We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Jaman revisión

Jaman Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Jaman and give your own review of Jaman 293
Excelente
9 de cada 10

293 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (293)
Jaman

Nem, fin side, hurtigt ekspedit, fin varer.UG+

Flot webshopside, nem og overskuelig. Nemt at bestille.
Hurtig levering og fin varer, godt indpakket. Kan kun anbefales
at handle hos Jaman

Featured review of Jaman

Jaman

5 stjerner for den fineste vejledning.

5 stjerner for god kundepleje og en fin handel til garanteret bedste pris.
Varen blev bestilt ved middagstid og næste dag kl.13 ringede TNT om jeg var hjemme, også her en god service.
Alt i alt , en rigrtig god oplevelse at handle med Jaman.

• KAE
  • Comprador verificado

De ved hvad god kundeservice er!!

Jeg har netop købt et nyt fladskærms tv, som jeg bestilte hos Jaman. Der skulle laves en softwareopdatering inden jeg kunne få tv'et, men hele vejen igennem har jeg fået informationer på mail, så jeg var helt opdateret med hvad der skete og hvornår mit tv blev sendt.
Jeg har oplevet rigtig god kundeservice hos Jaman, og er i dag en meget glad ejer af et nyt og flot tv.

Ingen hjælp ved fejl

Jeg vil fraråde at benytte Jaman. De nægter at hjælpe med mine defekte 3D briller. De ignorere mine emails og man kan ikke komme igennem på telefon. Kommunikationen fejlede ikke noget ved bestilling men interessen er langt dårligere når det drejer sig om support.
Jeg prøver stadig at få erstattet mine briller.
****
Jeg er glad for at kunne få kontakt med jer efter at jeg benytter Trustpilot. Det kan jo være en opfordring til andre der også gerne vil have kontakt til jer.
Jeg vil godt gentage: Der er ikke tale om transportskade. Det er en julegave der er købt hos jer og varen er defekt. Det du siger er at da jeg købte brillerne midt i december, og valgte ikke at åbne gaven før jeg gav den væk (derved går der 14 dage). Så vil du ikke overholde dine garanti forpligtelser. Jeg kan kun sige: Lad være med at købe gaver hos Jaman!

Kim Møller considera esta evaluación muy útil

Respuesta de Jaman

Hej Per, som vi skrev da du første gang henvendte dig, så har du ved købet accepteret købelovens krævede 14 dages returret. Da varen er leveret d. 8. december og du henvender dig omkring en evt. transportskade d. 27. december er din returret overskredet. Dette har vi forklaret ved første henvendelse, og så er den jo ikke rigtig længere, desværre. Fejl og mangler ifbm. returretten skal uanset hvad altid meddeles indenfor de lovpligtige 14 dage.

Jaman

Hurtig, flot tilbagemelding, perfekt produkt

Købte 3D-briller, som var udsolgt, og derfor ikke kunne leveres den dag, de skulle bruges. Hele vejen igennem var jeg i fin kontakt, og var aldrig i tvivl om at jeg ville få mine varer. Forsinkede leverance skyldtes leverandør - ikke Jaman. Bestemt en sted værd at anbefale.

• Junizzle
  • Fredericia, DK

Godt

Pakken kom i perfekt stand, men det tog længere tid, at få pakken end lovet.

• Kaja

Eminent

Alt gik strygende.

Jaman

Hjemmeside og mail korrespondance fungerer perfekt

Har købt et 22" Samsung TV - fornuftig pris, hurtig tilbagemelding, jeg valgte at hente selv og TV'et var klar til afhentning meget hurtigt. bestemt et sted jeg vil handle igen!

• Jesper

god service

varen havde længere levering end angivet, men de var gode til at kommunikere og kom selv og afleverede.

Jaman

Langsom levering og dårlig service

Jeg vil fraråde at handle hos Jaman. Købte en Samsung HT-C5900 hjemmebio anlæg hos dem 23-11-2010. Langsom levering som jeg måtte rykke for flere gange.
Da den endelig ankom havde jeg problemer med at den af sig selv skiftede indgang og at den ikke rigtigt ville "snakke" med TV'et.
Eter at have prøvet alt muligt (skiftet kabler m.v.) forelagde jeg den 24.05.11 problemet for Jaman, men var ikke 100% sikker på om det var TV'et der havde problemet, hvorfor jeg ikke turde returnere den, da jeg ville blive pålagt en stor udgift hvis de ikke var defekt.
I oktober fik jeg udskiftet bundkortet i TV'et under Samsungs onsite prestige service, men anlægget fungerede uændret dårligt, hvilket med sikkerhed viser, at anlægget er defekt. Jeg henvendte mig derfor til Jaman den 28. oktober, for at returnere anlægget til reparation.
Jaman nægtede at tage sig af sagen, da der var gået 5 måneder siden jeg første gang gjorde opmærksom på problemet - og jeg have dermed mistet mine forbrugerrettigheder!
Jeg sendte så anlægget ind til Samsungs service center, som konstaterede at bundkortet var defekt, men de ville ikke garantiservicere anlægget, da det viste sig at være et parallel importeret produkt som Jaman havde solgt mig, som ikke strammer fra Samsung Nordic.
Så nu har jeg et defekt anlæg som ingen vil servicere under garantien, men jeg kan få den lavet for kr. 2300.

Respuesta de Jaman

Jaman.dk har kontaktet Forbrugerstyrelsen og forelagt dem alle detaljer i sagen, og de giver os medhold i, at kunden ikke har en sag vedr. denne fejl. Ellers ville vi naturligvis ikke have afvist reklamationen.

• James
  • Comprador verificado

Transaction was completed in a quick and satisfatory manner.

Jaman had the lowest price for the television I was looking for, and so it was worth the distance to pick it up in person.

Salesman was helpful both on the phone and in person. He was able to take my order online and have it ready for pick up merely hours later.

Perhaps better signage at the pick up location would be helpful.

• Henrik

billig, hurtig

alt i alt er jeg meget tilfreds

• Johan

Effektivt og problemfrit

Det var så mit første køb hos Jaman, og det var udelukkende positivt.
Så jeg regner da med at kikke forbi igen næste gang der skal købes noget ind.

Dårlig betjening

Bestilte diverse ting hos dem/jer men modtog aldrig tingene. Da jeg så ringede til jer, blev jeg smidt af hver gang.

Da jeg skrev en mail, røg den i jeres spam-mail og skulle skrive flere gange.

Så desværre kun en stjerne!!

Respuesta de Jaman

Hej Rasmus, som vi også skrev til dig da vi fandt din mail i spamboxen (blandt hundredevis af mails), så er der selvfølgelig sket en fejl i håndteringen af din ordre. Samtidig har vi netop i sidste uge fået helt nyt IT baseret telefonsystem, som endnu ikke er sat op til at køre helt tilfredsstillende. Da du så samtidig ringede fra anonymt nr. havde vi i går ikke mulighed for at ringe tilbage.

Du er i samme sekund vi fandt din mail blevet tilbudt at få annulleret ordren uden yderligere bøvl eller omkostninger.

Beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos Jaman.dk, som du kan se i LANGT størstedelen af de andre knap 300 anmeldelser, så er det absolut undtagelsen, snarere end reglen.

Jaman

fin service trods ventetid leverings problemer

mangler dansk vejledning men denne kommer forhåbentlig med posten, meget fin service hurtig respons ved spørgsmål, glæder os meget over vores TV

• Martin

Som det skal være...

Mit købt hos Jaman har været helt problemfrit. En fin hjemmeside, hurtig fragt og et fejlfrit produkt, så ingen klager herfra :)

• Jørgen

Positiv købsoplevelse

Det eneste der trækker lidt ned på den samlede oplevelse, er manglen på en dansk bruger manual i fysisk form.

Der var en med på fransk, italiens, spansk og endnu et sprog som jeg ikke forstår. I bør sørge for en dansk bruger manual uanset om I er juridisk forpligtet til det eller ej.

Hurtig levering, super service

Hurtig levering, super service

• René

God og hurtig handel

Handlen gik lige som den skulle - vi fik maskinen meget hurtigt og den er helt perfekt, så vi kan absolut anbefale at handle via Jaman :-)

Jaman

Perfekt handel af plasmaskærm til en rigtig god pris

En rigtig positiv oplevelse under hele købsforløbet. Meget hurtig opfølgning på spørgsmål på mail og fremsendelse af links til manualer inden købet. Desuden god og meget hjælpsom betjening over telefonen, meget imødekommende. Levering var fra dag til dag. Så en varm anbefaling af denne webshop, da det ikke kan gøres bedre end det blev gjort.

billig og hurtig

Ingen problemer god pris

• Erik
  • Comprador verificado

God info, lev som planlagt, meget nem handel.

Kun positive oplevelser i forbindelse med handlen.

• Henrik
  • Comprador verificado

God og venlig service alt fungerede perfekt

imødekommende og god vejledning i hele forløbet

• Søren

Upåklageligt køb

Alt fungerede helt som det skulle!
- Eneste anke: Skiltningen på virksomheden bør forbedres for dem, der henter selv.

• Palle

Det kan vel ikke gøres bedre

Det kan vel ikke gøres bedre

• Timmo

Go og hurtig levering

Lige fra jeg ringede til jeg modtog min pakke
har jeg kun oplevet god og professionel service
Så det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler her.
Sammenlignet med andre online forretninger fik jeg her en kunde pleje udover det jeg havde forventet.
Derfor 5/5 stjerner fra mig.

• Sune
  • Allerød, DK

Super godt

Ingen problemer mine ting kom til tiden, god information hele vejen.

Jaman

no problem ... alt efter bogen

det kunne ikke blive bedre ... god service

• Jacob

Problemfri køb af produkter

Bestillte ophæng til mit Fjernsyn, der gik 2 dage fra jeg bestilte til jeg fik det, prisen var konkurrence dygtig og varen var i perfekt stand

Intet negativt.

Alt forløb uproblematisk

Ikke mange kommentarer. Vi bestilte og fik leveret. :-)

• LK
  • Comprador verificado

God information og service - selv ved fejl leverance. Vil klart anvende dem igen.

Rigtig god kundeservice....

.... en en rigtig god pris på min Pana. TV. Leveringstiden var 2 timer!

Jaman

Perfekt kan ikke gøre det

Jeg kan kun rose jer, det har bare fungeret hele vejen - fra bestilling til levering. Selv da jeg kontaktede jer via mail efter bestilling, var det en god oplevelse.

Glæder mig til at handle hos jer igen - I kan varmt anbefales.

Perfekt support!

Jeg købte et UE55D7000 hos jaman.dk og handlen har forløbet glimrende. De spørgsmål jeg havde blev besvaret hurtigt pr. mail.

Topklasse

Bestilte tv torsdag eftermiddag, fik det leveret fredag formiddag og der blev sendt mail med forventelig levering og jeg blev ringet op da de var på vej. Dette kan bare ikke gøres bedre i min optik SUPER GOD OPLEVELSE

Jens

• Lars

Super betjening

Har nu købt fladskærm to gange hos Jaman og begge gange har det været en fornøjelse at handle med Lars Birketoft. God opfølgning på mail og mobil. Kan klart anbefales.

Jaman

God service og hurtig levering.

Jaman.dk er en af de få virksomheder, så stadig holder et højt service niveau samtidig med en hurtig levering.
Vil helt sikkert handle der igen.
Anders Nielsen, 21 år.

• Rikke
  • Comprador verificado

Hurtig, præcis levering - et højt serviceniveau

Selv en dobbelt ordrebekræftelse blev elimineret til een med en personlig svarmail få minutter efter vi havde modtaget bekræftelserne. Tusind tak for den professionelle og alligevel jordnære ordrebehandling samt et meget højt serviceniveau.

jaman.dk

Havde lidt problemer med at ordren gik ind 2 gange, selvom jeg kun bestilte én gang. Men jaman.dk kontaktede mig dagen efter, og annulerede dene ordre. Der er hurtig respons fra kundeservice, og tv'et var hos mig allerede 2 dage efter bestillingen. Jeg vil helt klart handle her igen. Og vil meget gerne anbefale siden til andre.
S.S.

• Jens
  • 4 Evaluaciones

Meget ærlig salgsservice

Det var meget positivt at handle tv hos Jaman.dk. De ydede lidt mere service og akkuratesse end jeg forventede af en internetvirksomhed med meget fine priser.
De er også ærlige med hensyn til varesortiment, de siger ikke ja til at skaffe en vare, de ikke har.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar