[REPLY]
5 sterren zegt genoeg
ik had een indoor trampoline met veiligheidsnet besteld. een week na ontvangst hebben we m aan me zoontje gegeven. enkele dagen erna was het veiligheidsnet een stuk gescheurd. precies op de naad. ik kwaad en een klachtmail gestuurd. enkele dagen erna wilde de technische dienst een foto zien. ik heb direct een foto terug gestuurd. twee dagen erna ontvang ik een mail met daarin de mededeling dat ik een nieuwe kreeg. ik dacht dat ik een nieuw net zou krijgen.
volgende dag kom ik thuis staat er een nieuwe trampoline (in doos uiteraard) in de gang. ik was met stomheid geslagen en superrrrrrr blij.
mijn complimenten voor trampolineland
Dit is Internetwinkelen op zijn best. Keuze maken, bestellen, betalen en leveren binnen enkele dagen zonder poepspas. super!
Super trampoline. En netjes op tijd geleverd.
De site is duidelijk en overzichtelijk en helpt je bij het kiezen van de juiste trampoline. Na rond gekeken te hebben kwamen wij snel bij de trampoline die voor ons het meest geschikt is. De levering was duidelijk aangekondigd en snel geleverd. Onze zoon springt zich suf.
Zie bovenstaand, niets aan toe te voegen.
Prima site, duidelijk, telefonisch netjes te woord gestaan, goede order, op tijd bezorogd.
Winkel is een aanrader. Snel en goed en netjes.
Trampoline prima, met 2 mensen 2 uurtjes doorwerken en het is gebeurd (het net is nog het meeste werk). Kinderen zijn dolgelukkig en wij staan er stiekem af en toe ook op :-).
De bestelde trampoline-rand was binnen twee dagen na bestelling al binnen. De kwaliteit ziet er goed uit. Bedankt voor de snelle service.
Het is een fijne zaak waar meegedacht wordt met de klant. Bij een onlogische keuze wordt er kontact met je opgenomen met de vraag of het een bewuste keuze is of een foutje. Hulde
trampoline rand en hoes besteld. Op de webshop is duidelijke informatie te vinden over de verschillende produkten. Geen account nodig om iets te bestellen. Snelle levering.
Netjes gebeld om te vragen of dit echt de juiste bestelling was. Dat bleek inderdaad niet zo te zijn en ter plekke is de bestelling aangepast.
Accuraat en kwalitatief goed!
Het aanschaffen van de trampoline ging echt vlot. Donderdag besteld, vrijdagmiddag geleverd en zaterdag in elkaar gezet. Instructie die erbij zat was duidelijk, na een uur klussen konden de kinderen al springen. Het net eromheen maken was iets lastiger, duurde ook nog wel 1,5 uur. Maar het is een goed en degelijk net en veiligheid is belangrijker dan de snelheid waarmee het in elkaar staat!
Netjes geleverd, duurde alleen wat lang en de beoordeling kwam bijna een week voor het geleverde product.
De bestelling is makkelijk te plaatsen en we werden goed op de hoogte gehouden van de staat van onze bestelling. Dus zeker een aanrader.
Prima trampoline, snelle levertijd!!
Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Was op zoek naar een rand voor de trampoline en een trapje, vond dit adres op internet. Prijs is goed, kwaliteit prima en met een paar dagen in huis, wat wil je nog meer.
Er valt veel te kiezen als je besluit een trampoline aan te schaffen. Telefonisch prettig en deskundig geholpen een goede keuze te maken. Vervolgens 2 dagen later alles al in huis (de tuin). Aanrader dus.
de bestelling en aflevering ging goed.
kon adres van eventuele fysieke toonzaal niet vinden.
Er waren wat problemen met het bezorgen. Verder alles prima, waren wel Inge licht over de latere bezorging.
In eerste instantie baalden we omdat de trampoline die op de site leverbaar leek toch niet leverbaar was. Maar met dank aan Dennis is alles zeer goed opgelost en hadden we toch een fijne trampoline en ook nog op tijd voor de verjaardag van onze dochter. Dank!
Veel voorraad, duidelijke webside, levering ging heel snel en betaling makkelijk!
Beste mensen van Trampolineland,
Nog voordat ik de betaling van de tafeltennistafelhoes goed en wel had afgerond ontving ik een mailbericht dat de bestelling in ontvangst was genomen en verzendklaar was gemaakt. Binnen 24 uur na mijn bestelling werd het product in perfecte verpakking en conditie bij mij thuisbezorgd door TNT.
U maakt waar waar u voor staat, sterker nog: u doet meer dan u beloofd!
Hartelijk dank hiervoor!
Even gebeld om de beste keuze te maken. Er werd goed de tijd genomen en de bestelling kwam ook keurig op tijd. Levertijd van 1 werkdag geldt alleen op werkdagen. Dus zondag bestellen is woensdag leveren.
Ik had een nieuwe tramplolinerand nodig en kon die op mijn vaste adres niet gelijk meenemen, vervolgens even gegoogled en op deze site terechtgekomen. Wat een verademing ! Geen gesjouw met grote dozen. Goedkoper als elders en heel snel geleverd, ook de kwaliteit is prima, zoals hij moet zijn.
De trampoline wordt op het activiteitencentrum en op woongroepen gebruikt voor (verstandelijk beperkte) clienten die op zoek zijn naar beweging om hun lijf beter te kunnen voelen en/of om spanning kwijt te raken. Het werkt heel goed, om een trampoline in een lokaal of in de tuin te hebben staan, we hebben er dus meerdere. De clienten gaan uit eigen beweging af en toe even te springen. Er wordt veel gebruik van gemaakt. Deze trampoline heeft een goede weerstand, is niet te strak gespannen.
Trampoline.nl zullen we zeker adviseren.
De chauffeur van het transportbedrijf was niet bereikwillig.
Bedankt voor de snelle service, ook de foto's zijn goed, zodat je weet wat je koopt. De kinderen kunnen weer veilig springen.
THX
Volgens trampolineland zijn er twee trampolines in voorraad in werkelijkheid staan ze bij de leverancier. Leverancier sluit niet kort met trampolineland of het bestelde product afgeleverd wordt, zodat de klant tevergeefs staat te wachten op het bestelde product.
Deze communicatie kan beter.
Na bestelling van een trampolinerand had ik het product binnen 2 werkdagen in huis. Omdat ik zelf niet thuis was, werd het op mijn verzoek bij de buren afgeleverd, waardoor ik niet langer hoefde te wachten op een volgende levering, of naar een depot moest om het op te halen. De rand lijkt van een prima kwaliteit, kids kunnen weer veilig springen!
Onduidelijk te zien welke producten momenteel niet leverbaar zijn maar verder nette en snelle service.
Trampoline beschermrand besteld.
Snelle levering voor een goede prijs.
Dus, helemaal tevreden.