad for remmen)
;c)

• Henny
  • 7 Evaluaciones

Helt igennem Proff!!!!!

Har nu indenfor en uge modtaget det skønneste armbåndsur
med brillianter,samt et par unikke enkle ørehænger,i den bedste
kvalitet,det er ikke sidste gang jeg handler med Urskiven,Tak!!
Mvh.Henny Thomsen.

Superservice

Kan varmt anbefale Urskiven. Bestilte et Seiko pilotur sent om eftermiddagen, ankom med postbuddet dagen efter !!!!!

• julie

rigtig hurtig levering

har bestil et ur til min kæreste, vi havde årsdag og jeg havde været sent ude, jeg fandt et ur ved urskiven, bestilte det søndag, havde det tirsdag, dette kalder jeg god service.
jeg skrev en mail ang. leverings tid og de svaret rigtig hurtig.
så bestil roligt herfra :)

• La

Smertefrit.

Bestilte mit ur kl.15.00 havde det med posten dagen efter.

alt var nemt og ligetil

Uret leveret og korrespondancen fra bestilling til levering var optimal.

Urskiven

Holder 110% hvad de lover!!

Købte et TW Steel ur hos Urskiven.dk
- Svare hurtig på mail også sent aften
- HOLDER hvad de lover pr. mail!
- Afsendt med det samme
- Leveret til tiden i fin indpakning
- Alt i alt et sted jeg kun kan anbefale!

• Lars
  • 4 Evaluaciones

God levering uden problemer

Uden problemer

• Herdis

Kanon godt

God hjemmeside, nem at finde rundt på, gode priser, hurtig levering, man kan selv hente hvis man vil.

Perfekt

Intet at beklage det hele kørte på skinner, fra bestilling til levering

• nuri
  • Comprador verificado

5 Stjerner fra mig...........

hvis i skal ha et ny ur, vil jeg anbefale urskiven.dk.

Fantastisk positiv respons!

Servicen er i top, og venlig information.

Leveringstid

Den lovede leveringstid er ikke overholdt, plus de kan ikke givet en ny/opdateret tid. Det er for ringe!

lige til tiden

da jeg skulle bestille nyt ur til min mand gik jeg ind på urskiven og bestilte, det er da det bedste køb jeg har gjort , så det kan jeg på det varmeste anbefale

Urskiven

Nemt, gode priser og hurtig og enkel levering

Jeg har været glad for at handle på urskiven.dk. Jeg har kun handlet en enkelt gang her. Men jeg følte mig tryg, det var nemt, gode priser og hurtig levering.

Super

Be.stilte ur, og der stod 5-7 hverdage,modtog det efter 3.
Hvad mere kan man forlange

Excellent

Rigtig god service og hurtig levering. Varen levede op til produktbeskrivelsen og alt forløb uden problemer.
På trods af, at varen først skal gives som gave om 5 måneder, var dette ikke noget problem og garantien gælder så fra den dato. Perfekt.

• Nikki

god hurtig service

Bestilte et ingersoll gandhi ur fredag aften og det blev leveret den kommende mandag. God kort process. Kan sagtens anbefale andre urskiven.dk

Hurtig og god ekspedition

Hurtig og god ekspedition

• Peter

Ventetid

Ventetid er det eneste lille minus selvom det stod i annoncen ellers fin betjening og opfølgning.

• Vibeke

Rask levering, konkuransedyktige priser

Rask levering. Kjapp respons på epost. Konkuransedyktige priser. Anbefales!

Levering til tiden

Jeg oplevede ingen problemer, og pris og lovede levering var helt i top.

• Eske

Alt var super - hurtig og fin levering

Alt var super - hurtig og fin levering

Troværdig og problemløst

Fin og velfungerende hjemmeside med troværdige anmeldelser af urerne. Anførte forretningspriser er næppe overdrevne. Købte et Junkers Iron Annie Ju52 Automatic 6660. Meget attraktiv pris sammenlignet med bl.a. udenlandske priser. Bestilte uret en lørdag eftermiddag og modtog det mandag aften med posten. Bedre kan det næppe gøres

Bedste urbutik på nettet

Jeg har nu handlet på urskiven.dk to gange og der er fantastisk service hver gang! Hvis urene er på lager kommer de dagen efter og websitet er nemt a finde ud af. Deres priser er også de billigste jeg har set på danske websites. Hvis man har en forespørgsel får man hurtigt svar tilbage. Jeg kan klart anbefalet.dk til andre!

• Peter
  • Comprador verificado

Ingen negativ kritik udover der ikke fulgte dansk brugsvejledning med. God email korrespondence

Urskiven

Stort udvalg og god service

• Niels

Fin og hurtig betjening

Fin og hurtig betjening. Bestilte søndag aften ur, der ikke varps lager. Fredag morgen leverede posten uret til privatadressen. Meget fin service.

Fantastisk

Det er nemt at overskue hjemmesiden. Er der noget der er svært, er det hvad man skal vælge.
Der er så mange flotte og spændende ure, at vælge imellem.
Prisen er kokurrrencedygtig.
Fra bestilling og levereing er der bestemt ikke noget at klage over. Fik varen som lovet.
Indpakning og levering var tip, top.
Vil bestemt anbefale andre at handle her - og gør det også selv i fremtiden.
Alt i alt en meget tilfredsstillende handel.

Urskiven

Sendte ordre afsted en mandag aften. Tirsdag eftermiddag blev jeg ringet op af urskoven, fordi i min ordre havde jeg skrevet at urlænken skulle reduceres. De mente det var et for lille mål jeg havde opgivet. Hvilket det også var. Onsdag modtog jeg mit ur med rigtig længde. Så super service. Tak.

• Morten

Perfekt

Billigst og leveret til tiden....sådan!

Legendary service

Bestilte ur om mandagen, og fik uret med posten tirsdag.
I løbet af de små 20timers tid imellem at jeg havde bestilt og modtaget varen, modtog jeg også mail omkring at varen var afsendt og vis jeg havde spørgsmål var jeg meget velkommen til at ringe.

Urskiven

Service udover forventet fra start til slut...

Rettede henvendelse via mail til Urskiven for at høre om et specifikt ur kunne forhandles hos dem. Fik svar allerede samme dag, og der skal lyde en STOR ROS til Finn Koch, som hjalp på alle tænkelige måder.

Selvom der var tale om et ur, der først skulle bestilles fra ekstern leverandør havde jeg uret i hænde allerede i starten primo den efterfølgende ur.

Stor tak for god service - udover det forventelige.

/A. Nielsen

• Dorthe
  • 5 Evaluaciones

Rigtig Super

• Magnus
  • Comprador verificado

god service og hurtig levering

Jeg har købt et ur hos urskiven og jeg syntes helt bestemt at servicen har været utrolig høj fordi da jeg bestilte uret stod der godt nok på hjemmesiden at de ikke havde uret på lager men hurtigt efter fik jeg en email hvor de fortalte at de havde fået min ordre og de hurtigst muligt ville få det hjem. løbende fik jeg af vide at hvis jeg havde spørgsmål var jeg velkommen til at ringe. og jeg har ikke på noget tidspunkt følt at jeg havde nogle uklare ting jeg ikke fik svar på. alt i alt rigtig god service :-)

• Casper
  • Comprador verificado

Super service, hurtig og effektiv levering

Alle aftaler overholdt, der gik 3 dage fra jeg havde bestilt til jeg modtog mit ur.

• Jakob
  • Comprador verificado

Uret leveret efter 2 dage.

Jeg bestilte et Pingo Citizen promaster en ret enkelt ordre uret kom efter 2 dage og der er ik meget mere og sige til det. Prisen 2795kr var da jeg bestilte den bedste, mener uret er på tilbud til 2495kr indimellem men jeg har ik kunne finde det til den pris og har kigget et stykke tid. så prisen er også fin den vejledende pris er 3495kr

• henrik

udmærket betjening

god hjemme side let at betjene

• Erik

Tid til tiden

Bestilte et Seiko pilot-ur. Fornem telefonservice, derefter mail om en lille forsinkelse, da uret ikke var på lager. Og alligevel 3 dage senere kom posten med uret.
Både billede, tekst og "telefonen" levede fuldt ud op til mine - store - forventninger.
Ypperligt.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar