We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Koter Kado revisión

Koter Kado Logo
Clientes dicen: »op donderdag besteld voor...« »Ik ben een grote fan van Koter...« »Leuke producten. Goede en...« 785
Excelente
9.5 de cada 10

785 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (785)
  • Ineke
  • Sneek, NL

Heel tevreden

Bij Koterkado twee vilten hangers met naam besteld. Helaas waren deze kwijt geraakt bij de verzending. Koterkado heeft veel moeite gedaan om ze toch nog te achterhalen. Toen dit niet lukte heb ik geheel kosteloos twee nieuwe exemplaren toegestuurd gekregen! Super! Weliswaar iets later, maar toch weer een erg leuk verjaardagskado.
Bedankt.

Featured review of Koter Kado

• Ellen

Super snel en goed!!

Ik heb een gepersonaliseerd boekje besteld. Zondagavond besteld en dinsdag op de mat!! Dat is echt snel!
Ben weer super blij! en waar het kadootje heen gaat is helemaal blij!

Bedankt weer!
Tot de volgende keer!

• Mirjam
  • Drachten, NL

Zeer tevreden!

Afgelopen donderdag een Mepal drinkflesje en fruitbakje besteld, vandaag al binnen! Omdat mijn jongste dochter een afwijkende naam heeft is het moeilijk gepersonaliseerde spullen te krijgen wegens het soms niet afdrukken van een accent grave. Bij Koterkado geen probleem!

Bedankt en ik plot nu al weer een bestelling, want mijn oudste is zeker jaloers op de mooie beker van haar zusje.

Mirjam, Drachten

wij zijn tevreden!

alles prima in orde!
Voor de tweede maal iets besteld. Vlugge levering en alles prima in orde!
doe zo verder!
Hilde, Betekom,Belgie

• T.
  • Rutten, NL

geborduurde mutsjes tweeling

leuke site met veel keus misschien nog een kleine tip voor Koter Kado
om iets aan het assortiment toe te voegen voor meerlingen bijv.
een leuk shirtje voor een grote zus van tweelingzusjes met bijv. twee smilies naast elkaar het is erg schaars om aan te komen.
eerder heb ik nog een nintendotasje voor mijn dochter besteld supersnelle levering en dat toen voor de feestdagen binnen twee dagen was het geleverd!!

• d. vis
  • oegstgeest, NL
  • Comprador verificado

super goede kwaliteit en snelle levering

leuke produkten, kwaliteit super en snelle levering

• Bianca
  • Zaanstad, NL

Te gekke Mepal met naam

Ik heb een beker met broodtrommel met naam besteld.
toen ik het 2 dagen later thuis kreeg waren wij al super blij met de snelle levering. Toen wij de beker en de broodtrommel zagen waren we helemaal blij. Precies zoals we gehoopt hadden. Mijn zoontje gaat volgende week voor het eerst naar school in style.

Mijn vriendin die de trommel zag was ook meteen verkocht en gaat ook voor haar 2 dochter dit bestellen.

Bedankt koterkado!

• Hannelore
  • Zingem, BE

superdeals!

ik kijk uit naar het toekomen van de bestelling! reeds menig mensen gelukkig gemaakt, tot in het buitenland toe, als dàt geen reclame is!
Alles verloopt steeds vlot en correct, waarvoor dank!

• Esther
  • Heerhugowaard, NL

Diverse Mepal met naam bedrukt

Twee stuiterende blije kinderen gaan hier op dit moment door de kamer sinds de 'pakketjes meneer' hun nieuwe schoolbekers en broodtrommels gebracht heeft! De produkten zijn super en de service geweldig, bedankt KoterKado!

zonnebril

hij ziet er op en top uit!! helemaal geweldig. past goed, ideaal voor kleine kinderen. en hij staat nog stoer ook :-)

• Hilde
  • poperinge, BE

Top

ik vind dit een supersite, prijs/kwaliteit is uitstekend. Misschien nog een inspanning doen om de levertijden en verzendingskosten naar het buitenland wat te drukken. Toch top, hoor.

• Mevr I

Super service!!

Wij hebben afgelopen maandag (pasen) het kado via internet besteld.
Ik had een vraag en had gemaild en wij kregen gelijk reactie. (ondanks de feestdagen)
Het konijn die wij hadden besteld is vandaag aangekomen bij de eigenaar en hij is er erg blij mee!
De naam is erg mooi op het konijn gestikt.
Zoals je op de foto kunt zien hebben ze nu al vriendschap gesloten!!!!
Bedankt Koter kado,

Groeten Irma moes

• Marjolein
  • dokkum, NL

top !

De kwaliteit is top ! En een snelle levering, daarom zal ik zeer zeker hier snel weer wat bestellen !

• Chantal
  • Bergentheim, NL

Geweldig!!!

Ik vind het een super site..
Telkens als ik kijk, vind ik ook altijd wel wat.
De naam kadootjes zijn erg handig voor op vakantie of school enz en het is nog leuk ook!!

• sylvia
  • Landsmeer, NL

Super snelle levering

Maandagmiddag broodtrommel besteld met naam en opdruk en woensdag ochtend al in huis, super!

• R Elburg
  • Aalten, NL

Super goed

Omdat koter kado alles netjes afhandeld.
Ook als er met de bestelling iet niet klopt of is mis gegaan.
Ik heb het al twee keer gehad en ik ben super goed behandeld.
En het is ook nog snel in huis als je wat besteld.
Dus klachten zouden ze van mij niet gauw krijgen.

Koter Kado

Ruzie in de tent, dus nog maar een besteld.

Voor het eerst een gymtas met naam (en voetbal!) voor mijn zoon besteld. Wat was ie blij en trots! Dochterlief jaloers natuurlijk. Dus voor haar meteen ook maar een mooie (zwart met zilver) besteld. Als deze tas net zo snel als de eerste wordt geleverd, heb ik heel snel twee hele blije kindjes. Bedankt!!

Als vanouds weer super!

Deze keer een vriendenboekje met naam en een sleutelhanger (lukkies) met naam besteld.
Beide kids waren super blij. Het ziet er supermooi uit.
Het vriendenboekje is gelijk ingevuld en mee genomen naar school. De sleutelhanger was ik al snel kwijt, die had dochterlief gelijk aan d'r broek gehangen.. We zijn er weer reuze blij mee!

• Fam Ernste
  • Deventer, NL

3 super tevreden mini-klanten

Eergisteren 3 lunchtrommels en melkbekers met de namen van onze 3 zoontjes besteld, en vandaag keurig netjes per post al geleverd! Er waren hier 3 mannetjes erg blij en trots! Wow, hoe cool, met je eigen naam erop! Bedankt!

• Chidaaat
  • Nijmegen, NL

Dank jullie wel

Dit is echt een leuke site. Supper leuke cadeautjes en ook nog eens mooi.

• Tessa
  • Leidschendam, NL
  • Comprador verificado

Geen kraamvisite zonder koterkado-naamtasjes!

Wat krijg ik toch elke keer weer een enorm enthousiaste reactie op mijn juniortasje met naam. Meestal kies ik nav het geboortekaartje een kleur en lettertype uit en altijd valt dat goed in de smaak. Mijn zoontje van 6 gebruikt dit tasje nog steeds van luiertasje tot kinderdagverblijftasje tot overblijftas nu!
Dit kado mist zijn uitwerking nooit! Het is persoonlijk, origineel, niet te prijzig en vooral erg handig.

• Ilse

Veel keus, snelle levering

Al meerdere malen kraamkadootjes besteld, veel keus en niet duur. Leuke lettertypen en de site werkt goed. Alleen misschien nog eens een optie erbij maken zodat je de naam ziet in het gekozen lettertype en evt de kleur.

Koter Kado

Leuke site met leuke cadeaus!

Heb afgelopen maand 2x een badcape besteld met naam en 2x een reactie van de ontvangende mama: Super leuk en origineel kraamcadeau, dus dat zegt genoeg lijkt me!

KM Jaspers

Jullie vragen mij in de mail om een beoordeling. Ik heb op verschillende sites dingen besteld voor mijn zoontje, allemaal op dezelfde dag en achter elkaar (dus zelfde tijd) er is maar 1 site die meteen reageerde, en waarvan ik al verschillende mailtjes heb gehad. Bijv; dat mijn bestelling goed is aangekomen, daarna dat mijn betaling goed is afgerond, en daarna dat het verzonden is. En ik heb het ook al in huis! Helaas waren jullie dit niet, voor een webwinkel, vind ik de reactie erg traag, ik heb dinsdag besteld, nu is het donderdag heb ik een mail dat mijn bestelling in behandeling is.. Jullie zeggen dat jullie snelle levering hebben, daarom had ik het ook eigenlijk al in huis verwacht. Ik wacht nog vol smart en hoop dat het beloond word een dezer dagen. Misschien is het voor jullie handiger, om er niet op te zetten, snelle levering, maar gewoon het aantal dagen..

Hallo Marloes,

Bedankt voor je review. Je hebt je bestelling dinsdagochtend om 11.15 geplaatst, en direct een mail ontvangen dat je bestelling door ons is ontvangen. Je hebt gekozen voor een betaling via een reguliere bankoverschrijving en niet via iDeal. Zoals ook aangegeven op onze site bij de betaalmethoden, is dit de methode waarbij het het langste duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. Wanneer er met iDeal betaald was, was de bestelling dinsdag direct in behandeling genomen. Je betaling is nu pas woensdag in de loop van de dag door ons ontvangen. Woensdagavond heb je een mail ontvangen dat de bestelling in behandeling genomen is, en vandaag, donderdag, is je bestelling al verstuurd!

Beetje jammer...

Dsi XL hoesje met naam besteld, keurig ontvangen, maar zoals omschreven staat zou het hoesje fuchsia van kleur zijn, die kleurkeuze heb ik ook gemaakt. Vandaag ontvangen maar niet in de kleur fuchsia, dit is toch echt gewoon roze. Jammer!

Respuesta de Koter Kado

Bedankt voor uw review. Wat jammer dat u niet tevreden bent. Wij noemen deze kleur fuchsia omdat het een donker roze kleur is. Deze hoesjes worden helaas maar in 1 kleur roze gemaakt. We betreuren het dat u een andere tint roze had verwacht en zullen direct een duidelijke foto van de kleuren bij het artikel plaatsen!

Koter kado, chapeau!

Buiten de leuke, persoonlijke cadeautjes is koter kadi ook nog eens oplettend en precies. Toen ik een verkeerde geboortedatum had doorgegeven, werd ik gemaild of het wel klopte. Gelukkig!

• Jannike
  • Zaltbommel, NL

KOTERKADO! HELEMAAL ZO!!!

Al ben ik zelf al uit de baby's en nooit meer zwanger.....Koterkado blijft aan me trekken....heb nu spulletjes voor het schoolgaan besteld. De kinderen vinden het helemaal top. Hebben ook mee mogen ontwerpen!
Dus koterkado, is helemaal ZO (dikke duim)!!

• natasja
  • lede, BE

MAGNIFIEK!!!!

prachtig, besteld donderdag , moest opgestuurd worden naar belgie en dinsdagochtend kwamen ze het pakje leveren.
de bestelling ziet er ook super uit, mooie afwerking en je voelt dat het van kwaliteit is.
mij zien jullie 150% zeker terug.

• ronald

koter kado is super

De produkten zijn leuk en zeer toepasselijk. We hebben een keer iets gehad met speentjes en dit was super opgelost en zeer snel ook.
Kortom een goede webshop en daarbij goede klantenservice en leuke en aantrekkelijke prijzen.

Koter Kado

Iedereen mag weten hoe ik heet.

Heel tevreden over het matriaal en de belettering blijft goed op de bekers zitten ook na veel wassen.
Er wordt goed op de wensen ingespeeld met kleuren lettertypes en nieuwe artikelen bv het tasje voor DS en de naamlabels.
Er zijn ook leuke kaamkadootjes te vinden voor een leuke prijs.
Ga zo door zou ik zeggen.

• dita

super!

Een goed betrouwbare site is toch iets wat we willen als consument :-)
Daar is Koter Kado er 1 van.
Een leuk en groot assortiment en snel geleverd ook nog

• xandra
  • Doornenburg, NL

Xandra

Dit is de tweede keer dat ik iets bestel bij koter kado. Hoop dat deze artikelen net zo leuk en mooi zijn als de eerste keer. prima bedrijf met snelle levering, en als er iets niet duidelijk is super vriendelijke mensen die je telefonisch te woord staan. Super!
Xandra
Doornenburg

• nicole
  • Woerden, NL

wederom super geregeld.

Inmiddesl bestel ik al een paar jaar spulletjes bij jullie en naar alle tevredenheid. Levering gaat altijd snel, betaling makkelijk en altijd veel plezier van de spulletjes. Ook altijd weer leuk om kado te doen.

• Richard
  • Hazerswoude-Dorp, NL

slechte levering

2 maart een dierenvriend boekje besteld omdat mijn neefje gedoopt wordt. Nu op 10 maart nog steeds geen boekje. De snelle levering zoals de site mij doet geloven klopt dus van geen kanten en dat vind ik uiterst teleurstellend. Daarbij wordt mijn klantennummer ook nog eens niet herkend.

Respuesta de Koter Kado

Beste Richard. Dank voor uw review. Zoals ook per mail aangegeven is dit boekje, dat op zaterdag 3 maart besteld is, op dinsdag 6 maart verzonden. Binnen 2 werkdagen dus. We betreuren het net als u dat het boekje nog niet is afgeleverd. We hebben veel zelf in de hand, als webwinkel, behalve de aflevering, we zijn afhankelijk van derden. Mocht het boekje a.s. dinsdag nog niet ontvangen zijn, horen we het graag zodat we het op onze kosten opnieuw kunnen maken. Eventueel kunt u het adres van uw neefje doorgeven zodat we het rechtstreeks naar hem kunnen sturen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Koter Kado

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Je kan alles op de website gemakkelijk en overzichtelijk vinden.
Keuze is dan snel gemaakt. Ook zeer grote keuze van bedrukking, lettertypes, kleuren, enz...
Betaling ging ook vlot en onmiddellijk ontving ik een bevestiging van bestelling en orderafhandeling.

voor elk wat wils

met zo'n mooie beker en trommel met naam erop
gaat mijn zoon staks bij mij achterop.
voor het eerst naar de grote school.
eten uit de trommel van koterkado.
en vooral de ruime keus uit plaatjes en kleur.
Kopen wij vast nog wel meer....want er is vanalles.... te kust en te keur.

Gewoon Leuk!!!

Het is gewoon leuk om spulletjes te personaliseren met je naam! En ook nog eens super handig. Word altijd super snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit!

Groetjes, Roos

• Ellen

ds hoesje

Dit is al het 3e hoesje wat ik bestel, echt helemaal leuk, mooi, stevig en de kinderen vinden het geweldig!
Bedankt voor de service

Koter Kado

gweldige kadootjes en super snel!

Voor collega's en vrienden bestel ik regelmatig kadootjes, iedereen is altijs super enthousiast! en bovendien is het super snel binnen, kortom top! en tot de volgende keer!

• Carla Merk
  • Drachten, NL
  • 3 Evaluaciones

super goed bedrijf

Al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Koter kado, zijn leuke en kwalitatief goede producten!
Altijd snelle levering zodat je ook altijd op tijd een leuk en origineel kado mee kunt nemen (bijvoorbeeld op kraamvisite !)

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar