[REPLY]
Het bestelde artikel werd snel geleverd (volgende dag) en tot onze tevredenheid
Ik had voordien niet van deze onderneming gehoord maar gaat vanaf vandaag bij mijn favoriete
Groet Fred
Heel wat tijd besteedt met het zoeken naar een leuk hoesje voor mijn samsung gio. Ik kwam bij Mobielkoopjes uit. Ik heb niet zo'n effen maar eentje met bloemendecor gekocht. Deze had ik nog nergens gezien.. Binnen een dag had ik mijn aankoop al in huis! Een goede, snelle service.. Ik raad iedereen Mobielkoopjes aan.
Vriendelijke groet, nancy
De service is goed en ze handelen snel.
Na betaald te hebben had ik het product de volgende dag in huis.
Ga zo door!
Na even zoeken bleek het hoesje hier het goedkoopste te zijn.
Op dinsdag laat in de middag besteld en op donderdag al in huis.
Super snel en precies zoals op de foto. Top.
Makkelijk te vinden, goedkoop en snel geleverd!
Esta evaluación se ha reportado al servicio al cliente por violación de nuestras directivas de revisión.
Servicio al cliente está en el proceso de investigar esta revisión.
Después de investigar, será eliminado o devuelto a Trustpilot.
Vea nuestras directrices de evaluación aquí.
Snelle levering en toen er iets al was uitverkocht hebben ze het super snel geregeld dat ik iets anders kon uitkiezen en ook dat werd de volgende dag al bezorgd! Prachtig spul,ik heb gelijk weer wat besteldt!
Op woensdag besteld op donderdag binnen. Echter het verkeerde besteld, heb direct contact opgenomen met aftersales.
Geen probleem, het product is direct omgeruild en opgestuurd. Met ruilen mee heeft het 2.5 dag geduurd, dus vrij snel.
Een goede service met een zeker zo goede aftersales.
Zeker een vermelding waard!
op 30 april case voor SAMSUNG chat C3222 besteld [overigens de enige winkel die 'm had!]; 1 mei al bericht dat ie verzonden zou worden, 2 mei in huis! Daar kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen!
24 april in de avond besteld, 26 april al binnen, Top!
Prima semi-soft hoesje voor mijn HTC Desire S gevonden en werd snel geleverd. Snelle statusupdate van mijn bestelling en snelle levering. Hoorde van softcase bijvoorbeeld helemaal niks meer nadat mijn bestelling niet was aangekomen.
Bestelling binnen een dag ontvangen,netjes in bubbeltjes envelop.
Prima service, tot de volgende keer
Super snelle levering en een bijzonder leuk hoesje!
Bedankt.
D. B.
Dinsdagmiddag een Simkaart pakket van T-mobile besteld en nog geen 24 uur later werd het pakketje netjes thuis afgeleverd. Dus de ervaring die ik heb is heel goed.
MvG, P.Brouwer, Enschede
Snelle service, perfecte aflevering, boven verwachting!
Bedankt!
snelle bezorging, goede klantenservice!
gadget besteld, volgende dag in huis. gemaild met een vraag, dezelfde dag nog antwoord.
Leuke verschillende soorten hoesjes.
Vandaag besteld, morgen al in huis.
Geweldige service. Raad het iedereen aan.
super niet duur en levering de volgende dag na betaling hoeveel sneller kan je het krijgen.
echt toppie kom dan ook zeker weer terug moet voor de ipad2 nog een dock hebben
heb een paar keer gebeld over hoe ik kon bestellen er was iets fout gegaan met internet betalen en ben heel vriendelijk te woord gestaan vind het een klantvriendelijk bedrijf en de bestelling een dag later in huis als ik iets nodig heb zeker weer bij jullie
Sim-kaart
Het bestelde binnen de gestelde termijn per post ontvangen.
Alles prima. Ook een mailtje gekregen of e.e.a. al ontvangen was.
Gewoon tevreden.
Groetjes, Kees
fijn dat als ik iets bestel het er ook binnen no time is en dat het goed wordt afgeleverd.
ik weet waar ik moet zijn als ik nog iets nodig heb!
oplader besteld bij mobielkoopjes.nl, juist omdat ze
een goede beoordeling hebben bij Trustpilot. Oplader snel geleverd gekregen en getest, perfect in orde!
Ook de nacontrole vind ik zeer prettig, ga zo door!
Ik zal niet aarzelen om een tweede keer iets te bestellen
Gr,
Ruben
Het product was netjes en zorgvuldig verpakt en twee dagen na bestelling al binnen, goede service, bedankt!
Prima service, de bestelling was binnen 2 werkdagen binnen.
Marian
Bezorging is snel, zit in een gesealde verpakking en de prijs is niet hoog.
Ik vind het alleen jammer dat je voor iDeal moet betalen, daarom geen 5 sterren.
Tot nu toe twee keer besteld en beide keren de volgende dag al geleverd. Leuke en aparte artikelen tegen leuke prijzen. Super dus. Een aanrader.
Uitstekende service, snel en professioneel een aanrader voor iedereen!!
Goede service, ook aftersales, dat zie je niet vaak bij een internetverkooppunt!
Bestelling binnen 1 dag in huis, heel mooi hoesje!
Servicio al cliente está en el proceso de investigar esta revisión.
Después de investigar, será eliminado o devuelto a Trustpilot.
Vea nuestras directrices de evaluación aquí.
Hoesje voor mijn E7 gekocht en 2 x een beschermfolie 1tje voor mijn E7 en 1tje voor de N8 van mijn vrouw.
Goede en nette en duidelijke site goede service!!
Zeker een site waar ik de volgende x eerst kijk of ze hebben wat ik nodig heb...
ze zijn goedkoop en betrouwbaar.
Mobielkoopjes.nl ga vooral zo door!!
bestellen , 1 dag later in huis top !!!!!!!
Super site, heel overzichtelijk en een snelle afhandeling van mijn bestelling. ik had dinsdag de accu besteld na 17.00uur en had hem donderdag al in de bus liggen.
Volgende bestelling zal ook zeker hier gedaan worden.
alles verliep goed, netjes en snel.
m.v.g
greta
De levering was op tijd,vooral de service of de bestelling naar wens was ontvangen ,vind ik erg goed!
Mijn bestelling super snel ontvangen en ook goed mail contact
Ben zeer tevreden
Vanwege een kapotte oplader van mijn BB, wilde ik snel een andere aanschaffen. Via marktplaats kwam ik de mobielkoopjes.nl tegen. na de bestelling was de oplader er binnen twee dagen. Een degelijk product, scherpe prijs en een snelle levering. Acheraf nog de nazorg of de oplader aangekomen was. Kortom een tevreden klant!!
Hans
Mijn accuoplader was kapot en ik heb via het internet gezocht naar een nieuwe. Ik kwam op de site van mobielkoopjes waar goed en duidelijk stond uitgelegd wat ik moest doen. De lader was niet duur evenals het verzenden. Ook de betaling ging erg makkelijk. De volgende dag kwam de oplader in een beschermde enveloppe. Goed en snel!
Rob
Prima, bedrijf...
Heb na de middag besteld, de volgende dag lag het al in de bus.
Geen hoge porto kosten, als het per briefpost verstuurd wordt.
Heb pas bij een ander bedrijf gehad,waar ik ook voor briefpost
€6,95 porto moest betalen, be la che lijk......
Maar hier bij mobielkoopjes perfect, ga zo door......
Groetjes, Anny....
een hele goede en snelle service !
zeker aan te raden
groet Chris
Ik zocht een hoesje voor de nokia C5, nergens te krijgen.
Op internet gezocht en kwam hierop, Als ik nog wat bestel is het gelijk hier zoeken hoeft niet meer.