[REPLY]
Super venlig kundeservice, der endda hjalp os med at flytte vores booking,på trods af at det var for sent jf. reglerne. Hurtig og fin service. Tak!
Vi fandt en skøn ferielejlighed midt i Rom - men vi kunne også have fundet en vingård i Toscana eller et hotel på Sicilien.
Søgesiden og vejledningerne fungerer perfekt, så man kan matche ønsker og behov med sin pengepung.
Vi vil helt sikkert kigge ind på in-italia næste gang vi får lyst til Italien - der er masser af inspiration, og man føler sig i gode hænder både før, under og efter ferierejsen.
Veldig god oppfølging fra in-italia. Oppholdet på Villa Giona var flott og med veldig god Service. Kan anbefale in-italia på det varmeste!
Det har været en rigtig dejlig ferie.
Loano 2, ligger rigtig godt i rolige omgivelser, dejlig udsigt, rigtig gode værelser, alt var som det var lovet. Generelt rigtg dejlig feriecenter, med smuk have og venligt personale fra start til slut.
Afstanden til byen OK, kan anvende hotel bus, og afstand til motorvej dejlig kort. Loano er desuden en rigtig hyggelig by.
Vi var 10 personer i alderen ½ år til 65 år på famlieferie ved Gardasøen. Da IT-systemet ikke kunne klare opgaven, måtte vi bruge telefonen og her var servicen helt i top.
At hotellet svarede til forventningerne kom ikke bag på os, da det var tredje år i træk vi besøgte Hotel Marco Polo. Sidste år havde vi lidt kritik af hotellet, som var rettet i år. Om det kan tilskrives In-Italia ved jeg ikke, men godt at det var blevet rettet.
Den elektroniske respons fra In-Italia er rigtig god og letter arbejdet hos os brugere.
Jeg anbefaler gerne In-Italia til andre.
hilsen - Ulrik
Vi bestilte vår første Roma reise gjennom In-Italia.Jeg vil takke for god oppfølging fra første til siste kontakt. Jeg mener leiligheten var beskrevet godt og opplevelsen vi fikk når vi ankom stedet svarte til forventningene. Våre spørsmål på forhånd ble besvart raskt og hyggelig, og forespørsel om endringer ble også tatt hånd om. Ved vår neste Italia reise vil vi igjen kontakte In-Italia.
Vi elsker Toscana, min kæreste og jeg. SÅ når delebørnene er ude af huset, søger vi på In-Italias hjemmeside og finder en oase i det dejlige Italien. Her er hjælp til ALT - fly, hotel, bil, guidede ture, nøjagtige beskrivelser af de forskellige rejsemål og deres boliger, info om seværdigheder, mad, kultur, ja, ALT der skal til, for at få en fantastisk ferie i Italien, uanset om det er Toscana eller andre steder, man vil hen! TAK for en fantastisk hjemmeside - Forza In-Italia!!
vi har i år booket skilejlighed gennem in-italia. Det har hele vejen fungeret super perfekt, både kontakten nør rejsen og kontakten med in-italias italienske samarbejdspartner. Vi benytter absolut bureauet igen, hvis vi får brug for en ferielejlighed, hvor de kan tilbyde noget.
Vi har i mange år brugt in.italia, når vi skulle planlægge ferien i Italien. Hejmmesiden er gennem tiden blevet meget velfungerende, og det er let at finde alle de oplysninger man ønsker om et specifikt område eller en specifik type bolig. Beskrivelserne har altid vist sig at være meget dækkende, og vi er aldrig belvet skuffet, tværtimod. I det hele taget fornemmer man, i den måde in italia har etableret sig på, en stor glæde og stolthed ved at formidle ferieboliger og oplevelser i italien; alt materiale virker meget gernnemarbejdet - det være sig med hensyn betaling, opfølgning, rutevejledninger, beskrivelser, osv.
Vi har anbefalet in italia til mange venner som også altid er vendt tilbage med gode oplevelser.
Susanne & Henrik
vi skulle til italien bibione,vores adresse i bibione passede ikke og da vi ringede til in italiafor at få den rigtige var de noget så sure og ubehøvlede,men det er jo også nemt når vi står i italien og de sidder i kbh.kan ikke anbefale dette firma til nogen,brug hellere nogle af de andre rigtig gode firmaer.
Hej Henrik
Jeg er ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse med os. Jeg kan ikke genkende den beskrivelse af vores kundeservice - vi sidder jo netop klar for at hjælpe i den slags situationer. Jeg vil meget gerne høre fra dig, så jeg kan undersøge hvad som er gået galt her. Du kan skrive mig på peter@in-italia.dk.
Direktør
Vi har netop bestilt ferie igen i Italien gennem in-italie, vi benyttede dem for 4 år siden, hvor vi fik glimrende vejledning, og boede to fine steder i Toscana.
Vi havde en pragtfuld ferie i september til Sicilien. In-Italia hjalp os med at finde lejlighederne Residence Santa Barbara i Cefalú og Balconi Belmare i Castellammare del Golfo, se anmeldelserne. Begge lejligheder indfriede fuldt ud vore forventninger, men ikke mindst opholdet i Casellammare kan varmt anbefales. Vi kan således kun anbefale In-Italia, der ydede os en yderst hjælpsom og professionel betjening.
Kirsten og Poul Erik
Holbæk
In Italia har helt sikkert mange tilfredse kunder- men jeg kan nikke genkendende til indlægget "Ting er ikke altid som de er lovet".
Vi har haft den samme oplevelse af, at lejligheden afveg væsentligt fra det beskrevne.
Jeg kan derfor tilslutte mig bemærkningerne i indlægget.
Gerda Olsen
Hej Gerda
Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse.
Ingen er perfekte og forholdene på rejsemålet kan forandre sig uden af vi bliver informeret - og derfor vi sidder klar til at hjælpe under opholdet - uanset om det er en bagatel eller en alvorlig fejl. Vi har et mål om at alle vores kunder skal have en god oplevelse, så derfor vil vi meget gerne høre fra kunder som ikke oplever det faktiske som beskrevet.
Du er velkommen til at skrive til mig på peter@in-italia.dk med detaljer om din oplevelse, så vil jeg se hvad som er gået galt her.
Direktør
Har fornyligt erfaret Trustpilots eksistens og herigennem anmeldelserne på In-Italia.
Vores familie har tidligere lejet lejlighed af dette selskab, og da oplevede vi slet det lejede som lovet.
Derfor er jeg helt uforstående og undrende over alle de 100 % positive anmeldelser, der er lagt ind på Trustpilot.
Vi havde en god ferie trods vores ikke så heldige oplevelser af det lejede, som lang fra svarede til det beskrevne
Hej jensen
Jeg er ked af at høre at jeres ophold ikke svarede til forventningerne.
Vi har besøgt 99% af alle vores steder og laver selv beskrivelserne - og vores ambition er at beskrivelsen skal passe til virkeligheden, ikke pynte på den. Vi kan selvfølgelig ikke altid garantere at alt er 100% perfekt, men sidder af den grund også klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå problemer undervejs.
Hvis du vil sende mig en mail på peter@in-italia.dk med detaljerne om jeres ferie, vil jeg se på hvad som er gået galt under dit ophold.
Direktør
Har rejst med in-italia 15+ gange de sidste 15 år. Har altid oplevet top service og troværdige rejse beskrivelser til priser der er svære at slå. Har stor glæde af brugerbeskrivelserne på deres hjemmeside.
Vi var vist i al beskedenhed nogle af In-Italias allerførste kunder i 2001. Vi har booket samtlige sommer- og andre løse ferier hos firmaet lige siden.
Hvorfor?
Fordi "what you see is what you get". Fordi udvalget er enormt. Fordi vores kontaktperson fuldstændig forstår vores ønsker og behov (og pengepung), uden at vi skal forklare en hel masse. Og fordi vi som regel får en kærlig "sviner" på et eller andet tidspunkt i bestillingen.
Vi anbefaler In-Italia til alle, vi kommer i nærheden af - og ingen er hidtil blevet skuffede.
William og Pernille (tarmsprætter og frue)
Vi har netop overstået 3. rejse til Italien, hvor vi har booket bolig gennem In-italia. Der er gode beskrivelser af hoteller og lejligheder, og kvaliteten er generelt god.
Vi har booket lejlighed to af gangene, hvilket betyder, at lokale skal komme og overbringe nøglerne - men det fungerer upåklageligt. Når man har fundet en interessant lejlighed eller hotelværelse, er det helt klart fordel at kunne læse, hvad andre rejsende mener om stedet - både positivt og mindre positivt.
Det er nu over 1 år siden, at vi var med Jer i Italien - sammen med et hold venner. Vi havde en god ferie, og var godt tilfreds med vores lejlighed.
Vi håber, at vi til sommer skal afsted igen, og vil helt sikkert kigget forbi Jeres side igen.
Vi ville til Piemonte og bestilte La Quercia Rossa gennem In Italien. Absolut et dejligt sted som In Italia havde til os incl god service. Vi benytter gerne In Italia igen.
Rasmussen, Them
Har lejet en ferie-lejlighed gennem in-italia.dk. Alt fungerede fint. Lejligheden var dyr, men lå perfekt.
Har booket lejlighed i Italien gennem In-Italia og alt har fungeret perfekt. Hurtigt svar og meget venlig service. Kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil helt sikkert selv bruge In-Italia igen.
vi ville til vores elskede Italien og det skal vi love jer vi fandt hos In- Italia.
først via mail og derefter telefon da vi var ude i sidste øjébilk, kan kun give vores bedste anbefalinger - super super betjening.
I har en fantastisk hjemmeside, masser af muligheder til enhver smag og pengepung
Vores tur til toscana var bare perfekt, god lejlighed, fred og ro - lige som vi ville.
næste tur til Italien kan kun blive med jer
Igennem mange år har vi benyttet In-Italia. In-Italia er for os garanti for ordentlige ferieboliger. Vi benytter os af kommentarerene fra tidligere lejere og kommer derved, hver gang, nærmest vores behov. Efter 14 års bekendtskab føler vi os hver gang trygge når vi bestiller gennem In- Italia.
Uden at planlægge hjemmefra og have endet i sigt end at "rejse rundt i Ítalien" anvendt vi in-italia's hjemmeside undervejs til at finde mulige steder for vores næste destination.
Det var som vi "misbrugte" in-italia med så kort en varsel, men med bekræftelse over telefon og betaling via samme eller pc var alt iorden ved ankomst til det valgte steder.
In-Italia skal have rose for deres hjælpsomhed og mode at arbejde på.
God, hurtig og venlig service. Vi fik god hjælp til at få lige præcis den slags lejlighed, der matchede vores behov og ønsker. Vi var 3 generationer afsted i 3 lejligehder på det samme lille hotel - super oplevelse.
Har købt feriebolig ígennem dem 2 gange. Og hver gang har det været perfekt. De er virkelig søde og de svarer lynhurtigt på mail. Sidder helt og vil "hjem" til vores hus i Italien... :-)
Efterårsferien skulle gå til Umbrien og her viste in-italias hjemmeside sig at være rigtig velegnet. Vi havde en række preferencer for vores ferie, som det var hurtigt at få efterprøvet, i hvilket omfang de kunne opfyldes.
Dialogen med kontoret i København fungerede hurtigt og effektivt. Rejsedokumenter, forsikringer og kørselsvejledninger kom som aftalt - så alt tegnede til en rigtig god ferie.
Heldigvis levede stedet op til beskrivelsen på hjemmesiden - så ferien blev også en rigtig god oplevelse, hvor alle vores forventninger blev indfriet.
Lejet lejlighed i Rom, lejlighed helt som forventet i forhold til beskrivelse, pris rimelig, God service både ved bestilling og i Rom
Vi har nu brugt In-Italia 2 gange. Alt har fungeret hurtigt og perfekt lige fra forespørgsel til bekræftelser betaling og follow up på rejsen. Vi har oplevet en meget proffesionel virksomhed. Vi vil helt sikkert bruge In-Italia igen.
Bedste rejseburo nogensinde.
Alting virker og alting er som lovet og set på hjemmesiden.
Vi bruger KUN In-Italia.
Det er første gang vi leje igennem In Italia og det bliver ikke den sidste. Vi var meget tilfredes med lejligheden samt den hurtige og kompetente behandling af lejemålet. Vi har allerede anbefalet In Italia til flere venner og bekendte.
Familien Andersen, Vejle, 23.10.11
Vi har lejet lejlighed igennem In-Italia 3 gange, og har fået en virkelig kompetent
behandlig, både før og efter rejsen. Servicen er i top, hjemmesiden inspirerende
og fyldestgørende, vi anbefaler In-Italia til venner og familie der vil til Italien, og
vi vil helt sikkert bruge dem når vi skal til Italien igen.
In-italia er rigtig gode til at finde autentiske og spændende feriesteder, i alle
prisklasser.
Telefonkommunikationen er venlig, professionel og serviceminded.
Therese og Jørgen Slagelse 23.10.11
Appartamenti Giada, Moneglia.
Vores et-vær. lejlighed med køkken, bad, balkon og vaskemaskine opfyldte vores forventninger fuldt ud. Udsigt ud over havet, en hyggelig by med masser af indkøbsmuligheder lige om hjørnet. 15 min gang til banegård med tog til både Genova og Cinque Terre.
Desuden en meget hjælpsom vært, gratis net-forbindelse og elevator.
in.italia har været ekstrem god til at kommunikere og have styr på tingene.
Aase Andersen.
Endnu en dejlig ferie i en af In-Italia´s lejligheder. Denne gang i Imperia.
Nem booking, bekræftelse, opfølgning og en lejlighed der fuldt ud svarede til beskrivelsen - og lidt til.
Fikk rom på en fredelig og stille villa som passet utmerket for mine behov. Søgesiden fungerer godt og det stemmer det som står der...
Har fået en fantastisk service hele vejen igennem. Havde spørgsmål ang. Handicapparkering i Italien, og. In Italia sørgede for at undersøge det for os, med de Italienske myndigheder. Flot service. Har kun ros...
Dette var en topp leilighet vi leide av dere i Italia. Kjempeflott informasjon hele veien fra In-Italia. Dette kan jeg trygt anbefale andre. En seriøs aktør på utleiemarkedet.
”Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco i Levanto er outstanding!
Set i forhold til pris, beliggenhed, udsigt, personale og service.
Anbefaler det til venner og kolleger, drømmer om at vende tilbage. In-Italias billeder og vores snapshots ligner retoucherede postkort, men det er, hvad der giver sig ud for. Have a try :-)
Peter Brodersen, Svendborg”
Fåes ikke bedre. De lever ALTID op til standard beskrivelsen (vi har nu brugt dem 10-12 gange) og vi møder altid det autentiske og rustikke på den fede måde - og som vi godt kan lide dem.
Det er i hvert fald ikke sidste gang vi bruger dem. Italien er bleves vores foretrukne valg netop fordi vi ved at vi altid får sublim kvalitet når vi har booket via In-Italia.dk
Gitte, Fredensborg
Som gammel rejsebureaumand har jeg kun lovord tilovers for in-italia. Både elektronisk og telefonisk kunne servicen ikke være bedre.
Det er slut med selv at rode i timevis på nettet for at finde noget specielt.