We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Romantiske-Gaver.dk revisión

Romantiske-Gaver.dk Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Romantiske-Gaver.dk and give your own review of Romantiske-Gaver.dk 359
Excelente
9.7 de cada 10

359 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (359)
  • Helene

hurtig, venlig og nemt

Hurtig kompetent service med hurtig leverig/ekspedering

Featured review of Romantiske-Gaver.dk

• Nanna

Fantastisk kundeservice!

Super godt sted at handle! Jeg har aldrig oplevet bedre service, og på trods af, at jeg havde skrevet forkert adresse, så var Helle stadig så sød, at sende pakken hele to gange. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her, og jeg kan varmt anbefale det!

• Sas

fantastisk

Bestilte gaven og dagen efter var den på hans arbejdsplads.det er ihvertfalde ikke sidste gang jeg bestiller hos jer.. Rigtig fed hjemmeside :)

• Lene
  • 2 Evaluaciones
  • Comprador verificado

Super god og hurtig handel

Romantiske-gaver havde ikke den ting jeg søgte, men venlig som sælger var, så skaffede hun den hjem og jeg havde den få dage efter og var fuld tilfreds.

Skøn hjemmeside!

Jeg har handlet her en masse gange til min kæreste, og sendt ham gaver til arbejde osv. Det er altid super service med det hele! Skønne ting og super hjemmeside! Sikkert sted at handle, hvis man vil forkæle sig selv eller en man holder af!

Ganske god hjemmeside

fin overskuelig hjemmeside og hurtig response fra romantiske-gaver.dk hvis man skriver til dem om spørgsmål.

Nemt og hurtig levering

Pakken kom med det samme og var rigtig flot pakket ind.

Romantiske-Gaver.dk

Nemt, lækkert og super service

Jeg ville rigtig gerne sende en gave til min kæreste som bor 4 timer væk og faldt over romantiske-gaver.dk.
Hjemmesiden var nem at overskue og havde nogle lækre produkter samt meget rimelige priser.
Det bedste ved oplevelsen var dog den super gode service og hurtig tilbagemelding da jeg ikke havde mulighed for at se gaven før den blev leveret til min kæreste. Jeg fik fornemmelse af at min ordre blev håndteret personligt og at der blev gjort en ekstra indsats for at det skulle se lækkert ud mht indpakningen. Gaven blev modtaget med store glæde og overraskelse og er kommet i brug. Jeg vil helt klart bruge denne hjemmeside igen og anbefaler den klart til andre.

Hurtig og korrekt

Jeg bestilte varen, betalte den med det samme og dagen efter modtog jeg varen. Problemfrit og i orden.

Super god service

Synes at min pakke kom hurtigt frem, god service og er meget tilfreds med min gaveæske!

Fremragende køb

Jeg kan varmt anbefale romantiskegaver.dk. De leverede i god tid og de fik endda trukket nogle penge fra fragten så bestillingen blev billigere for mig som kunde.

• Mirjam

Hurtig og go' betjening!

Men føler sig velkommen når Helle kontakter en via mail efter du har bestilt dine varer.
Hun håber man bliver glad for de specifike ting men nu har købt, ( i mit tilfælde hvar det et lisbeth dahl urhalskæde og et halstørklæde fra samme mærke, det er meget dejligt i kontrast til mange af de andre internetbutikker :)

Tusind Tak Helle ;)

Kære Mirjam

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget at du vil bruge tid på at skrive om din oplevelse, og at du er så dejlig tilfreds :)

Helle

Super

Rigtig godt udvalg og super betjening

• Anne
  • 5 Evaluaciones

Perfekt

Leveringen, produktet og servicen var bare til UG.
Kan anbefale at handle her, og jeg vil uden tvivl selv gøre det igen.

Romantiske-Gaver.dk

Nemt, hurtigt og med små overraskelser

Fik mine varer fra dag til dag. Pakken indeholdt små hyggelige overraskelser bl.a velduftende håndsæbe.

kvalitet til ordenlige penge

Det fungere bare super godt. jeg er glad for at jeg valgte at handle hos romatiske gaver.

super service

Virkelig en god oplevelse at handle hos Romantiske-gaver.dk nem side at bruge. Hurtig levering samt retur penge hvis varen kunne sendes billigere end man havde bestilt den til. Bestemt et sted jeg kan anbefale at handle.

Yderst anbefalelsesværdigt

• Anja
  • 2 Evaluaciones
  • Comprador verificado

God service og hurtig levering

Meget sent torsdag aften skriver jeg en mail med et uddybende spøgsmål til den nøglering jeg overvejer at bestille. Svaret ligger klar allerede fredag formiddag.

Fredag aften bestiller jeg varen og allerede lørdag middag får jeg en mail om at varen nu er afsendt (og endda med en billigere porto end den først oplyste) - og mandag modtager jeg min vare med PostDanmark.

Det kan man da ikke ønske bedre!

• Lana
  • Comprador verificado

Levede helt op til forventningerne!

God og hurtig service + levering! Kan varmt anbefales.

Fantastisk

God information omkring ordrebekræftelse og forsendelse. Fik pakken som lovet. Herudover fulgte de op på min oplevelse af dem.

Romantiske-Gaver.dk

super billigt, super kvalitet, super kundeservice!

Jeg bestilte en flaskepost til min kæreste hvor jeg skrev en lille tekst der skulle medfølge. Jeg havde skrevet hans fødselsdags dato og da der var tvivl om at datoen skulle skrives på eller det var den dag de skulle sende den, blev jeg kontaktet både telefonisk og via mail.

Modtog pakken inden for få dage, med en super flot indpakning og til en billigere pris end jeg havde sat den til, hvilket jo også er en super god service inde fra firmaet af.

Det er første men absolut IKKE sidste gang jeg gør brug af denne fantastiske side! :-)

helt perfekt

Stod og skulle bruge nogle smågaver - skulle være lidt specielt, hyggeligt og tøset. Stort udvalg på den super fine hjemmeside, og MEGET hurtig ekspedition. Kan varmt anbefales :-)

Super hurtigt levering

Hurtig levering og varen levede op til det beskrevet

Ren forkæelse :0)

Jeg vil helt klart handle der igen, hurtig og god service, og så har de så mange dejlige ting, både til venninden , svigermor og når det skal være lidt frækt og lækkert med kæresten eller manden ;0)

Perfekt :)

Pisse sød dame man skriver med når man skal bruge hjælp og fik mine ting hurtigt rigtig dejligt :)

Perfekt

Super god service, havde varen inden for få dage. Kan varmt anbefales.

Romantiske-Gaver.dk

Hyggeligt og godt sted at handle

Godt udvalg og hurtigt ekspedition

Romantiske-Gaver.dk

Manglede en romantisk gave, i løste problemet!

Er meget glad for mit køb, blev også positivt overrasket over at få bolcher og en gummieand med :) Synes der var mange gode muligheder på hjemmesiden!

Savnede lidt at i tilbød andre pakkeudbringsudgivere, fx. GLS.

• Sandie

Positivt!

Nem og overskuelig hjemmside. God og hurtig levering. Varer som beskrevet og vist på billeder. A+++

• Kevin Hejn
  • Kevin Hejn
  • København Ø, DK
  • 26 Evaluaciones

Hurtigt og uden problemer

Jeg bestilte en bamse mandag morgen og havde den tirsdag, så de overholdt til rigelighed de 1-3 dages levering. Det hele gik let og hurtigt, lige efter bogen.

Super oplevelse

Synes det har været en super handlen.
Det skønt man får mail på at ens post er sendt
og at i skriver i håber vedrørende bliver glad for
gaven og fortæller mig , det med postbudset
ikke ligger sedler i postkassen mere. Vidste jeg nemlig ikke.
Men de havde så alligevel gjort det. Jeg vil klart
foretrække at købe hos jer i stedet for andre steder.

5 stjerner fra mig

god og personlige service. kan anbefales.

• Henrik

super godt.

den var vare som jeg skulle have var ikke på lager. Så jeg ringe der end for at spørge om det var noget de fik igen. Og det var det og det var en god support

• René
  • Comprador verificado

Bestilte varen kl 14,00 og modtog den med posten dagen efter. Nemmere kan det ikke være.

Meget nemt, kan varmt anbefales til andre...

Servicen er uovertruffen.

Dagen før Valentins dag, fandt jeg på at købe en romantisk gave, til min kæreste. Jeg havde absolut ingen gode ideer før jeg fandt denne hjemmeside. Efter kort tid var valget truffet, og det blev i år til et ur i kæde fra Lisbeth Dahl.
Jeg havde faktisk ikke regnet med at dette kunne nåes med så kort en varsel. Men inden længe fik jeg en bekræftelse på at varen var afsendt, og dagen derpå kom pakken mod al forventning frem til tiden. Jeg havde af gode grunde ikke haft nogen muligheder for at pakke gaven ind, så jeg undskyldte overfor kæresten, men til "vores" store overraskelse havde afsenderen, "Helle" da også tænkt på dette. Gaven var under det kedelige pap, naturligvis smukt og romantisk indpakket, i lyserødt silkepapir, endda med bånd omkring.
Helle valgte iøvrigt at sende pakken som brev, hvilket betød at jeg kun skulle betale dethalve nemlig 25,- DKK i porto.
Kæresten blev iøvrigt både overrasket, og glad for gaven, så derfor kan jeg kun give fem stjerner for denne fremragende service, og trygt anbefale andre, også at handle med Helle hos: www.romantiske-gaver.dk

• Theis

Super webshop

kan kun varmt anbefale dem. Super service

• Sigrid
  • Comprador verificado

Hurtig levering, god varebeskrivelse, enkelt, simpelt, velfungerende

Romantiske-gaver.dk's hjemmeside var nem at finde ud af, produkterne var godt beskrevet og de ankom allerede dagen efter jeg havde bestilt.

Det var en positiv oplevelse at handle hos hjemmesiden.

Romantiske-Gaver.dk

Alt i alt god service, trods lille fejl

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med denne hjemmeside. Hurtig levering, og ingen store fejl ved varen. Ville gerne give fem stjerner, men.. Jeg købte et fonduesæt, hvortil der hører fire pinde. De skulle være i fire forskellige farver, så det er lettere for gæsterne, men fik en gul, en rød og hele to mørkeblå. Det går jo heldigvis ikke ud over selve middagen, men er dog stadig et irritationsmoment. Når det er sagt, fungerede fonduen perfekt, og min kæreste og jeg havde en hyggelig oplevelse. Det er første gang, jeg har handlet via hjemmesiden, men nok ikke sidste - for umiddelbart synes jeg priserne og udbudet er helt i orden, og man bliver jo lidt glad, når man endda får leveret et par bolcher med som en lille ekstra ting. At man kan få en lille hilsen skrevet på et hjerte (i mit tilfælde) er jo også en ekstra fin detalje. Det var ærgeligt med pindene, for ellers havde jeg haft en perfekt oplevelse.

Hej Charlotte Sommer

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg har netop tjekket 10 forskellige æsker fondue sæt for at se om der skulle være en fejl med pindene. I de 10 jeg har tjekket, er der 4 forskellige farver pinde. Gul, rød, grøn og blå. Jeg er da ked af at du fik 2 blå. Jeg kunne lynhurtigt have sendt dig et nyt sæt pinde i 4 forskellige farver inden I skulle bruge sættet. Det gør jeg gerne alligevel hvis du ønsker det. Bare sig til :o)

Helle Nordbjerg

• Casper

God menskelig service!

Nem handel. God til at servicere!

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar