We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sikkenemt revisión

Sikkenemt Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Sikkenemt and give your own review of Sikkenemt 310
Excelente
9.2 de cada 10

310 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (310)
  • xxx
  • Comprador verificado

God service, varer til tiden

God service, varer til tiden, men dumt at man ikke bliver guidet/informeret lidt mere vedr. de forskellige leveringsmuligheder

Respuesta de Sikkenemt

Hej, vi have lige fået muligheden for og sende mange af vores varer til GLS pakkeshops, da du bestilte og have ikke helt gjordt det tydeligt nok, at man skulle skrive i kommentarfeltet, hvilken pakkeshop man ville have leveret til.
Vi vil selvfølgelig gerne gøre det bedre og bedre og er glad for ris eller ros til hvordan det kan gøres bedre.

Featured review of Sikkenemt

Sikkenemt

Meget tilfreds med kundeservicen!

Jeg købte et motherboard hos sikkenemt.dk, og fik det leveret 2 dage efter. Hvilket er ganske standart..
Da jeg så fik samlet min computer viser det sig så at den ikke vil starte, jeg skrive sammen men sikkenemt og producenten af motherboarded (Gigabyte) for at høre ad hva i alverden der er galt?
Jeg finder derefter ud af at det er fordi bios versionen på mit nyindkøbte motherboard ikke understøtter min nye processor.
Jeg skal opgradere biosen med en allerede fungerende processor.
Dette er bare lidt svært når man ikke har noget der er kompatibelt med det.
Jeg snakker så med Jonathan fra sikkenemt.dk, og han siger at hvis jeg sender motherboarded afsted til ham, skal han nok sørge for det.
Jeg måtte meget gerne sende min processor med så han kunne få det hele til at virke. Processoren havde jeg ikke købt hos dem, men alligevel ville de godt opdatere hele skidtet til mig.
Da de så modtager pakken, går der halvanden dag, og jeg får en mail hvor de siger at alt er okay, og det virker fint!
Dagen efter havde jeg min splinter nye computer oppe at køre!
Jeg er meget tilfreds med den kundeservice de udviste, jeg kan kun anbefale dem!
Igen, tusind tak Jonathan!

Sikkert-Nemt

Købte og betalte en vare hos SikkeNemt.
Varen ankom som forventet. Det skal de have 4 stjerner for.
Den 5. får de, hvis det viser sig, at SikkeNemt også er flinke til at håndtere reklamationer på rimelig vis.

kanon oplevelse

Jeg var virkelig glad for priserne og ventetiden før jeg fik min pakke gjorde bare oplevelsen endnu bedre.

• Henrik
  • Comprador verificado

nemt, sikkert, hjælpsomme og billigt

jeg kan sige at det er top i orden
jeg købte 2 grafikkort og motherboard hos dem og det ene grafikkort var defekt, så jeg skulle bare "RMA" og det gav mig en adresse og skulle sende den dertil, næste dag skrev de at de sender et nyt pr kulance.
helt i orden fra min mening!

• Kasper
  • Comprador verificado

Fantastisk service og hurtig levering

Forespurgte på min bestilling via email kl. 16.30 (som ikke var på lager på det tidspunkt). Fik svar 17.00, hvor de ville undersøge status, kl. 18.30 havde de fået svar fra leverandøren, at de ville sende pakken samme dag, kl. 20.30 modtog jeg track and trace og 12 timer senere kom post danmark med min pakke. Sådanne en service og levering har jeg ikke oplevet hos andre webshops - go' stil.

Sikkenemt

de tjekker op på ens bestilling for at sikre du får det du vil have

de skrev ang. min cpu da jeg valgte en model der ikke kunne overclockes så de vil lige sikre sig at jeg ikke bestilte forkert

Troværdig og hurtig

Ingen problemer, pakken sendt samme dag og deres hjemmeside er let og overskulig. Har kun gode erfaringer herfra ++++++

Sikkenemt

Hurtig levering og lave priser

Jeg bestilte mine varer i løbet af påsken og dagen efter påske var de afsendt. Ingen problemer og perfekt behandling af ordren. Det eneste der trækker ned og som koster en stjerne er, at jeg først modtog mail om vareafsendelse og track and trace en halv time efter varen var forsøgt leveret. Ellers var hele handlen en fornøjelse og vil sikkert vende tilbage. Et ønske ville være mere overskueligt fragt gebyr, da enkelte varer kan have gratis fragt mens andre koster, så en ordre med et af hvert vil medføre fragt gebyr på ordren, så man skal lige være vågen.

Tak for handlen :-)

Respuesta de Sikkenemt

Hej, beklager at du først fik T&T efter pakken var leveret, men vi fik den først fra vores leverandør på det tidspunkt.
Vi vil tage det op til overvejelse igen om der skal måske skal være fri fragt på alle varer, tak for din ris og ros.

Glimrende

Købte steelseries navi for 579 kr.
Det er 70 kroner billigere end nogen anden side!
De er super hurtige - købte kl 17 og fik min pakke dagen efter.
Recommended!

Som man kan forvente

Glad for produkterne men vil gerne klage over bring var mere end 24 timer om at videregive en pakke til PostDanmark da de ikke kører i gilleleje... Hvilket har resulteret i at jeg har måtte vente 7 dage yderligere grundet påske... Men det jo ikke noget i kan gøre for udover at bestillle det med PostDanmark fra start af.
Ellers glad og tilfreds

Respuesta de Sikkenemt

Hej Theis, det beklager jeg, men jeg kan intet gøre, da næsten alle vores produkter bliver afsendt direkte fra vores leverandører og det er dem der bestemmer hvilken fragt muligheder der skal være, de har valgt Bring for og gøre priserne så lave som muligt og jeg beklager at bring ikke kunne gøre det ordentligt.

Super godt.

Sikkenemt er er god webshop med gode priser. Det lykkedes mig at spare 600 kr. på et grafikkort, da jeg købte det på Sikkenemt. Deres kundeservice også er rigtig god. De havde kontaktet mig på deres eget initiativ og spurgte om jeg var sikker på, at jeg havde valgt den rigtigt SSD. Det viste sig så, at jeg ikke havde. De havde hjulpet mig at få den rigtig til det samme pris.

Sikkenemt kan klart andbefales.

Sikkenemt

Hurtig levering og god service men ingen fri fragt.

Hurtigt levering og hurtigt svartid på kundesupport på mail. Bliver altid lidt bekymret når der ikke er firma telefon men dette gik hurtig og ukompliceret. At der står her på siden at der er fri fragt på næsten alle varer kan jeg dog ikke få noget ud af og kan heller umiddelbart se fri fragt nævnt på sitet. Der var ikke fri fragt på min ordre på 1800 kr.
Kan dog sagtens anbefales.

• Tomasz

Hurtigt og smertefrit

Hurtig levering, ingen gnidninger - og mulighed for at få leverancen som brev (færre omkostninger).

Hurtig og sikker levering

Hele processen fra bestilling, ordrebekræftelse, afsendelse af produkt - samt levering gik meget effektivt og hurtigt. Faktisk blev det købte produkt leveret før end jeg selv havde regnet med.

Hurtig levering uden dikkedarer

Den forventede vare leveret til tiden.
Vil klart handle der igen.

Sikkenemt

Jeg er fuldt tilfreds med virksomheden.

Jeg er fuldt tilfreds med min handel med Sikkenemt. Jeg havde nogle problemer og Johannes svarede promte hver gang. Jeg har ingen betænkligheder med at anbefale eller bruge Sikkenemt igen hvis de har den vare jeg skal bruge. Jeg var ude efter AMkemi kabler og det fik jeg. Jeg kunne ønske at Sikkenemt havde hele prof sortimentet fra AMkemi da det er fin kvalitet til fornuftig pris.

Jeg har lidt bøvl med hjemmesiden men det kan også være min Explorer?

Ordrer 100003998

Dårlig Pakkeomdeling

Forsendelsen var 5 dage forsinket, ud fra den lovet modtagelses dag, fordi Sikkernemt.dk bruger Bring.dk til udbringning af pakker.

Respuesta de Sikkenemt

Hej Kristian, jeg er ked af at der er gået lidt ged i den for Bring, da de skulle ud med din pakke, jeg kan se at de har haft den fejlsorteret.
Vores leverandør af lige netop dette produkt, har valgt og bruge bring, da PostDK er alt for dyre ved levering af skærme, næsten alle vores andre produkter bliver sendt med PostDK.

Du bestiller torsdag den 2 feb og normalt går der 1-2 hverdage med fragten, så du skulle normalt have haft den om fredagen eller om mandagen, men desværre laver bring en fejl, så du først modtager den 2 dage senere onsdag.

Det er beklageligt, men normalt er der ikke problemer med Bring, men de kan selvfølgelig også lave fejl.

Jonathan Schwabe

Super godt og billigt!

pakken blev sendt mandag efter at være bestilt søndag, og var allerede fremme tirsdag. Alt fungerede som det skulle, og ingen skader på kassen. Inde i pakken var alt pakket forsvarligt. Helt klart et billigt sted der kan anbefales!

• Michael
  • 3 Evaluaciones

Alt klappede

Ordre bestilt, ordre kom hurtigt. Derfor ingen klagepunkter her. Det gik som det skulle

Billigt. God og hurtig Betjening

Bestilte lørdag havde varen Tirsdag

Hurtigt og nemt

Kan varmt anbefales

Hurtigt, billigt, nemt

Ikke emt at finde siden. Købte IPad cover der var ca. 30% billigere end flere andre sider

Sikkenemt

good service and quick delivery

I had some costomized delivery requests which they service were able to fulfill as promised.

Helt efter bogen

Det er anden gang jeg har handlet hos sikkenemt.dk, og de har gode priser og leverer efter aftale. Også denne gang. Helt efter bogen endnu en gang!

Sikkenemt

Bought a wireless mouse, fast shipping.

easy to order, fast shipping. good place to shop.

• JR

Super

Kan anbefales

Supergod handel!

Super service, og hurtig ekspedition. Kan klart anbefales :-)

Hurtig og god behandling

Tak for god behandling

Sikkenemt

Nemt, billigt og frem for alt hurtigt

jeg købte en pc-mus. Det var billigt og musen kom med posten næste dag !

Sådan !

Nemt

Nemt at bestille. Nemt at modtage.

• Banner
  • Comprador verificado

Hurtig levering og nul problemer ved returnering

Ordrenummer:100003709.

Levering som lovet fra dag til dag og alt efter bogen.

Desværre var produktet en mandagsmodel; en silent PSU med en defekt blæser som larmede en del. Det er dog ikke forretningens skyld.

PSU blev returneret og pengene tilbageført ugen efter. Alt i alt helt fint og jeg handler der igen.

Sikkenemt

Super nem bestilling og hurtig levering.

Bestilte en edb skærm som kom dagen efter. Alt var nemt og hurtigt og tilmed havde sikkenemt.dk den laveste pris på edbpriser.dk. Al information i forløbet kom i passende mængde.

Super Service

Jeg skulle have mit bundkort byttet til et andet, som jeg ellers havde bestilt. Og der var gået de 14 dage, så jeg skrev til dem, og indenfor 5 minutter havde jeg fået svar tilbage.

Har ikke oplevet bedre service andre steder. Klart en perfekt score fra mig :)

• Anders
  • Anders
  • Fyn, DK
  • 28 Evaluaciones

Helt kanon

Pris, levering, service, kommunikation og RMA har været helt perfekt!

• Stefan

Meget positiv oplevelse

God pris, hurtig levering, god kommunikation, vare fuldt intakt som forventet. Vil handle der fremover.

• Bo Wermus

Ingen problemer

Alt gik som lovet

Fin handel

Det gik helt fint, ingen problemer

supernemt

Jeg syntes det er en nem og go hjemme side de har. jeg fik bragt min vare 1 dag efter jeg havde bestil den, hvilket jeg var glad for.

• Mark

Ubesværet

Ingen problemer, alt forløb som forventet.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar