[REPLY]
Varen blev leveret dagen efter bestillingen og instruktionerne var virkelig nemme at forstå. Dog kunne hjemmesiden godt blive lidt nemmere at finde rundt i.
Har bare ikke andet at sige end at servicen var i tip-top og absolut anbefalelsesværdig for andre at købe deres skærmbeskyttelse til smartphone her. Det giver INGEN mening, at man skal give 129kr for skærmbeskyttelse til smartphone i Elgiganten, når man sagtens kan købe billigere (og samme kvalitet!) til KUN 20kr hos IPPERNE.DK! (og tak for den lille slikpose, by the way:))
Ingen problemer med levering, og let læselig manual til brug af produkterne.
Meget fin service til en rimelig pris. God hjemmeside let overskuelig
Der er ikke så meget at sige, har bestilt hos Ipperne 5 gange nu og har altid fået, super service og hurtig levering. og anbefaler dem os til andre.
Hurtig levering, og selvom jeg kun købte for 40 kr. var der en lille pose vingummi med :-)
Fin pris og hurtig levering. Det kunne ikke blive bedre.
Hej Mads Nielsen
Tak for din fine anmeldelse :-)
Ipperne.dk
Jeg vil til enhver tid anbefale Ipperne, da de som sagt har en meget hurtig ekspedition og varen leveres lige så hurtigt som det danske postvæsen formår.
Bestilt den ene dag og modtaget den næste. Har desuden ikke fundet skærmbeskyttelse billigere andre steder i ordentlig kvalitet.
Anden gang jeg køber skærmbeskyttelse hos ipperne og igen billigst og hurtigst!
Jeg kan roligt anbefale andre at handle hos dipperne, da det både gik hurtig og det var det der passede til min mobil
Super betjening og lynhurtig levering.
Kan varmt anbefale ipperne.dk
Der er ikke andet godt at sige... så det gør jeg hermed ;)
Varen kom til tiden og ingen problemer. Som det bør være.
Kanon service. Gode priser og så var der enda en extra "gave" med som sønnen kunne bruge.
Super ekspedition...
bestilte lige en skærm beskytter til iphone 4 og til sony erricsson ray, iphone 4 passede perfekt den til sony ray telefonen passede ikke for stor i siderne
Hej Ronny
Det lyder desværre som en fejl fra producentens side, men det skal naturligvis ikke gå ud over kunderne. Derfor har jeg bestilt nogle nye skærmbeskyttere hjem fra en anden producent og vil sørge for at du får en ny til Xperia Ray sendt ud hurtigst muligt.
Jeg vil dog gøre opmærksom på at, da vores leverandører ligger i udlandet, kan der gå 7-10 hverdage før du vil have den.
Jeg beklager fejlen meget
Ipperne.dk
Alt i alt en god oplevelse hos ipperne.dk - dog bestilte jeg et stk. MAT skærnbeskytter, men den jeg har modtaget er helt blank.. Men ellers var leveringstid god og hurtig :-)
Hej Camilla
Tak for din anmeldelse. Modtager du en forkert vare, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til kunde service således at du kan få den rigtige vare. Dertil vil jeg bemærke at matte skærmbeskyttere ikke fremstår som matte før efter de er monteret, derfor kan de godt ligne de almindelige når de bliver modtaget.
venlig hilsen
Ipperne.dk
Dette er første gang jeg benyttede Ipperne.dk grundet de fornuftige priser og jeg fik god valuta for pengene. Varerne kom et par dage efter og var i den lovede stand.
Er stor forbruger af mobiltelefoner, og har derfor handlet en del hos ipperne.dk....Det er nemt at bestille, billig og man får ALTID en hurtig levering, og til stor glæde for ungerne, er der altid en lille pose slik med i kuverten. Kan varmt anbefale at handle der.
Jeg var meget i tvivl i starten om jeg kunne stole på virksomheden, da jeg ikke havde hørt om den før, men tog chancen alligevel.
Jeg bestilte en skærmbeskytter til min iPhone 4, og modtog den meget hurtigt og den sidder bare perfekt. Man kan slet ikke se, at den overhovedet sidder på. De sendte også en god og overskuelig vejledning til hvordan man skal sætte den på + en slikpose.
Det kan da ikke blive bedre!
Super god service, fik 2 nye beskyttelsesfilm til ipod touch, da de ikke klistrede.
jeg vil til enhver tid anbefale jer til andre
Har handlet hos ipperne.dk 2 gange og begge gange kom varerne med posten næste dag og så er det rart at man kan se hvor mange stk. der er på lager.
Jeg har for anden gang haft en god indkøbsoplevelse med Ipperne.dk. Varerne kom 2 dage efter bestillingen og jeg blev løbende informeret om ordremodtagelse og afsendelse.
Bestille varen den ene dag og modtage den anden, bedre kan det ikke gøres. At så produktet er i orden, gør kun det hele endnu bedre.
Kan kun anbefales. Bestilte varerne og havde dem ganske kort tid efter. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
kan kun anbefale og købe her. Har købt her flere gange og ikke sidst gang .
Jeg bestilte varen den ene dag og dagen efter lå de i vores postkasse :)
først købte jeg 3 skærmbeskytter, de fik alle en lang luftbobbel ud i venstre, jeg kontaktet ipperne og fik hurtigt et svar tilbage, og de kunne ikke sige om det var en forkert montering eller en produktionsfejl, så de sendte 3 nye uden beregning, jeg prøvede dem men stadig uden held. Jeg kontaktede dem igen, og så bestilte de nogle nye slags hjem, og sendte dem til mig, med det samme de fik dem, jeg fik dem dagen efter, og nu fik jeg monteret den første uden problem.
Super god service.
Som de fleste fremhæver på Trustpilot, så er leveringstiden kort og prisen er lav. Jeg håber, at kvaliteten af skærmbeskyttelsen er OK,
Kom dagen efter jeg havde bestilt det. Inden for 24 timer. Det virker.