We are hiring!

La opinión más reciente
Evaluar empresa
  • Opiniones (302)

Virkelig hurtig levering

God levering hurtig frakt bare super det helle

MSP Tuning

100% tilfreds, så det kan kun give 5 stjerner, fra mig!

Let og overskuelig handel, ikke slinger i valsen, hvad de skriver kommer også til at ske, detaljeret information hele vejen og pakken ankom, godt emballeret.

Det er første gang jeg handler hos msp-tuning, det er ikke sidste gang ;0)

MSP Tuning

Jeg kan ikke sætte en finger på deres service

Jeg bestiller nogle ting en aften efter deres lukketid ,og jeg modtager tingene 2 dage efter med posten.Jeg blev udstyret med TT nummer til post DK.Så som jeg skriver i overskriften,kan jeg ikke sætte en finger på deres service

Tilfreds

Havde ventet lidt på at i skulle få en bremsemaster hjem igen i grå til højre side
Men er bestemt tilfreds med ventetiden og leveringen giver kun 4 stjerner da jeg syntes jeres udvalg er lidt småt i forhold til andre scooter sider. :)

Et lille spørgsmål kunne godt tænke mig at vide hvad størrelse banjobolt jeg skal købe til bremsemasteren ikke længen men hvilken gevind er det?
Det kunne været rart i skrev det i beskrivelsen regner ikke med at jeg er den eneste der spørger efter det.

Tilfredshed

jeg er godt tilfreds med msp.....gode leveringsmuligheder, ogennemgående god kvalitet af varene

Opinión de cliente confirmado

God hjemmeside og hurtig levering

Super

Super god service. Fik pakken dagen efter bestillingen.

Opinión de cliente confirmado

Hvis alle bare var sådan. :-)

Usædvanlig hurtig levering, god live kundeservice og varer i fin kvalitet. Alt er bare perfekt... Tak :-)
Thomas.

Ferie og levering

Jeres ferie dage er virkelige dårlige! Står og skal være klar til træf den 04-13-2013 og i har holdt Ferie/lukket i rigtige mange dage! først pga Ferie så pga omflytning og nu pga af ferie igen!
Det eneste man kan gøre når det er, er at handle hos SpeedLine og det vil i nok ikk så gerne have :)

Jeres levering er eller god og stabil og det samme om jeres produkter :)

Dårligt

Jeg fik ikke de ting jeg bestilte.

Hej Frederik.
Vi prøvede at ringe til dig tre gange hvor der 2 af gange blev lagt på, da det topstykke du havde bestilte var udsolgt
Da vi ikke kunne få fat på dig, sendte vi istedet et tilsvarene bedre og dyrere cylinderkit med topstykke, i håbet om at du kunne bruge dette.
Du er selvfølgeligt meget velkommen til at sende det retur, og få pengene tilbage.
Vi dækker selvfølgelig prisen for fragten.

Hurtig og effektiv

Nemt, hurtigt og effejtiv

perfekt

Det kører bare

M-S-P Magt - Smart - Perfekt!! :D

Hej Msp!! i har været perfekt til at guide mig med at finde de dele som jeg mangler til min scooter!! jeg er fuld tilfreds med jer!! i er de bedste!! Men kan i ikke begynde at samme arbejde med Post Danmark? :D men i får 5 ud af 5 stjerner af mig!! :D

Opinión de cliente confirmado

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Det er fantastisk at man kan bestille et skjoldsæt den ene dag og afhente pakken dagen efter og alt passer bare
Tak for god service

Opinión de cliente confirmado

Hurtig svar! Hurtig sending!

Du får din pakke så hurtigt de nu kan gøre det. Kommer man til at lave en fejl eller de tror man måske har lavet en fejl, ringer de til en evt dagen efter, og spørger om det er det rigtige man har valgt, ang sending. Det gjorde de ved mig. De hjælper en med det samme. Jeg havde min pakke mandag, hvor jeg bestilte fredag! Pisse godt sted at handle med scooter dele...! KLAR ANBEFALING!

Opinión de cliente confirmado

i har fået en halv stjerne for meget

jeg har været tilfreds med priser og får hurtigt de pakker jeg har bestilt .men 3 gange har der været ting der irreterer mig ,bestilte nogle streetbuzz magasiner og blev ringet op og fik at vide det ene var udsolgt men det er stadig til salg på siden .bestilte hebo mean men fik andre i stedet .og bestilte stage6 dyser men dem jeg fik er vist ikke stage6 og det lidt skod selvom en dyse nok er en dyse

Super

Hurtig lev. Lige som bestilt

MSP Tuning

Super god service, lyn hurtig levering, billige priser og god kvalitet :)

De har en nem og hurtig hjemmeside, hvor jeg fik hjælp fra en medarbejder i deres chat han svarede præcist og hurtigt. deres priser er meget gode i forhold til andre sider, og kvaliteten er i top. lyn hurtig levering, jeg bestilte mine vare ca. klokken 14:30 og have min pakke næste dag klokken 10:15 og fragten var endda gratis :) varene var pakket godt og forsvarligt ind, og alle vare var der selvfølgelig, varene passede 100% perfekt ingen bøvl der overhovedet og min scooter har aldrig kørt bedre. jeg kan varm anbefale denne forhandler til alle derude, og jeg vil selv købe hos dem igen mange gange i fremtiden :) hvis jeg skulle komme med en forbedring skulle det være at de skal putte et eller andet ekstra i pakken som f.eks. en nøglering, klistermærke med deres logo på, eller bare en lille hilsen fra dem :) Mange tak for en god handel :D

Opinión de cliente confirmado

Hurtigt betjening og gode varer kan kun anbefales varmt

Køb bare her De holder hvad De liver

Opinión de cliente confirmado

Servicen har været noget rigtig snavs i alle mine tilfælde.

(Har sat en stjerne da det ikke er muligt med) Ingen stjerner, da jeg ikke har oplevet min bestilling komme korrekt med post. Det går udover kundernes tegnebog når pakken skal sendes retur.

Anbefalder ihvertfald ikke MSP til nogen efter mine forsendelser. Der af ingen stjerner.

Respuesta de MSP Tuning

Du har bestilt noget en gang, den 9 januar, så vidt jeg kan se.
Det var en udstødning som du vandt på en auktion på facebook.
For at betale den skulle du bestille et gavekort på 750kr.
Du skrev i bestillingen at vi skulle "passe på den" og valgte en pakkeshop den skulle leveres i.(gavekort bliver tilsendt over e-mail)
En uge efter ringer du og siger at det var en fejl og du ikke skulle have udstødningen men bare et gavekort - og om du ikke kan få udstødningen gratis.
Vi aftaler du skal sende den tilbage og at vi så sender et gavekort på de 750kr istedet.

God service i tlf.

God service men lidt for hurtig pakning. De sendte den forkerte udstødning i første omgang men ingen problem med at sende den retur og få den rigtige.

God betjening

Det kom efter 2 dage

Det er noget lort

Man er ikke sikker på man får det

Hej Jakob
Tak for din anmeldelse vi prøver hele tiden af gøre tingene bedre, men har lidt svært at se hvad vin kan gøre her.
Så vidt jeg kan se har du bestilt den 19/12 klokken 15.13 vi har afsendt pakken så den har været hos GLS kl 17.47
De har leveret den i pakkeshoppen den 20/12 kl 12.14 og du har hentet den 21/12 klokken 18.49.
Vi har ekspederet din pakke, selvom den kom 13 efter deadline, hvad mener du vi kunne ha gjort anderledes.?

Opinión de cliente confirmado

Bedste kunde service ever !!!

Købte en masse ting og fik varen dagen efter ! De ringede for at være sikker på man havde fået det hele med :)

........

Fremgradene service!

Opinión de cliente confirmado

Super kvalitet og service!

Der er ikke så meget at sætte nogen fingre på, jeg har købt nogen dele til min Sonic på juletilbud, så det er jo perfekt med en julegave til sig selv ;)

god nem hurtig

god hjemside nemt at finde de dele man skal bruge, varen kom hurtig
så jeg vil handle der igen

MEGA hurtig Levering

Det er bare i orden, God Kvalitet

Opinión de cliente confirmado

god behanling når man skriver til jer god søvis

jeg vil ikke skrive så meget for orblind.. i har en fed hjemmeside lige til at gå til uden problemer selom man ikke er god til at læse

Opinión de cliente confirmado

God service, hurtig levering.

Helt fin service, dog oplevede jeg at få tilsendt den forkerte vare, og da jeg så fik den rigtige var der fejl i det. Topstykket var knækket, og min kammerat som købte det samme tid som mig modtog et ødelagt cylinder.

Hej Mads

Synes ikke vi har hørt fra dig af at der skulle ha været noget galt med dit topstykke?
Er varen istykker, bytter vi dem selvfølgelig.

Bestilte Batteri til Scooter - UDEN problemer

Nem bestilling - hurtig levering - nem afhentning i GLS butik (til sen aften;o). Ingen problemer.

Rigtigt god service!

Det man har bestilt bliver leveret hurtigt og der er ingen irritationer omkring det! Jeg er fuldt ud tilfreds med det jeg har bestilt og kunne bestemt godt finde på at købe hos dem en anden god gang.

Forvirret Biks...

Jeg bestiller et sæt som er på tilbud, og min ordre bliver sendt afsted samme dag. Jeg modtager tilsyneladende en anden mands ordre, og skriver at jeg har fået nogle forkerte vare og nogle der manglede. Vi bliver enige om at jeg får tilsendt en returlabel, og sender selvfølgelig hele den forkerte ordre tilbage, så der ikke skal opstå misforståelser. Men det er åbenbart normal couture at man beholder noget af en anden mands ordre, og så håbe på det passer til ens maskine. Det var i hvert fald MSP's opfattelse. Så indtil videre har jeg måtte rykke en aftale med min lokale mekaniker 2 gange fordi der går kludder i det hos MSP. Der skal godt nok komme en god forklaring på hele det her menageri før jeg nogensinde sætter min IP på jeres hjemmeside igen.

Respuesta de MSP Tuning

Vi beklager at der er bytte rundt på fragtlabels, hvilket vi så hurtigt finder en løsning på og sender din en returlabel på mail så det hele kan ordnes på en dag.
Du bestiller en r-setup cylinder + karburartor og får en r-setup cylinder+udstødning.
Du beder os om at sende en returlabel til "udstødningen", tjek dine mails igennem, det skriver du direkte, så går vi ud fra at du beholder cylinderen hvilket også vil være mest logisk, da det jo er sådan en du har bestilt.
Vi beklager misforståelsen.

Rigtig vare til tiden

Bestilte et låsesæt fredag, og modtog det mandag. Ingen problemer.

Dejlig service

Har købt dele et par gange, så vil sige at hjemmesiden er en fin side, da man får hvad man bestiller hurtigt :-)

ikke imponeret

vare kom hurtigt men fik ikke alt jeg bestilte selv om det var på lager.

Opinión de cliente confirmado

acceptabel oplevelse dog med noget irritation.

jeg fik ikke sendt den rigtige vare det synes jeg godt de kunne have oplyst mig om men vi fandt ud af det...

mads kronborg considera esta opinion muy útil

Respuesta de MSP Tuning

Hvad har du fået forkert, synes ikke vi har hørt fra dig at noget skulle være forkert?

god side!

Det eneste negative jeg kan komme i tanke om i forbindelse med handel hos jer er lidt længere leveringstid end lovet. Men super hjemmeside!

den er rigtig god!

jeg blev meget overrasket for jeg må indrømme at jeg troede at jeg slet ikke fik min varer. jeg bliver meget nervøs når jeg skal bestille noget over nettet men den side kan jeg rolig stole på uden nogen bagtanker. det er jeg rigtig glad og taknemmelig for.