We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

telecall.dk revisión

telecall.dk Logo
Should you shop here? - See what the customers think of telecall.dk and give your own review of telecall.dk 93
Excelente
9.4 de cada 10

93 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (93)
  • Stefan

Fint og hurtigt.

Ingen problemer overhovedet, kom som aftalt, og god kvalitet.

Featured review of telecall.dk

lynhurtig og god levering

Jeg bestilte en telefon (Doro PhoneEasy 312CS) tirsdag middag. Ved telefonisk henvendelse inden bestillingen kom jeg igennem uden ventetid, flink dame besvarede spørgsmål, og mit efterfølgende spørgsmål via email blev besvaret skriftligt inden for en times tid.
Telefonen ankom med posten onsdag formiddag (altså dagen efter bestillingen) det kan ikke gøres hurtigere og bedre.

• Frank

Super

En super handel hurtig levering meget tilfreds.

• Lars

Super hurtig levering

Jeg fik varen dagen efter bestilling - hurtig service.

Hurtig og præcis levering

Det var en hurtig og præcis levering, og med en let forståelig brugervejledning.

telecall.dk

God lyd i telefonen, nem at betjene!

Telefonen er en gave til min Mor, som i forvejen bruger høreapparater på begge ører og har tinnitus.
Hun siger indtil videre, at telefonen er god og klar at høre i, og det er rart med den boost knap på siden af røret.
Desuden har hun gigt i fingrene, og de større trykknapper på telefonrøret gør det nemmere at taste numrene eller bruge knappen til de indlagte telefonnumre.
Kunne dog mangle, at man kunne øge selv ringelyden fra telefonen, men jeg har måske ikke fundet ud af dette endnu for hende!?
Kan man dette?

Hilsen
K. Mouritzen

• Sune

Perfekt

Jeg modtog varen, hurtigt og i god stand.

super service!

Vi fik en fin betjening over telefon, da vi havde et lille problem med opsætningen. Telefonen har givet tryghed hos min moder, som
er 92 år og bor alene

God behandling - hurtig levering

Efter at være kørt forgæves til KIK i Tåstrup ringede jeg til telecall, som havde den ønskede vare. æ

• Arne
  • Arne
  • 6 Evaluaciones

Bare OK

God information på hjemmesiden og hurtig levering

alletiders

God betjening fin pakning

• ib
  • Comprador verificado

Hurtig og kvik betjening.

jeg bestilte en Doro væghengttelefon, men fik en Brondi,det var jo ikke det jeg havde forventet.

Respuesta de telecall.dk

Hej Ib

Vi har aldrig haft doro vægtelefoner på vores webshop, så jeg ved ikke hvordan misforståelsen er opstået.

Du er naturligvis velkommen til at benytte dig af vores 30 dages fortrydelsesret, hvis telefonen ikke lever op til dine forventninger.

Venlig Hilsen

Henrik

Helt i top

Bestiller onsdag modtager torsdag kl 7 om morgenen kan man forlange bedre service og telefonen lever fuldt og helt op til forventningerne vil helt sikker anbefale til andre

No problems!

Alt gik som det skulle.

• Ole
  • Ole
  • 13 Evaluaciones
  • Comprador verificado

Super service og hurtig levering!!

Absolut en anbefaling værd!!!
Ringede først for rådgivning om køb af pensionistvenlig telefon.
Kom ØJEBLIKKELIGT igennem til en utrolig sød og hjælpsom dame.
Havde telefonen to dage senere.

Det er sgu' iorden!!!

• Anette

Hurtig levering.

Nem bestilling. Gode info-mails og hurtig levering.

Perfekt handel OK

Det var en perfekt handel. Varen blev leveret meget hurdig og alt var iorden.

hurtig og effektiv betjening

Det bestilte produkt svarede til det forventede

Fantastisk Ordrebehandling

Bestilte Telefon Søndag, modtaget allerede Tirsdag, uden nogen problemer overhoved, det er rigtigt flot.
Telefonen var til min mor, hun er (95), og klarer sig selv i eget hjem, og hun er virkelig glad for den nye telefon

Tak fra Sønnen.

• Erik
  • 10 Evaluaciones

• Henrik

Problemfri handel

Telecall.dk har leveret en pålidelig og problemfri service med god statusinformation før - og efter afsendelse af ordren.

• ketty

superglad

købte en telefon som passer perfekt til vores gamle gård vi fik den 2 dage efter vi bestilte den dejligt det kan godt være svært at finde noget som passer ind når det skal være gamelt look så jeg er bare glad

• Mogens

Hurtig levering, alt OK

Billigt, nemt og hurtigt, hvad mere kan man ønske sig.

• Søs

Professionelt

Fik super service i forbindelse med valg af telefon til min gamle mor.
Telefonen ankom allerede næste dag - hvad kan man forlange mer'?

• Steen

Et sikkert valg

Havde behov for Doro 915 C Syntiro - tlf. har fantastisk mulighed for justering af lyden. Bestilte og afhentede på adressen indenfor 1 time, det var service.

• Jette

Kanon hurtig levering

Køb hos telecall.dk!!!!!!!!!!! Kanon hurtig levering og knald gode produkter!!!!!!!!!

• Willy

hurtig

Meget hurtig levering, bestilte om eftermiddagen og modtog ordren med posten næste formiddag

• Tina

Fantasik

Hvis du skal have en ny telefon hurtigt så kan jeg varmt anbefale telcall der er bare ikke noget at komme efter.Det er ikke sidste gang at jeg har bestilt noget der.

Superhurtig levering

En butik jeg gerne handler med igen, varen svarer hel til forventningen og så er der superhurtig levering.

• Ingrid

Godt gået!!!

Jeg bestilte et produkt en mandag ca. 12.30, hurtigt mail besked senere at varen var afsendt. Modtog varen næste dag tirsdag ca. 9.15. Har aldrig fået en bestilt vare ekspederet og modtaget så hurtigt. Kan kun anbefale telecall.dk

• Leif

TOPDOLLAR

Bortset fra at jeg hverken kunne bruge mit dankort eller master card gik det hele udmærket og forsendelsen kom meget hurtigt frem. Også ros til postvæsenet, selv om de ikke gad at gå op til huset, men bare smed en seddel i post-kassen.

Sådan skal det gøres

Bestilte en telefon onsdag og modtog den torsdag. Bare iorden.

• Tina
  • Comprador verificado

Nemt, hurtigt og simpelt.

det er nok ikke sidste gang jeg finder denne hjemmeside igen.

• Hans

Hurtig og effektiv

En god oplevelse hos Telecall.dk online handel. Bestilte produkt søndag eftermiddag og modtog pakken allerede tirsdag aften. Ingen problematiske hændelser ved bestilling.
Tak til Telecall for en god service.

Perfekt

Nem bestilling og hurtig levering.

TAK TAK TAK

Jeg valgte at ringe til jer for at blive vejledt om mit telefonvalg .
Jeg fik en sød forstående dame i røret og modtog pakken med de valgte telefoner lynhurtigt.
Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil gøre brug af den fine service hvis der opstår nye spørgsmål.

Anny Juhl

• Morten
  • Comprador verificado

Ikke første gang jeg handeler her og nok heller ikke sidste.

Varen kom prompte og var forsvarligt pakket ind.

telecall.dk

Super god service og hurtig levering.

Købte telefon og fik sendt hurtigt. Fortrød og returnerede uden problemer.
Skulle så have den alligevel og ringede og de sendte uden nogen dikkedarer igen.
Super service og nemme at få fat i.

telecall.dk

jeg vil klart anbefale telecall

hej alle
syntes lige jeg ville dele at det var let og overskueligt at handle hos telecall og varen kom hurtigt og lige til døren jeg vil helt klart anbefale denne side og hvis jeg får brug for det igen er det her jeg bestiller :)

iorden

Det har bare været helt perfekt.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar