We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hovwdiaudi revisión

Hovwdiaudi Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Hovwdiaudi and give your own review of Hovwdiaudi 487
Bueno
8.7 de cada 10

487 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (487)

Super hurtig levering

Kan varmt anbefale at købe hos Hovwdiaudi, hurtig smertefri levering (dagen efter bestilling) :)

Featured review of Hovwdiaudi

Hovwdiaudi

Rigtig god vare til prisen

Alt gik som det skulle, kun en lille ting havde bestilt en vare der var på fjernlager, det havde været dejligt hvis man fik leveringstiden at vide, men jeg havde varen 3 dage efter så hurtig levering.
Fin vare til prisen og alt var som det skulle være

Super

Dejlig oplevelse at handle med jer

• Jesper
  • 2 Evaluaciones

God service - hurtig levering

Klart anbefalelsesværdig

Meget hurtig ekspedition

Man kunne måske nøjes med at sende en meget lille , solid vare
til et beskedent beløb som brev, og derved spare kunden for et
portobeløb som langt overstiger varens pris, i dette tilfælde ville det have sparet migfor en udgift på 71 kr. Varen kostede 63 kr. Så selv
om den skulle gå tabt ville der jo have været råd til endnu et forsøg!

Elefantastisk

Hold nu op, hovwdiaudi er hurtig i vendingen..... jeg bestildte bremse-dele fredag aften og de var hos os to hverdage efter. Det er det nemmeste jeg længe har gjort, ikke noget med at køre til Viborg, ikke noget med at vente på at det bliver ens tur, ikke noget med at vente på at de finder delene, for ikke at snakke om benzinen man sparer. Jeg er en meget tilfreds kunde:0)

fantastisk

Altid en fornøjelse at handle med.

kan kun anbefale dem

kan kun anbefale dem god service og hurtig levering så vil helt sikker bruge dem igen :)))))))))))))

klar parat start

klar parat start

• Keld
  • 2 Evaluaciones

Det fungerer bare.

Den rigtige vare blev hurtigt afsendt. Den var forsvarligt indpakket. Der var god info vedr. afsendelse og link til at følge hvor langt varen var kommet. Hvis ellers kvaliteten viser sig at være i orden, har jeg ingen betænkeligheder ved at handle der igen.

Keld, Aalborg

hrtig expedition

overskuligt varesortimang nem at bestile og hurtig levering

• A. O.
  • Comprador verificado

Missvisende priser er irriterende.

Jeg kjøpte en egr ventil til bilen min som skulle koste 515 DKK, men da jeg skulle betale dette så havnet dette på ca. 750 DKK etter moms og frakt. Da jeg skulle hente pakken i Norge måtte jeg betale 270 NK i tillegg som er toll avgift. Det hele kom på over 1000Kr så det hadde vært billigere å bestille det fra Norge.
Missvisende annonser med tanke på pris. Men ellers rask levering.
Til alle som bestiller deler til Norge herfra regn med toll avgift og finn ut av dette på forhånd.!!!!

Hovwdiaudi

Levering før forventet - SÅDAN!

Varen var i følge web-shoppen på fjernlager og kunne derfor først leveres i efter mere end 3 dage; men den var dér allerede 2 hverdage efter bestilling.....

god service uden problemer

der er ikke noget at komme efter mht. behandling af ordre, an bestiller noget, så er det der 2-3 dage efter, det eneste jeg kan sige er at de måske kunne gøre hjemmesiden lidt mere overskuelig, men ellers tip top firma

Hovwdiaudi

jeg er tilfreds med at varen kom så hurtig.

Jeg vil bare sige at de ting jeg har købt også er de rigtige, så jeg kan godt finde på at købe mere!

Anbefalesesværdig

Overskuelig side nemt at finde dele god orientering om status for ordre

Fungerede rigtig fint

Fungerede rigtig fint. Let at finde den rigtige del og hurtig levering.

Hovwdiaudi

levering efter aftalt pris og tid

Efter bestilling har jeg modtaget bekræftigelse og dernæst varen efter ønske
Varen passer som forventet og er monteret

Stor tilfredshed og tak

Jeg vender tilbage

Godkendt!

God levering samt god service når man ringer.

Hurtig Levering/Delene passer

Bestilte en viskos kobling til vores Audi A6, fandt den under Audi 100, og den passede prefekt, der manglede bare lige gevindet i den hul men det var hurtigt lavet. Service og levering er ok, De kunne måske godt lige skrive hvilken producent produkterne er fra, eller om det er originale. Ellers ok. og ok hjemme side.

• Claus
  • 3 Evaluaciones

ikke troværdige

Jeg forsøgte at bestille dele på hjemmesiden, det viste sig at de viste dele på hjemmesiden ikke længere var en del af sortimentet, dette blev meddelt mig efter 4 arbejdsdage, det er ikke godt nok !!

• martin

super

super hurtig

hurtigt og præcist

Prøv dem, stort sortiment rimelige priser og kvalitet.

• J.M.

Hurtig levering, ingen problemer

Bestilte fredag aften, fik varer leveret tirsdag med posten.

helt iorden service!

jeg skulle bruge lidt interiørdele til min lille Polo Coupe, og efter lidt søgen på nettet bestemte jeg mig for at købe delene hos Howdiaudi.dk.

dette fortryder jeg ikke! kanon gode priser, enormt udvalg, alt i alt en god oplevelse.

jeg havde desværre lidt problemer med betalingen, og da jeg ringede ind kunne de ikke placere fejlen med det samme. de sagde de ville vende tilbage dagen efter, dette gjorde de aldrig, men pengene blev trukket, og i samme sekund modtog jeg en mail om at pakken var afsendt. så alt var forløbet problemløst derfra.

Det KØRER bare...

Bestiller varerne og de kommer dagen efter... Og det er billigt...

virker altid og billigt

jeg har haft god erfaring med dele der altid har været i god kvalitet og har der været det mindste har de bare reklameret uden brok. Men deres hjemme siden kan forekomme lidt uoverskuelig.

Som det bør være

Det hele forløb let og hurtigt, kan kun anbefales

Hovwdiaudi

De har ikke mange dele at sælge.

De havde kun det halve af hvad jeg havde bestilt , så jeg måtte købe andetsteds . Men ellers god service .

Michael.

Super god service

Billige priser, kvalitetsprudukter og hurtig levering! Samt en fantastisk kompetent service når man kontakter dem

• Morgan

Perfect in every way!

Delivery is blindingly fast and the price was very competitive.

Hovwdiaudi

ordren ble expedert hurtig.

problemet er vist norge på denne ordren . tok 4 dager fra oslo til Mysen. helt utrolig. Hovwdiaudi expederte og sendte ordren kjapt. takk for det. :-)

Super!

Lynhurtig levering og absolut intet at klage over. Bruger dem gerne igen!

• Bo S.

god og hurtig betjening

Nem bestilling og hurtig levering

sådan skal det sku være

jeg bestilte onsdag nat jeg fik det fredag middag god service og flike medarbejder

• Rene

Dårlig service

Jeg havde bestilt en træk aksel manchet sæt til min bil. Da jeg havde fået det hele skilt ad kunne jeg se den ikke passede, jeg skrev en mail til hovwdiaudi om jeg kunne få pengene tilbage. Efter 1 uge uden svar ringede og de sagde det var ikke noget problem. Derefter ringer en sælger og siger han bliver nødt til at trække 20% fra ny prisen fordi der er olie/ fedt på manchetten, (der var rester på akselen jeg forsøgte at montere den på, som ikke var hel væk) jeg klagede en del og påpegede de kunne ha sendt den rigtige del. Sælgeren siger så det er min egen fejl jeg ikke kontaktede dem for at sikre mig det var den rigtige del når der var flere at vælge imellem, trods der kun var den ene del. Jeg handler der ikke mere.

super

hurtig levering, super priser

fint

hurtig levering

Lynhurtig levering

Varen blev bestilt fredag, og trods websitets gæt på tre arbejdsdages leveringstid, lå den der allerede mandag. Original del fra Audi. No probs at all

Perfekt

Alt har været perfekt.
Helt tilfreds.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar