We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Overnite revisión

Overnite Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Overnite and give your own review of Overnite 3
Aceptable
5.6 de cada 10

3 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (3)
Overnite

Unødvendigt kompliceret og ubehagelig oplevelse

Highlights:
* Oprindelig leveringsdato blev overskredet
* Pakken blev sendt fra overnite uden adressant (hvordan det så end er muligt)
* rodet og uhøflig betjening
* Underlig regel om at betaling foretages inden levering og helst kontant ved levering af pakken.

Jeg skulle bestille ca. 20 t-shirts til arbejdet og gik først til trykkertøsen.dk Men hun var desværre midlertidigt lukket og henviste til overnite.

Ordren starter med, at jeg ringer til overnite for at høre, hvordan jeg skal bestille. Det fremgik ikke tydeligt fra hjemmesiden, som ikke er særlig god. Det viser sig, at bestillingen skal tages adhoc over mail. Hvilket er lidt underligt. Mail-tråde er ikke nemme at overskue, og det er muligt at overse ting. Hvilket skete.

Jeg klargjorde, jeg havde en deadline med t-shirts'ne og sørger for at overnite er opmærksom på dette. De indgår uden at forpligte sig til min deadline. Fair nok.

Da vi afventede pakken på dagen for deadline, viser det sig, at pakken er sendt fra overnite, men uden adressant på pakken (!). Da jeg kontakter overnite for at afklare leveringen, beklager de overfladisk for fejlen, men pointerer gentagne gange, at de har været mit ansvar at angive en leveringsadresse. Tonen er nedladende. Her hopper kæden af for mig...

Efterfølgende opstår der en masse uklarheder omkring levering og betaling, som yderligere formudres af, at jeg er ikke behagelig ved at kontakte ham telefonisk. Jeg overvejede at afbryde handlen. Også selv om det var sidst i forløbet.

Alle kan klokke i det og lave en fejl. Det er menneskeligt at fejle. Men denne oplevelse med overnite var unødvendigt ubehagelig.

MEGET dårlig service!!

Min veninde og jeg har gennem Overnite.dk bestilt nogle stofposer, som skulle bruges til vores afsluttende eksamen. Vi bliver lovet at stofposerne bliver sendt ligeså snart at de kan se betalingen, som er torsdag d. 12.01.2012. Mandag d. 16.01.2012 har vi stadig ikke modtaget poserne og da de skal bruges tirsdag d. 17.01.2012 ringer vi en smule fortvivlet til dem. Vi bliver mødt af en MEGET uhøflig mand, som siger at poserne først er blevet sendt om lørdagen og at vi bare skal være glade for at de overhovedet har gidet at tage imod vores bestilling. Han mener at de har brugt lang tid på os og derfor kan vi åbenbart ikke forvente en god kundeservice (!!!) Han ender med at sige "Søde søde pige, hyg dig med dine poser" (på en virkelig nedladende måde!!) hvorefter han lægger røret på!! Aldrig har jeg været udsat for dårligere service!

Kan absolut IKKE anbefale overnite.dk!!

Haste tryk

Jeg skulle akut bruge 75 t-shirt med tryk fordi en anden trykker havde brændt mig af. Jeg bestilte bluserne tirsdag og hentede dem onsdag.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar