[REPLY]
Vi har benyttet RedWebs kreative direktør, Christian Bennike, som oplægsholder på en temadag om "Kommunikation og nye medier" for såvel ansatte som bestyrelsesmedlemmer. Selv om der var store forskelle i deltagernes forudsætninger og baggrundsviden, formåede han at formidle stoffet på en kompetent og dejligt uformel måde, så alle fik noget med sig hjem.
Bo Andersen, Boligorganisationernes Områdesekretariat Helsingør.
Vi er for nylig blevet kunde hos Redweb efter at have prøvet et lavprishotel. Hold da op en forandring... MEGA hurtige servere og svartider, super professionel og præcis service og support..... og ja supporten er i verdensklasse, havde lidt besvær ved at gennemskue opsætningen af vores domæner, men Ronni er en haj og hjalp os lynhurtigt på rette spor uden at det kostede en krone. Jeg elsker når firmaer overrasker positivt, hvilket de sjældent gør, men her føler jeg mig virkelig tryg og i gode hænder og er gang på gang blevet overrasket positivt. Vi på www.mi.dk kan varmt anbefale Redhost.......
Sinuce y Søren considera esta evaluación muy útil
Har brugt RedWeb til iPhone applikation udvikling og resultatet blev super lækkert.
Varmt anbefales
Redhost har altid ydet en hurtig, hjælpsom og fair-til-prisen service, og er meget tilfreds med min oplevelse hos dem.
Vi hoster 16 domæner hos dem, og har aldrig haft problemer med hostingen/oppe-tid/load-tid.
Hurtige servere, der kan stærkt anbefales - specielt hvis man arbejder i Wordpress/Joomla eller lign. opensource systemer. De tilbyder en automatisk installation af 28 forskellige scripts, der installeres automatisk ved et enkelt klik - altid nyeste version.
Jeg sidder og roder med en del hjemmesider i min fritid, og er overhovedet ingen ekspert, men nok ekspert til at få stress over de utallige billige webhosts der bare ikke leverer varen.
Da jeg skulle udvikle et større site vidste jeg, at jeg måtte ud og kigge på en ordenlig host. Mit valg faldt på RedHost, da alle mine sider kører på Joomla, men sikke et valg.
Alt kører som det skal, altid nyeste versioner af Joomla (og diverse andre CMS) og fantastisk support (responstid maks. et par timer)!
Alt i alt et perfekt valg af webhost - uanset behov!
Fantastisk hjælp med kort varsel, da et andet hostingfirma pludselig brændte os af. Meget korte svartider på mails selv uden for normal forventelig arbejdstid.
Alt har virket perfekt siden vores skifte og vores brugere af sitet er også super tilfredse.
www.mtbk-silkeborg.dk
Jeg har gjort brug af redwebs hostingløsninger i snart to år og jeg er fuldt ud tilfreds. De er yderst kompetente og prisen er fornuftig.
Særligt hvis du arbejder med Joomla, vil du opleve at du rent faktisk får fat i et bureau, der ved, hvad de taler om.
Jeg anbefaler alle mine kunder at bruge redwebs servere!
Disse sites ligger fx på redwebs servere:
www.hoeks.dk
www.maritimeparts.com
Super godt samarbejde
Alle aftaler om leveringstid overholdt, selvom jeg ikke selv troede det var muligt for dem.
Proff. udførelse hele vejen igennem
De hjalp med at løse vores udfordringer med 2200 varianter på HVERT produkt......
KontorMøbler.dk er Flere år forud for resten af vores branche :-)
Nemt og overskueligt for brugeren at købe nye kontormøbler
REDWEB er vores 3. udbyder af hjemmeside, og de er i en anden liga end de andre vi har arbejdet med.
Vi ser frem til at godt samarbejde :-)
Søren y Anders Trans Sørensen considera esta evaluación muy útil
Jeg får hosted en hjemmeside hos Redweb.dk, skrevet i Joomla, og jeg er meget tilfreds.
De yder professionel telefonsupport, og har hjulpet med at løse problemer, som fx at gendanne hjemmesiden fra en backup, og med at få flyttet det gamle domæne over fra et tidligere Content Management System.
Derudover har deres servere virket hurtige og pålidelige med en oppetid på 100% indtil videre :)
Jeg arbejder til daglig med marketing online. Jeg ser meget skidt og meget godt på nettet.. Men jeg må nok sige at jeg bliver imponeret hvert gang jeg ser en hjemmeside fra redweb.. Desuden arbejder de i Joomla.. Som er open source. Jeg har ikke været kunde hos dem.. Men som fagmand og måske endda konkurrent nogen gange, så ønskes de al held og lykke herfra. Flere af jeres slags i Danmark er godt.
Super hotel. Totalt åbent koncept. Du styrer selv hvilke applikationer der skal køre på dit redwebhotel og det allerbedste er: Du har selv kontrol over opsætningen.
Service og support er i Worldclass.
Sinuce considera esta evaluación muy útil
Har oprettet siderne diabeteschat.dk og sukkersyge.com på en RedHost 5 løsning. Jeg har i den forbindelse fået god støtte og support fra især Michael Madsen. RedWEB kan bestemt anbefales.
Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d.
Vi har købt redHOST 5 løsning og fået super service hele vejen igennem. Vi i www.SecurePartner.dk er meget tilfredse med den service som redWEB har leveret 24/7.
Professionel hurtig support og de giver sig tid til jeres spørgsmål og udfordringer. Deres hjælp er yderst kompetent specielt hvad angår joomla sites. Derfor vores varmeste anbefalinger til redWEB / redHOST.
Uanset hvilke Joomla udfordringer jeg har mødt (= en del), så har RedWeb kunnet hjælpe mig med at løse dem - uanset om det har drejet sig om hosting eller tekniske vanskeligheder - og om det har drejet sig om eget website eller kunders. Kan varmt anbefales, hvis du har valgt at bruge Joomla!
Jeg har lige flyttet webhotel til Redweb.
Jeg havde nogle spørgsmål og skrev til redweb på mail,og inden for nogle få minutter fik jeg svar og servicen er helt i top.
Jeg kan/vil kun varmt anbefale redweb til andre og skal jeg have flere domæner er der ingen tvivl hvor den/de skal være placeret.
Man skal lede længe efter sådan en god service og rare mennesker hos redweb.jeg er fuldt ud tilfreds og giver 5 stjerner!..
Jeg bruger selv Joomla til egne sider, og har en del kunder som bruger Joomla. Efter mange gange at have kæmpet med andre udbydere af webhotel til Joomla, er jeg landet trygt hos Redweb/Redhost, og bliver dér!
Automatisk versionsopdatering, automatisk back-up, stabilitet, hurtighed, super kundeservice og rådgivning har gjort udfaldet for mig.
Jeg siger til alle mine nye kunder, at en betingelse er redweb/redhost webhotel, ellers kan jeg ikke stå inde for kvaliteten af deres løsning.
Fuldt fortjente fem stjerner!
Sjældent har jeg oplevet en så god og hurtig kundeservice hos en hosting virksomhed og specielt når man ikke er web-nørd som mig. Jeg oplevede en stor interesse for at hjælpe også på produkter som ikke er hostede hos redweb.dk
Jeg kan kun anbefale deres hosting!
"Opsigelse af leje af dedikeret server eller webhotel skal være redWEB / redHOST i hænde senest 30 dage før aftaleperiodens udløb - er det ej opfyldt forlænges perioden med en tilsvarende længde som den forrige."
Det fortolkes af Redweb/Redhost at hvis du ikke har opsagt 30 dage for 12 måneds dag for din bestilling, så hænger du på ydeligere 12 måneder. Jeg fik fakturaen den 3. feb med 8 dage netto til at betale, hvis jeg skulle opsige var det den 3. jan. Jeg var ikke klare over det da jeg bestilt.
virksomhed truede mig med inkasso selv om jeg betalt for en ekstra måned.
-----------------------------------------
Jeg har kontaktet Forbrugerrådet og de skriver :
Generelt er det sådan, at man i forbrugeraftaler ved løbende abonnement maksimalt kan bindes i 6 måneder og derudover have 30 dages opsigelse. Der vil det ikke være tilladt, at man fornyer en aftale uden accept fra forbrugeren, og det er som udgangspunkt ikke tilladt at binde en forbruger i 12 måneder.
1) Vores betingelser er altid frit tilgængelige her http://redhost.dk/betingelser
2) Vores betingelser er skrevet i et let forståligt dansk
3) Vores betingelser deles af stort set hele hosting branchen i landet jvf. opsigelse, betaling m.v.
4) Det er klart at du ikke bare kan komme efter 45 dage efter sidste frist for opsigelse og så tro du kan opfinde dine egne regler for hvordan vores betingelser fungere.
5) Naturligvis ryger dårlige betalere til inkasso - det er immervæk en forretning vi driver og hvis ikke folk betaler deres regninger går det ud over andre kunder som vil få højere priser.
Man kan næsten spørge sig selv om der overhovedet er belæg for at dit indlæg er en anmeldelse her på trustpilot - men du havde jo truet med at svine os til på samtlige fora du kunne finde hvis ikke vi accepterede din opsigelse - men altså det må stå på din egen regning vi har ganske almindelige betingelser som hos stort set alle andre hosting udbydere i landet så jeg kan ikke se hvad der skulle være så overraskende hos det.
Hastigheden er i top og stabiliteten i orden. Også jeg vil gerne fremhæve Johnny for rigtig god service. De er uden sammenligning det bedste webhotel i Danmark til Joomla.
Jeg kører med flere servere fra RedWEB/HOST. Jeg kan indtilvidere kun sige... Kanont arbejde folkens. Hurtige og stabile servere og super service. Jeg kører med CMS systemer på serverne, hovedsagligt Joomla og har ikke haft et eneste problem undervejs, alt er gearet perfekt til jobbet.
Servicen er i top og kan specielt rose/takke Johnny Drud for en kanon service og altid gode humør.
Vh
Kims Design
Sjældent oplever man et så højt service niveau som hos Redweb og jeg har prøvet en række hosting firmaer. Hurtigt præcist og altid tilgængeligt fik ex. svar fra supporten juleaften 5 min efter jeg skrev og som altid i positive og kompetente vendinger.
Kan kun anbefale deres hosting til alle
Dbh.
Kim Kampp
Skiftet hurtigt til redhost, da dem jeg var hos var ekstrem langsommere. Siden kører hurtigere og har ikke haft nogle problemer siden. Derudover har jeg fået hjælp til udarbejdelse af siden, og de har været utrolig venlige og løst mine problemer hurtigt til meget fornuftige priser...
Oplevede flere problemer med mit webhotel og valgte derfor at skifte til anden udbyder. Kundeservice mente det var min egen skyld og valgte at smide røret på i stedet for at finde en ordenlig løsning. Dialog er med andre ord ikke muligt, hvis der er klager. Utrolig dårlig oplevelse. Jeg havde forudbetalt for et helt år, men de penge er nu spildt. Opdatering Efter min anmeldelse her på TrustPilot har redweb valgt at give mig pengene retur
Efter at have brugt massere af tid og penge på 2 andre webhost, fandt jeg endelig Redweb.dk som godt nok er dyrer end de andre, men er det hele værd. Jeg har aldrig oplevet downtid på siden www.vagtselskaber.info og der er altid hurtigt svar når man sender en mail. 5 ***** herfra. Super god side som varmt kan anbefales hvis du vil have en problemfri webhost.
Jeg brugte lang tid på at undersøge, hvor jeg skulle hoste mine joomla websites (bl.a. www.japanskmad.dk). Redweb/redhost lød rigtig godt, men stadig dyrt i forhold til konkurrenterne. Jeg endte med at vælge redhost, og jeg er rigtig glad for min beslutning!
Jeg bestilte søndag eftermiddag og mandag morgen fik jeg en mail fra Ronni, og jeg kunne begynde at sætte mit webhotel op. Servicen er fantastisk og redhost svarer hurtigt og kompetent.
Redhost/redweb kan varmt anbefales!
...spurgte jeg mig selv, da jeg fik det anbefalet til mine joomla sider.
Redhost er et firma der distancerer MARKANT sig fra de billige webhoteller! Vel er de lidt dyrere, men for pokker hvor tingene bare fungerer. Det er bare SÅ fedt at tale med en supporter, som ikke har sin iPod i det andet øre samtidig med at han læser lektier og giver standardsvar. Og så ved man, at de kender joomla. Det giver en tryghed og "god mavefornemmelse" som gør, at jeg sover roligere om natten.
Endelig er der svartiderne som er som de bør være. Hele tiden! Tak til Ronni og de andre kompetente folk hos Redhost!
Jeg er nybegynder med Joomla og har oplevet mange problemer med et andet webhotel, før jeg skiftede til Redhost.
Her føler jeg mig til gengæld i virkelig trygge hænder, da jeg altid kan få vejledning af Redhosts medarbejdere - ikke mindst Ronni, som altid leverer hurtigt svar. Jeg kan derfor kun varmt anbefale at købe webhotel hos Redhost!
Vores skepsis omkring at benytte en mindre virksomhed til hosting af vores site er i den grad gjort til skamme.
Redhost har i den grad leveret et produkt, der på alle fronter er yderst professionelt. Joomla kører perfekt - både hurtigt og problemfrit - hos redhost.dk og evt. spørgsmål/forespørgsler bliver besvaret relativt hurtigt.
Jeg har aldrig oplevet en sådan fantastisk kundesupport som redWEB.dk udfører!
Jeg havde problemer hos min tidligere hoster hvor jeg havde brug for at køre Ioncube på et Joomla produkt. Jeg fik at vide at de ikke kunne være mig behjælplig, men kunne flytte til en anden hoster... Så det var på nettet og søge efter man havde fået sådan en udtagelse... Jeg "faldt" over redWEB.dk og skriv til deres support... De var hurtige til at vende tilbage på mine spørgsmål på mailen vedr. en ny hoster.
Da jeg ikke ville komme i samme "kattepine" som jeg havde hos min tidligere hoster, ringede jeg op til redWEB.dk og talte med Ronni. Efter blot 2 minutter i telefonen var jeg sikker på at denne udbyder var til at stole på... Jeg sagde ja tak til at flytte hoster og jeg var allerede oppe at køre 14 timer efter på redWEB.dk´s server efter de havde flyttet alle mine mapper m.m.
Så tusinde tak Ronni for den bedste "online" service jeg nogen sinde har prøvet!
Med venlige hilsner, Birger Kluge
En god leverandør kan være nøglen til success!
Her er der altid god sparring, skarpe priser og en fantastisk service - de varmeste anbefalinger:0)
Jeg laver mange projekter hele tiden og ind imellem foreslår mine samarbejdspartnere at få tilbud eller bruge en anden udbyder. Men det ender altid med at vi tager Redweb, fordi tilbuddene udformes overskueligt og forståeligt, uden skjulte meromkostninger eller andet der kan irritere!
Jeg kan indtil videre kun give de bedste ord med på vejen til Redweb.
Hurtig service og hurtig problemløsning, når vi selv har kludret op i systemet :)
Vi vil selv sætte Joomla design og webshop op, og valgte RedWebs lette Joomla opsætning som vi så kan arbejde videre på selv.
Vi fik endda lov til at teste systemet op i en periode inden køb! Og der er altid hurtig support.
Vi har faktisk lagt flere opgaver over til RedWeb end oprindelige tænkt pga. den gode service med en pris der passer til.
Steffen Kjærulff
Vi har prøvet flere forskellige og billigere webhoteller til Joomla, men kun hos redhost får man noget for pengene. Oppetiden er uge for uge på 100% og performance helt i top. Supporten er kanon, og vi fik lov til at prøve hotellet inden vi betalte.
Jeg må sige, at Red Web har leveret varen med den tekniske seo på nogle af vores Joomla sites. . I løbet af ganske få uger er vi blevet placeret som nr. 1 på Google på nogle af de målrettede søgninger, vi har prioriteret. Vi har fået en hurtig, sikker, venlig og meget kompetent service. Det er overbevisende!
Hjemmesiden var lavet, men synligheden på Google var langt fra som ønsket. redWEB leverede varen og sikrede synlighed. Den fastsatte deadline blev overholdt og prisen var særdeles fair, slutresultatet taget i betragtning.
Jeg har kun ros til overs for Ronni fra redWEB.
Jakob Steinaa - www.ELKURSUS.dk
Vi skulle have lavet en ny hjemmeside og alle alternativer var oppe at vende - købe sig til det hele - lave alt selv - eller en kombination. Uden at have den store viden selv kastede vi os ud i den sidste mulighed med Redweb og fik en masse viden, en helt igennem fair handel og to gode hjemmesider der blev til i et godt samarbejde og med alle deadlines overholdt samt meget mere for pengene end vi havde regnet med at få - Så de varmeste anbefalinger herfra.
Fra en ny fast kunde
Kristian Schlichter - Dacon Europe A/S
Ronni fra Redweb har fra første henvendelse ydet professionel rådgivning og har bygget vores webshop www.telecall.dk
Alt er udført som aftalt, til aftalt tid og pris.
Altid er der hurtigt svar på spørgsmål.
Vi har tidligere haft en anden leverandør til at bygge en webshop for os, som var fyldt med fejl og mangler, så vi var nødsaget til at starte forfra med en ny webshop, som blev lavet af Redweb.
Jeg har kun rosende ord til Redweb og jeg kan varmt anbefale at vælge Redweb som leverandør af webshop.
Henrik Bryld
Tele Call Danmark
Redweb har leveret en meget gennemført og stabil web-løsning for os som vi er meget tilfredse med.
Prisen er samtidig fornuftig - særligt set i forhold til det produkt man får her. God information før og undervejs. God hjælp efter projektet. Absolut anbefalelsesværdig.
I forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside har redweb.dk i den grad demonstreret en faglig kompetence og indsigt i de anvendte løsninger på Joomla-platformen, der langt overgå andre og større leverandører i dette marked for open source CMS-løsninger. Herfra er kun de bedste anbefalinger og der har ikke været en finger at sætte på samarbejdet.
Bo Guntofte/18.08.2008