We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

inCover.dk revisión

inCover.dk Logo
Should you shop here? - See what the customers think of inCover.dk and give your own review of inCover.dk 585
Bueno
8.5 de cada 10

585 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (585)

Hurtig og nemt handel!!!

Meget enkelt og hurtigt ekspedition. Varen er som lovet - meget tilfreds.

Featured review of inCover.dk

• Maria
  • Horsens, DK
  • 3 Evaluaciones
  • Comprador verificado

PERFEKT

Super god service gang på gang.

Havde ikke gennemført ordreren indenfor en time så blev ringet op om der var noget jeg havde brug for hjælp til - i mine øjne er det rigtig god service fra incovers side.

Nemt og kvikt...

God nem hjemmeside, GRATIS fragt, hurtig afsendelse, kan varmt anbefales....

inCover.dk

Hurtigt-nemt og ingen problemer..

Fra bestilling til levering,1 arbejdsdag...Fik en ordrebekræftelse ved bestilling,dagen efter fik jeg mail om at det var afsendt,og modtog det dagen efter..100% tilfreds. ANBEFALES herfra..!

Det virker

Alt gik som det skulle og samtidig hurtigt.

Super hurtig betjening

Dejlig og super hurtig betjening. Dog levede varen ikke op til mine forventninger og jeg må nu bruge penge på en ny da den anden var i stykker.

inCover.dk

Lækker med en sms som starter med Hej lars når de skal melde at ens vare er sendt, så føler man at de er personlige..

Super Service handler gerne der igen..

inCover.dk

Alt er som det skal være

Bestilte, betalte og modtog. Alt gik som det skulle.

PERFEKT

Et godt sted at handle, har fået super service.

Bestemt ikke sidste gang jeg besøger deres hjemmeside:-)

Perfekt service..

Billigt , og hurtigt..

Bestillte en vare hos dem, fik sms om at det var sendt., og dagen efter var den i hænderne på mig :-)

Luksus

fantastisk

billig og hurtig levering.... super dejligt

Forkert varer

ja, jeg kan sgu kun give én stjerne for denne gang, og det er fordi i sendte kun ét rigtigt cover i min bestilling...

Min ordre, og vedlagte faktura siger:
HTC One X TPU S-line cover - Blå
HTC Sensation XL TPU S-line cover - Violet

Men min pakke var der en blå som bestilt, og så en rose også til One X...?

Jeg har handlet der før, men der var det kun ét cover jeg bestilte... Det var også lidt nemmere at læse ordren åbenbart (læs. ironi)

For at drive en virksomhed, så skal der være et nummer at kontakte ang kundeservice, men at bruge et mobilnummer, og ikke svarer (ikke kun mig kan jeg læse herinde), er under al kritik...

perfekt

det er nemt og billigt og det er dejligt at der er fragt oveni prisen så man ikke skal tænke ved hvor meget fragt der kommer på
og så er der hurtig lervering

Great service!

Everything went exactly like it was described on their webpage:)

okay

Fin forretning, fornuftige priser på tingene. Dejligt det er incl. forsendelse, så kommer der ingen "grimme overraskelser" ved bestilling.
God info. under handel (ordre bekræftelse, info om afsendelse osv.)

God handel.

En god handel med ingen problemer.
En omgående ordrebekræftelse, afsendelse og modtagelse.
Kun det bedste herfra.

inCover.dk

Godt produkt og god hjemmeside

Med min bedre oplevelse sidst, bestilte jeg et igen et cover til min kammerat og vupti det kom dagen efter - super skønt!
------

Forrige:
Jeg havde glemt min dårlige oplevelse med inCover fra sidst - men heldigvis for dem, for denne gang var der styr på det og en umiddelbar hurtig levering. Dog stod der at de havde invisible shield på lager samt et også til iPad 3. Jeg bestilte begge men fik kun mit iPad cover dagen efter - der stod dog i medfølgende brev at coveret til iPhone var i restlager! Det stod dog IKKE på hjemmesiden. Jeg fik først iPhone coveret 5 dage senere... Det synes jeg er lidt skidt, når der står på hjemmesiden at de sender dem samme dag, som de er bestilt. Heldigvis var det gratis levering og de er helt klart blevet bedre end sidst.

Tidligere anmeldelse:
Godt produkt men dårlig leveringstid.
Jeg har selv købt InvisibleShield hos zagg og ventet over 10dage på at modtage dem fra usa... Derfor bestilte jeg hos Incover.dk fordi der stod at den var på lager. Jeg bestilte derfor et shield til ipad og regnede med at når den er "på lager" betyder det i DK=kort leveringstid selvom den er dyrere end på zagg.com!! Jeg modtog pakken over 10dage efter hvor den kom direkte fra zagg i usa!! Så kunne jeg ligeså godt spare mig pengene og tiden og derfor selv købe den på zagg.com...

Købe oplevelsen på incovers website er super nem. Der er et godt udvalg osv. De skal tog se at have styr på deres levering.

Rigtig go

Super hurtig levering :)

Hurtig og gratis levering

Hurtig og gratis levering. Fin info om ordre. Vare tilfredsstillende.

inCover.dk

God side med hurtig levering

Super god side, med stort udvalg til billige priser med lynhurtig levering. Jeg bestilte den ene dag og fik det den anden.

Hurtig og fin handel.

Perfekt og hurtig handel.

Tilfredstillende

Har et fint udvalg og leverer hurtigt. Kundeservicen er venlig. Dog må det siges de godt kunne være en anelse billigere

ole christensen

de holder hva de lover og billigt . SUPER GOD STED AT HANDLE..

Udmærket Handel

Alt gik efter planen. En udmærket vare. Leveret til tiden.

Jan Christenson.
3650@city.dk

Hurtig og god service

Har nu bestilt varer ved InCover 2 gange og begge gange er ordren behandlet og afsendt næste dag.
God og pålidelig service, vil helt sikkert handle ved InCover igen.

Cover dækker ca 75% - 80% af telefonen

SOKKE ETUI TIL SMARTPHONE - BLÅ
Købt til Denne Model ( SAMSUNG GALAXY S 2 )
men Cover dækker ca 75% - 80% af telefonen.

En lille sok som telefonen næsten ikke kan være i
og skal presses ned i og efter kort tid træker sokken sig sammen og dækker kun ca 75% - 80% af telefonen.

Jeg blev glad da jeg så pakken i postkassen, men blev skuffet da der kun var 1 af 2 bestilte Covers

Da jeg kikker på deres hjemmeside, skriver de at de har det
manglende cover hjemme, på lager. ?? HVAD ??

Meget træls NÅR, NET Butikker skriver de har varen på lager, og så har de det ikke alligevel

Så vil jeg hellere give +20kr og få varen med det samme fra et firma som har varen hjemme.

Lynhurtig ekspedition

Let overskuelig webshop, let at handle og meget hurtig levering.

SUPER GOD!

Hurtigt leverings tid og god service med sms som afsendelse.

God Levering

Jeg bestilte mit HTC One X cover om mandagen, og fik den om onsdagen.
Det gik fint, hurtigt og det var billigt, vil formentlig bestille flere produkter fra inCover

utroværdig

Købte et dansk tastatur om mandagen, fik et engelsk om tirsdagen, og efter aftale sendte jeg dette retur om onsdagen for egen regning mod at få en lille gave. Jeg havde pointeret at det skulle bruges til en konfirmation fredag (Store Bededag) og Incover kunne jo bare have sendt det onsdag sammen med den lille gave de jo havde lovet mig.
Desværre måtte jeg konstatere at det danske tastatur mod forventning ikke nåede frem rettidigt. Den lille gave venter jeg stadig på.

elendigt

Min bedømmelse af inCover.dk

Super service med sms om afsendelse og super hurtig levering

Fin handel hos Incover.dk

Købte screenprotection til Samsung S2 til fornuftig pris. Levering var, som forventet, hurtig.
Alt i alt var det en god oplevelse at handle hos Incover.dk.

kanon

Rigtig god information og hurtig levering

inCover.dk

Super nemt og MEGET hurtig levering

Kan kun anbefales. Super nemt website og MEGET hurtig levering. Tumbs Up herfra.

levernig

hurtig leverning, lækkert produkt

HURTIG LEVERING

HURTIG LEVERING OG GODE PRISER

Ingen problemer!

Havde ingen problemer med hverken min bestilling eller leveringstid. Prudoktet, webshop og leveringstiden levede op til min forventninger.

Rigtig god.

Super hurtig levering, og derudover GRATIS levering. Kan ikke klage, fin indpakning af pakke.

inCover.dk

God webshop, men dårlig leveringstid.

Har oplevet at der er gået over en uge og jeg stadig ikke har modtaget et IPad 3 cover fra Incover.dk.

Godt

God service hurtig levering. Super sted at handle.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar