[REPLY]
Ringede til Pulsure.dk får at få vejledning og fik rigtig god service ;-)
Jeg bestilte to pulsure mandag og fik dem allerede onsdag.
Jeg er virkelig tilfreds med pulsure.dk, der har ikke været nogen problemer, og så er det vildt billigt!! :D Vil helt sikker benytte hjemmesiden igen, hvis jeg får brug for et nyt pulsur :)
Bestilte mit pulsur den ene dag og modtog det den næste. Tak for god og hurtig betjening.
Der stod 1-3 dages levering, jeg fik uret efter de 3 dage, så der er ikke noget at udsætte på hverken shop eller levering.
Jeg understregede overfor selskabet vigtigheden af at modtage ordren dagen efter - som Pulsure utrykkeligt anfører er og skal være leveringsbetingelserne i Kbh området.
Forsendelsen indeholdt ikke min bestilling, men en ordre til en anden kunde. Med andre ord 2 kunder blev utilfredse!
Pulsure.dk gjorde retfærdigvis hvad de kunne for at udbedre fejlen, men en ikke uvæsentlig økonomisk kompensation havde været på sin plads!
Sometimes shit happens!!
Bedste pris og meget hurtig levering. Så kan det ikke blive bedre.
God information før køb, fornuftig pris og hurtig levering
Jeg synes det gik meget hurtigt fra jeg bestilte og til jeg havde varen god forståelig manual medfulgte
Spørgsmål på mail forud for bestilling, blev svaret i løbet at kort tid. Så bestilte jeg og havde min vare sagen efter, leveret på mit arbejde.
Intet at klage over her.
God betjening, selv en opgradering af varen blev taklet så rabatter blev givet.
Lyn hurtig service.
Helt OK kvalitet hele vejen igennem og prisen var meget gunstig.
Pulsure kan, efter min opfattelse, varmt anbefales. Købte 2 Garmin produkter og begge handler forløb som lovet og som forventet af en "top-pro" webshop.
Havde rigtig god oplevelse af at handle med pulsure.dk. Nem bestilling og varer modtaget til tiden. Handler gerne hos pulsure.dk igen.
Helt som aftalt - har allerede handlet der igen
Post Danmarks trackingsystem virkede ikke, men da jeg skrev til Pulsure.dk fik jeg øjeblikkelig tilbagemelding og fuld service.
Helt klart et sted man kan stole på og hvor jeg vil handle igen.
Henrik
Hurtig levering, fik det bestilte og er ovenud tilfreds med det hele. Derudover god hjemmeside.
Bestilte nyt pulsur - det kom hurtigt og pakken var intakt, produktet iorden og pris og alle andre ting som aftalt, så jeg kommer igen
De sender informative meddelelser så man hele tiden kan følge med i hvor ordren er på vej hen.
Alt gik som forventet - måske endda bedre..
En misforståelse i kommunikationen med pulsure endte med, at pulsure.dk, leverede et produkt mere ift hvad jeg havde betalt for. En service man ikke kan og bør forvente, men meget professionel håndtering af situationen.
Pulsure.dk er blevet mit foretrukne indkøbssted for GPS grej.
de er som regel billigst, og har levering efterfølgende dag hvis man bestiller før 12 (tror jeg). Du kan som regel få fat i en der ved noget om din enhed på dres tlf, og deres mail svarer de hurtigt og kyndigt.
Top Sted.
Fandt mine garmin produkter til en god pris, og levering dagen efter. Ganske dejligt
Ingen problemer med levering af varen... dog var de sluppet op for bruganvisningen!
God service. Billigste pris på nettet. Hurtig levering og vare lever op til forventningerne. Handler her gerne igen!!
Nemt at bestille og få varerne leveret. Hurtig ekspedition. Det er anbefalelsesværdigt at købe hos pulsure.dk
Irriterende at modt. uret og ikke kan bruge det.
Købte et Gamin forerunner 310 om torsdagen
før kl 1400 og havde med posten dagen efter
Hurtigt og billigt og med dansk vejledning
Jeg har ikke prøvet andre sites, der fungerede bedre.
har kun lavet et indkøb hos dem, men der var hurtig levering og ingen problemer.
min bestilling kom efter 2 dage, havde man haft muligheden for at bruge andet firma end post danmark til levering f.eks Gls som er billigere havde den sidste stjerne været i hus. Men de har mange muligheder for leveringer bl.a. feltpost og levering til sin arbejdsplads.
Kunne sagtens finde på at handle der igen.
Bestilt mit pulsur om eftermiddagen og fik det leveret næste dag med formiddagsposten på min arbejdsplads.
Fin hjemmeside, super hurtig levering.
Benytter gerne pulsure.dk igen!
Jeg har handlet nogle gange på pulsur.dk og har fået en super betjening hver gang jeg har handlet der og anbefaler andre der ikke er så sikker på nethandel for di sender en mail når varen er sent og di hæver ikke pengene før varerne er sent
Har handlet der flere gange og gør det gerne igen :)
Prisen var god i forhold til markedet.
levering var hurtig og præcis.
Kan klart anbefale Pulure.dk
Bestilte varen mandag og fik den leveret om onsdagen.
Varen var uskadt og fuld ud tilfredsstillende :-)