We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nemid revisión

Nemid Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Nemid and give your own review of Nemid 126
Malo
3.6 de cada 10

126 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (126)

Featured review of Nemid

NemID

DanID (Nets) har lovet en NemID løsning med et smartcard. Man slipper for papirlapper, en usikker java-applet samt sandsynligvis at ens nøgle genereres centralt og placeres på en server sammen med restens af familien Danmarks nøgler. Denne løsning skulle have været klar i 2010.

Svjv er de slet ikke startet på at designe løsningen. Med lidt held vil den nemme og mere sikre NemID være klar i 2014 en gang. Det vil være en okay løsning, selvom der stadig ikke er beskyttelse mod phishing.

Indtil videre er NemID en lidt akavet løsning med en nogenlunde sikkerhed.

Når NemID bliver nem og sikker at bruge skal de nok få masser af stjerner fra mig; men en 3-4-5 års forsinkelse på den nemme og mere sikre løsning er ikke acceptabelt. Det er alt for lang tid at vente. Derfor kun to stjerner herfra.

Noget helt andet er så at NemID's URL viser at NemID har hjemme på Stillehavsøen "Nuie". Det er et mærkværdigt valg.

Nemid

NemID, vil jeg sgu ikke kalde det!

Man burde hverken skulle sidde og rode med Nøglekort eller den der elektroniske der nøgle ring der er lavet.

Man får sgu aldrig tjekket sin netbank, skat, e-boks osv. nok fordi det er så besværligt at logge ind!!!

Lad os nu bare have et cpr-nr. en kode og en digital signatur. Så kan man have NemID når man logger på offentlig steder som skoler osv.

Det er det mest bøvlet der er opfundet til dato, bliver det mon bare være eller skal man tror det bliver nemmere?

Utroligt dårlig service

Har man reinstalleret sin maskine og selvfølgelig taget sikkerhedskopi så er der bare ingen hjælp at hente hvis man skal bestille et nyt certifikat.

1. Man får intet svar når man skriver til kundeservice
2. Man kan ikke ringe ind, inten koster det penge ellers bliver man henvist til alle mulige andre (skat, kommune mv.)
3. Når man prøver at bestille et nyt certifikat får man 3 andre muligheder men ak, ingen certifikat.

Hjælp hvad gør man nu ???

tt@bakuri.dk
www.bakuri.dk

Smart? Både og..

Der er steder jeg ikke logger ind oftere end nødvendigt da jeg ikke gider at fumle med mit "Nem"ID - dog er det jo skønt ikke at skulle sidde med 30 koder man skal huske udenad.

Nemid

Jeg tvinges ind i en løsning jeg ingen interesse har i at have.

Med NemID tvinges jeg til at have 1 login til alle der er tilknyttet. Den risiko der er ved NemID bære jeg for den største part selv, da det kun er mit log in til min bank der er en risiko afdækning på.

Jeg har ikke mulighed for at fravælge single log in løsningen til trods for at jeg skal bære risikoen ved den.

Jeg ønsker under ingen omstændigheder at blande mit log in til det offentlige med mit log in til min bank eller min E-boks, men tvinges til det af NemID.

Det' nemt

Jeg har ikke haft problemer med NemID. Alt har kørt som det skulle.

Nemid

Det skal kun være gratis

Jeg er ikke imponeret, det er jo bare et logon.
Det er ok så længe det er gratis og det SKAL være gratis.

Jeg opfordrer alle til at lade være med at købe nøgler hos nemid. For det skal være gratis. Man skal ikke betale penge for nøgler til at komme ind på sin egen postkasse, bank, skatteoplysninger og andre dokumenter.

STOP DET!

Underlige politik

Modtog en nøgleviser i går, der ikke virker. Ringede til support til at finde ud af, at jeg er nødt til at betale for at returnere det og kun der efter kan jeg få en ny. Jeg er godt klar over, at det koster kun 8 Kr. og DET er ikke problemet, men det er en dårlig stil, at sende en hoppede produkt og derefter hænge portoen på køberen.

Kundeservice/support sider i et helt andet firma i Ballerup som hedder Logica, og medarbejder har kun svar til de banale spøgesemål, men så snart det bliver lidt mere end det. få man ikke et svar på spøgesemålet .

Meget utilfreds kunde.

Dårlig kundeservice!

Jeg prøvede at komme ind på Skat´s hjemmeside i morges og fik besked om at på grund af teknisk fejl kunne ikke oprettes et certificat. Ved første opkald bliv jeg oplyst om at min NEMid ikke var aktiveret til offentlige hjemmesider og jeg skulle gå ind på nemid.nu for at få det til at virke.
Ved andet opkald fik jeg samme oplysninger og blev rådet til at kontakte min bank eller kommune. Det var jeg skeptisk overfor og påpegede at beskeden der kom på min skærm, kom først når jeg havde indtastet koden (jeg fik lov til at komme igennem det første trin af login procesen) og at beskeden var at der var en teknisk fejl og ikke noget med at jeg ikke havde adgang.) men "kundeservice" medarbejderen var stensikker: det er din NEMid der ikke virker på offentlige hjemmesider.
Efter at have siddet og ventet i 1 time ind på Frederiksberg Kommunes Borgerservice fik jeg at vide at min NEMid var allerede aktiveret til brug på offentlige hjemmesider...pas på når du ringer til NEMid´s "kunderservice", de der tager telefonen ved ingen ting!

• liv
  • liv
  • Svendborg, DK
  • 42 Evaluaciones

super

Super med en kode til mange sider.. jeg er glad for at kunne logge ind til så meget uden at skulle huske på alverdens koder, og at man kan bruge det på enhver pc. men det gælder jo med nemid, som med alt andet, at passe på og være opdateret imod virus mm. og holde personfølsomme oplysninger tæt.

Dog vil jeg gøre opmærksom på at man kan få adgang til oplysninger som ikke alle er klar til at takle.
(lægeudtalelser mm.. hvis du har været indlagt))

NemID

Synes det er et udemærket tiltag for at øge sikkerheden (som de også tidligere har fået kritik for) Men nemt er det ikke, da der er mange ting der skal være i orden og som man skal huske på. Og man har rigeligt med koder og passwords, man efterhånden skal huske på til alle mulige ting.

Kundeservice, dem jeg har snakket med, har virket flinke og hjælpsomme, og har været nemme at komme igennem til.

Alt i alt kan jeg godt lide, dette nye modefænomen, selv om det er lidt irreterende i længden med alt det, der skal tastes ind. Specielt hvis man har glemt at ordne noget, efter man er logget af!

Tjoeh det virker.

Jeg begik selv den fejl at glemme mit password, ikke noget jeg kan give dem skylden for. Men der gik næsten næsten 14 dage før jeg ringede til dem og spurgte om hvornår det nye kom da jeg ikke havde set det.
De ville så sende det igen. 4 dage efter kom der en kuvert.

Jeg tastede det så glad ind men blev ikke lukket ind alligevel. Det viste sig så at det var det første nye password jeg havde bestilt som var kommet der. Og fordi jeg havde tastet forkert ind, var det nye også blokeret når det engang kom frem.
Så de bestilte et 3 til mig.
2 dage efter kom password nummer 2 som jeg så bare smed ud og ventede et par dage mere og så kom det rigtige.

Nu skulle jeg have tilmeldt det således jeg kunne logge ind hos andre steder end banken, men jeg var lidt usikker på formuleringen man blev rederigeret til. Bestiller en helt ny nemid eller bliver der bare åbnet op for andre sites?
Jeg valgte at lade det være nu hvor det endelig virkede med banken. En dag vil jeg nok forsøge mig med at få det åbnet op til flere sites, men ikke lige når jeg står og har brug for at betale regninger.

God men god nok?

Jeg har nu efterhånden brugt nemid i ½-1år og jeg har ikke oplevet nogen som helst prpblemer så derfor 4/5 stjerner. Den 5. stjerne må komme den dag jeg får problemer og de så kan løse dem ordentligt.

• Puk
  • Puk
  • Silkeborg, DK
  • 7 Evaluaciones

Vor Herre bevares!!

Min kæreste har nu ventet et halvt års tid på at modtage sin NemID. Han har gentagne gange rykket efter det. Her i sidste omgang telefonisk, hvor han først skulle trykke sig igennem menuen 6 gange, for at ende med at få den automatiske besked, at det skal klares elektronisk via deres hjemmeside... Hvilket jo ikke har virket i de andre forsøg!

Dette har resulteret i at han ikke kan tjekke sin eboks, og dermed ikke blev gjort opmærksom på vores elregning, så vi en dag stod uden elektricitet og en "bøde" på 450 kr., for at få genåbnet for strømmen!!

katastrofalt

Nemid, vorherrebevares, dårlige kunderådgivere, eller direkte frække, vil heller ikke ud med deres navn, så man har ingen mulighed, for at forfølge en eventuel sag, højere op i deres system

Intet er i orden

Alt for mange oplever ustabilitet og kompatibilitetsproblemer etc. etc. etc.
Ideen med at skrive koder fra et stykke pap er desuden hamrende forældet.
Den digitale signatur var noget bedre, dog langt fra perfekt, men at nogle tåber har besluttet at gå over til NemID-systemet er helt uforståeligt.
1 stjerne fordi systemet er håbløst og kvalmende.

YouFather considera esta evaluación muy útil

Det går da lige...

For mig der er rigtig god til IT og computere er det relativt nemt ved at bruge NEM-ID. Så jeg har ikke de store problemer.
Men hvis nu at det er en person der har lidt mere svært ved det, er det et virvar at komme igennem. Mange dropper det og bruger ikke computeren til det offentlige eller andet da det volder dem for mange problemer. Det er lidt synd da det er en god måde at få samlet mange oplysninger på et sted og få nemmere overblik over ens økonomi og andet som man kunne bruge det offentlige til.
Hvis det skulle være lidt nemmere. Så lav en bredere vifte af info til de folk der ikke forstår sig så meget på computere så de også kan komme med.

Nu må potten revne!!

Jeg har ingen IT uddannelse, jeg er under ingen omstændigheder ekspert men jeg har sagtens kunne finde ud af at installere NemID, bruge det uden problemer og have den lille lap papir med med nøglerne.

Bliver enormt harm over alle de negative ting der står her som i princippet bunder i at folk ikke fatter hvad det handler om.

Jeg er ALTID frisk på konstruktiv kritik (med streg under)! Men det er kraftedme da ikke konstruktivt at folk giver det 1 stjerne fordi de ikke ved hvor de skal placere lappen, fordi de har fået brugt et forkert login navn osv. Og hvis man som jeg havde en lille smule juridisk forstand ville man også vide hvorfor adgangen skal laves pr. institution (bank, det offentlige, pension osv.)

Jeg har ALDRIG oplevet noget så nemt som NemID!!

Martin Svendsen, bhjensen, Tobias y Morten considera esta evaluación muy útil

Nemid

ok produkt - skidt moral !

Nemid og firmaet bag PBS (nu NETS) opfører sig rigtig kedeligt overfor ejeren/brugeren af domænet nets.dk og naturligvis nemid.dk - i stedet for at indrømme at de er uprofessionelle og har lanceret produkter og websites uden at have sørget for at have .dk domænerne, og så efterfølgende forsøger at presse dem fra brugerne. usmageligt og dårlig moral!

Den mest sikre løsning

Den eneste måde vi kan sikre os helt på er ved hjælp af NEMID. Det kan godt være nogen føler at vi kommer tilbage til noget oldnordisk ved at skulle have et lap papir ved os, men alt andet der er digitaliseret er langtfra sikkert. Bare kig på Lastpass - verdens førende indenfor cloud-based kodeordshusker: http://mashable.com/2011/05/05/last-pass-breach/

Selvom de burde vide hvad der skal være sikrest, kan de også blive hacked. Derinde findes der mange ømtålelige oplysninger, såsom dankortsnumre, pinkoder, kodeord til alt mellem himmel og jord etc.

Jeg er glad for at vi i Danmark kigger på udviklingen, og går lidt i den anden retning.

Når det så er sagt, er support hos nemid/danid noget af det dårligste jeg har oplevet. Men et godt produkt det er det.

Danid står desuden bagved Digital Signatur.

Ok...

Min oplevelse med NEM ID er ganske okay. Jeg har forståelse for den ekstra sikkerhed. Der er lidt startvanskeligheder, som med så meget andet, men det kommer man ret hurtigt over.

Nyt nøglekort kom uden problemer, men skal blot bestilles et par uger før man skal bruge det.

Jeg har ingen erfaring med at logge på netbank fra andre steder end hjemmefra, så ved ikke, hvordan det fungerer, om det fungerer.

Update: Nyt nøglekort skal ikke bestilles, men bliver tilsendt automatisk, beklager min fejl.

Men alt i alt fint, det er min oplevelse med NEM ID.

Jan Sørensen considera esta evaluación muy útil

"nem"id???

der er da ikke noget nemt ved det når det ikke automatisk virker alle de steder det kan anvendes???

og skulle huske sit 9 cifrede tal-login, et password og oven i købet lige have et kort på sig fyldt med 6-cifrede "nøgler".

Det skal dertil siges jeg første gang forsøgte at komme til at bruge mit personnummer, som teksten sagde man kunne anvende i stedet for at skulle lære en besværlig 9-cifret talkode. Det lykkedes mig bare ikke at få lov til at anvende personnummeret eller oprette et andet personligt login så nu er jeg således tvunget til at kunne huske talkoden udenad.

Jeg synes det er uhyggeligt vi virkelig lever i en verden hvor det ses nødvendigt med SÅ mange oplysninger for hver eneste gang man logger ind på en hjemmeside. Nemt, det er det i hvert fald ikke, især ikke at skulle have den lap papir med nøglerne på sig konstant, HVIS det nu skulle vise sig nødvendigt, at logge på et eller andet sted fx i løbet af ens arbejdsdag....

Nemid

Nemid.nu.......Et hul i vejen mod fremtiden.

Nemid er ikke et produkt jeg bryder mig om og slet ikke når man tænker på den digitale verden vi lever i, så høre et papkort altså ingen steder hjemme.
Tanken om alle de oplysninger samlet ét og samme sted giver mig paranoia, de siger godt nok at den server hvor det hele ligger ikke kan hackes men så er det da vist den første af sin slags, ét hack og tusinde borgers oplysninger er tilgængelig og ikke kun en enkelt person som førhen da man brugte en nøgle på sin egen computer derhjemme.
Førhen skulle der alligevel gøres en del før at ens oplysninger til netbanken kunne opsnuses men nu kan du blive stoppet på gaden af et par tyve som står med en bærbar og de kan true dig til at logge på din netbank ( hvis man har været så uheldig at have taget sit technopap med ) og så ellers overføre alle dine penge til nogle sære konto et sted i den store verden.
jeg kunne bedre lide da jeg højst kunne miste de par hundrede kroner jeg måtte ha' på mig. Nu skal man også bruge skidtet bare for at se sin lønseddel som desværre, der hvor jeg arbejder, ender i eboks. Det er mærkeligt at det skulle være lovligt at der oprettes en eboks i mit navn uden mit samtykke og på den måde tvinge Nemid ned over hovedet på mig. Jeg har ikke, og jeg får aldrig Nemid og det er da ærgeligt at miste sin netbank på den bekostning men så går jeg bare ned i banken istedet og så får de også lidt at lave og samtidig kan man jo lige hilse på sin bankmand som man ikke har set siden at man fik netbank, det er helt hyggeligt at snakke med rigtige mennesker igen.....

Har oplevet et par fejl

Det smart, men havde en del opstarts problemer.

Oplevede tit, ikke at få tilsendt nyt ID kort. Men var selv nødtil at få fat på et nyt kort, på min kommune.

Men ellers en smart idé. Håber det bliver muligt at bruge nemid fra mobilen i løbet af 2011, som i jo har lovet ville komme inden udgangen af Q2. :)

Jan Sørensen considera esta evaluación muy útil

Nemt

Det er super, og mere sikker end andet sjov.

Jeg kan godt lide to faktor login's og bruger selv Google's sso til mail.

NemID har altid virket når jeg skulle bruge det, desværre er der nogle der har problemer.

Da det bruger Java kan det bruges på de fleste computere.

Skulle jeg finde noget dårligt om NemID så ville det være adgangskoderne, hvorfor er der IKKE forskel på stor og små bogstaver?.. !

Kan ikke fordrage det

Syntes simpelthen Nemide er noget værre lort!
Fatter slet ikke ideen med det ..
Jeg har bøvlet så man skulle tro det var løgn, med at få mit kort til at virke. Nu hvor det endelig virker, så ved jeg simpelthen ikke hvor man skal have sit nøglekort henne.
Jeg hader det rent ud sagt!

Forbruger considera esta evaluación muy útil

Smart, nemt, hurtigt.

Mathias F. Svendsen considera esta evaluación muy útil

For besværligt.

Jeg syntes det er alt for besværligt mht. NemId. Hvad skete der af de gammeldages koder man selv valgte. Nu får vi i stedet smidt et stykke papirer med vores koder på som desuden udløber på et tidspunkt. Mange af os har travlt med arbejde og lignende og nu skal vi også slås med det. Jeg tør væde på at de vil tage betaling for det snart... Kan i forstille jer at betale penge for at tjekke sit konto?

SUPER NemID

Jeg synes det virker stabilt og professionelt.
Frem for alt en samlet løsning på adgangen til IT-baseret kommunikation.
Der er selvfølgelig ting der kan rettes bedre til hen ad vejen...men sådan er dét jo.
+++++ til NemID

mandelsmutteren y Jan Sørensen considera esta evaluación muy útil

Slet ikke så dårligt

Der er kommet mange hårde ord mod Nemid. Jeg synes selv det fungerer fint, og jeg nyder at have ét enkelt login til skattepapirer, homebanking mv, ligesom det er lækkert at kunne logge på uanset hvor man lige er.

Jeg giver kun Nemid 4 stjerner fordi at skulle have et kort med koder på virker anakronistisk. Der burde det være muligt at have en usb løsning eller tilsvarende.

Elendigt..

For sikkerhedens skyld, ja så er det vel egentligt OK...
MEN NEMID er bestemt ikke nemt at bruge! I disse digitale tider, burde der være smartere måder at gøre det nemt og sikkert på.
Værsgo, et papkort med koder?? Det havde man i 80´erne da dankortet blev introduceret for danskerne.
Nej, ud med NEMID - ind med gennemtænkte løsninger!

• Ak
  • københavn n, DK
  • 1 Evaluación

Urimeligt og groft

Hvem faan har bestemt at man nu skulle bruge NEM-ID?
Totalt absurd at man skal logge ind på netbank ved at bruge den åndssvage kort.

- Mister du din pung, kan man hurtigt og nemt bruge NEM-ID kortet til at tage dine penge.
De ting, tyv skal bruge er: CPR (Den magiske gule kort), NEM-ID kort (med koderne selvfølgelig) og din dankort med konto nummer - for eksempel.
Andre ting:
Skift adresse (NEM-ID - Fordi det skal være nemt)
Log ind på skat (NEM-ID - Fordi det skal være nemt)

Smart? - Måske
Vanskeligt? - Kurser til folk for at de lærer det? - Måske
Hurtigt? - Nej (kode er hurtigere end pungen)
Kompakt? - Nej (2,5 kort's størrelse)
Sikkert? - fra hackers, ja - fra lommetyve, nej.

Der kunne være bedre løsninger og de kunne ha' spurgt os - BRUGERNE om, hvad vi synes om idéen.

Forbruger considera esta evaluación muy útil

Kører som det skal

Jeg forstår ikke den dårlige indstilling til NemID som der er en tendens til, derfor kommer spørgsmålet op i mig - forstår folk ikke brugen af det - eller er der vikelig så mange der har store problemer med det?

Personligt har jeg ingen problemer - og det giver da en frihed med at du har eet samlet loging til dine offentlige indstanser samt bank mv.

Personligt kan jeg leve med begge metoder - altså den gamle og den nye. Dog har jeg opfattelsen af vi kan få hele Danmarks befolkning med til "det digitale liv" ved at have en simpel, bruger venlig løsning som NemID.

Dog kan det kun blive til 4 stjener herfra, da jeg er tilfreds, men ikke imporneret.

jaja

synes det køre godt men er ikke vild med det papir som man skal ha på sig hele tiden

Ingen problemer her

Har på intet tidspunkt oplevet problemer, såvel i oprettelse som under hverdagsbrug. Synes kun det har gjort min hverdag nemmere, eftersom digitalsignatur også er en del af nemid.
Kunne godt ønske min et elektronisk nøglekort som jeg havde med mit activcard hos danskebank, men overlever!

Besværligt

Upraktisk med en nøgle kort som man skal bære rundt på

Nemt

Modsat mange andre synes jeg NEM-ID er praktisk. Én kode og ét login til mange steder. Fedt.

Bjarke Sandbeck, mandelsmutteren y Jan Sørensen considera esta evaluación muy útil

amatøragtig besværligt bøvl!

Jeg bor i sverige hvor man benytter nogle små elektroniske identitets id " nøgler" og de er 100% bedre den Storm P løsning man desværre har valgt i danmark !
Disse " dåser" holder i mindst 10 år og så slipper man det kludder med at huske et lille stykke papir !

Nemid

ideen er go nok, med drop papkortet

jeg er helt tilfreds med nemid, det funger upåklageligt alle steder, og jeg syns det er super smart med et fælles login til diverse steder, det har jeg stor glæde af! ....MEN, det der papkort er noget juks, det må være en mere up-to-date-løsning, så man ikke skal fumle med et kodekort.... der skulle være en digital mulighed for at kunne benytte nemid uden kort ...på sin hjemmepc fx. (ala digital signatur) Det må ku lade sig gøre i disse digitale tider ;)

BøvlID

Ind til videre har det virket når jeg har været på. Det så også rigtig få gange jeg har benyttet det, da løsningen er tåbelig. At man skal finde en dum lap papir frem hver gang man skal benytte det, det stemmer slet ikke overens med hvilken teknologisk verden vi lever i. Helt fra start burde man have gennemtænkt det bedre, eller kommet med en løsning hvor brugere kan betale for at få en smartere løsning.
Evt. en løsning hvor koderne står på et bærbar medie. På mange telefoner er der indbygget kamera. I dag er det ikke en ny videnskab er lave ansigts genkendelse. Dette kunne være adgangen til at komme ind og se koderne på mediet. Der er mange mulige løsninger, og flere forskellige var også en mulighed, så man selv kunne vælge en løsning der passede brugeren bedst. Men i stedet for valgte man en tåbelig løsning.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar