We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mobstart revisión

Mobstart Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Mobstart and give your own review of Mobstart 1
Bueno
7.4 de cada 10

1 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (1)
Mobstart

Super fed og nytænkende mobil tjeneste! (http://mobil.mobstart.dk)

Jeg synes virkelig at folkenen bag MobStart har taget fat i den rigtige og lange ende af det som klart mangler til det mobile internet i dag - dvs en portal til alle de mange mobil-tilpassede internet sites der findes i dag.
Websitet er http://www.mobstart.dk men selve tjenesten til mobilen findes på http://mobil.mobstart.dk
MobStart sitet har både nyheder fra alle de mange store medier, fede konkurrencer med super præmier og der er vist over 400 links til alle de danske og internationale mobil-tilpassede internet sider der findes.
Jeg bruger sitet hver dag via min mobil og har anbefalet det til mange af mine venner.

Peter

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar