We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

helm.nu revisión

helm.nu Logo
Should you shop here? - See what the customers think of helm.nu and give your own review of helm.nu 322
Excelente
9.3 de cada 10

322 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (322)
  • Susanne

Hurtig leverin

Jeg fik min vare inden for 2 hverdage.

Featured review of helm.nu

Super service

Bor i udlandet men skulle mødes med en dansk veninde i London. Fik en super ide at jeg gerne ville have en dk taske og fandt hvad jeg søgte hos Hjelm MEN havde det lille problem med tiden og helligdage. Ringede og fik en snak med butikken og de mente nok at det kunne nåes da de ville sende pakken efter den lange weekend så jeg bestilte tasken. 2 timer efter bestillingen modtog jeg mail om at tasken var sendt (vel at mærke efter den normale post var sendt for denne dag) så wow en super service. vil helt klart købe hos jer igen :-)))

• bb

Meget hurtig levering på 2. hverdag

Vi bestilte online onsdag eftermiddag den 16. maj 2012, og fik leveret allerede mandag. Det skal så lige siges, at der i mellemtiden både var en helligdag torsdag samt weekenden - så vi modtog faktisk vores varer på 2. hverdag fra bestilling.
Alt er gået meget nemt og hurtigt!

• runebo
  • runebo
  • 10 Evaluaciones

Helt tilfreds

Der er godt udvalg, hurtig ekspedering også mht. returvarer og penge retur, som jeg har benyttet. Vil handle her en anden gang.
vh.
Kirsten Runebo

helm.nu

Fantastisk behandling og service.

Jeg bestilte en taske, som det viste sig at være nogen problemer med og i den forbidnelse blev jeg ringet op af en medarbejder. Hun fandt frem til en løsning som jeg også var tilfreds med. Dagen efter havde jeg min taske.

Smukt arbejde.

• Dorthe

Super

OK har ikke noget at udsætte!

Bare super god.

Vi havde lovet vores barnebarn Lucas, at vi ville give ham hans første skoletaske. Og børn er jo idag godt bevidst om, hvad de vil have. Lucas ønskede sig en Lego city police skoletaske. Og jeg kontaktede samtlige butikker med skoletasker i Frederikshavn, men ingen havde den. Desuden forsøgte forældrene at finde den i Ålborg, men uden resultat. Derefter fandt jeg den på Helms hjemmeside, og et flot penalhus i samme serie. Der var desuden et godt tilbud på begge dele. Varen blev bestilt i Weekenden og var leveret tirsdag. kunne også følge med på nettet ang. leveringen. Derfor rigtig godt tilfreds, kan kun anbefales.

• Heidi

Fantastisk hurtig service!

Fantastisk hurtig service. Hurtigt og nemt og billigt og skønne varer, der ikke nødvendigvis er at finde i butikkerne :-) Jeg er meget tilfreds.

Fantastisk

Måtte vente på min vare længere end ønsket, men det var pga. at den skulle leveres direkte fra leverandøren. Super opfølgning fra helm.nu.

• FinnJ

Alt forløb super

Alt forløb super fra bestilling til levering.

helm.nu

Super service, kvalitetsvare, rimelig pris.

Havde søgt længe efter en vare der passede mig, og vupti DER var den, og den levede fuldt op til forventningerne.

Super tilfreds!!

Kun rosende ord - hurtig levering - og alt ok!

• Stefan

De holder det de lover!

Jeg fik mine ting den dag, de sagde det ville komme, og det jeg fik var helt fejlfrit.

Lynhurtig levering

Nem og overskuelig hjemmeside. Fantastisk med rigtig god online hjælp, og leveringen levede fuldt op til hvad vi sammen havde aftalt. UG.

• Anne
  • Comprador verificado

Hurtig levering og god pris

Bestilte men Adax taske onsdag morgen og modtog den leveret fragtfrit på mit arbejde torsdag middag. Det er hurtig levering! Vil handle hos Helm en anden gang!

Suplim service

Hurtig behandling og afsendelse. Jeg blev ringet op om jeg ønskede tasken pakket ind som gave. FLOT

God og hurtig service

God og hurtig service og levering . Det eneste der manglede var, hvis jeg var hjemme når pakken kom og ikke skulle til posthuset for at få den

• Brian

Fuldt ud tilfreds

Hurtig levering og alt var ok.

Optimalt

Optimal god betjening - og yderst hurtig levering.

helm.nu

Meget fin service og hurtig forsendelse.

Jeg bestilte mine varer på nettet lørdag aften og modtog dem den følgende tirsdag. Flottere kan det ikke gøres. Til sammenligning havde jeg i en almindelig butik i forvejen fået besked om en leveringstid på ca. 4 uger!

helm.nu

Virkelig god og hurtig service

Jeg fik en fint indpakket skoletaske leveret max. 2 dage efter bestillingen. Rigtig fin og sød service. Mine bedste anbefalinger.

• Eva

Hurtig levering

Jeg bestilte en fødselsdagsgave - en lækker taske til en veninde. Pakken med tasken blev leveret på min arbejdsplads to dage fter bestilling. Så jeg kan kun anbefale Helm.dk

Superbetjening

Hurtig betjening, god service

• Birte
  • Comprador verificado

Ualmindelig hurtig levering, absolut ingen problemer

Det var meget nemt at betjene hjemmesiden, leveringen var lyn hurtig, og varerne (skoletasker til dreng/pige mm.) var alle i orden, der er intet at klage over, og jeg vil gerne anbefale Hems til andre e-kunder

helm.nu

God, sikker og hurtig ekspedition

Det tog to dage, fra jeg bestilte tasken og til postbudet ringede på min dør. Jeg har bestilt og købt en super lækker kærnelæder skoletaske til min datter der er lærer, hun skal havde den til sin 40 års fødselsdag. Jeg har pakket den ud og også ind igen, super lækker. Dette er et stort ønske fra hende. Det jeg glemte, da jeg bestilte den var, at oplyse at den først bliver givet i gave d. 3. maj. Så af hensyn til evt. byttegaranti og reklamation, hvad jeg ikke håber bliver noget problem hvis dette bliver aktuelt.

hurtig levering

perfekt betjening og søde mennesker at tjatte med, hvor jeg har fået hjælp til det køb jeg efterfølgende har gjort

• Hanne

Perfekt

Hej
Rigtig god hjemmeside, nem og overskuelig. Hurtig svar, levering og de 2 kufferter er perfekte til en god pris.
Vender bestemt tilbage når jeg får brug for noget igen.

TAK

mvh Hanne Falberg

• Cowfoot
  • Comprador verificado

Sendte helt forkert taske, men fik byttet uden problemer

Holder ikke særlig godt at bestille en taske til fødselsdagsgave, og det så ikke er bare er en lidt forkert taske, men en HELT forkert taske, der bliver sendt.
Bestilte efterfølgende en ny, som jeg selv afhentede i butikken, men blev mødt med mistro over at den bare skulle afhentes til trods for at jeg havde navn på kontaktperson i butikken.
Internetbetjeningen, fejlen til trods, har egentlig været fin, mens butiksbetjeningen er lige så sølle og mangelfuld, som den plejer at være.

Hej Cowfoot
Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager din dårlige oplevelse i butikken. Vi har prøvet at kontakte dig via telefon da vi meget gerne vil følge op på det.
Jeg vil blive glad hvis du vil kontakte kundeservice i netbutikken, så vi kan finde ud af hvordan det hele er gået så galt.

Med venlig hilsen
Susanne

• Helle
  • Jyllinge, DK
  • Comprador verificado

Tracking, levering og serivce i top.

Super god service, med mail om modtaget order og senere med tracking nr. da bestillingen var afsende. Kunne så selv se hvor langt pakken var komme og hvornår den var forventet.
Vil helt sikkert anbefale jer til andre.

Fin service, hurtig ekspedition

God service, de ringede og tjekke op på, hvorfor der var lagt to næsten identiske bestillinger. Pakken kom efter to dage.

helm.nu

Hurtig ekspedition, men dyr forsendelse

Det var nemt at finde og bestille den rigtige vare på hjemmesiden, og jeg havde varen efter få dage, men jeg synes godt nok, forsendelsesomkostningerne er høje i forhold til varens værdi. Jeg bestilte et par handsker til 299, og måtte betale 65 kr. for "ekspedition". Handskerne blev leveret i en kuvert, der snildt kunne komme ned i min postkasse. Det er ude af proportioner.

Super service

Købte en taskeholder, men der var problemer med betalingen (transaktioen via nettet) så jeg kom ved en fejl til at bestille og betale 2 gange. Inden jeg havde forladt pc'eren var jeg blevet ringet op fra Helm om det kunne passe, og hvis man ikke hørte fra mig tillod man sig at annullerer den ene af handlerne. Et par dage efter blev jeg ringet op og spurgt om det var OK at Helm havde annulleret den ene transaktion. SUPER

Uovertruffen service

Jeg havde set en annonce i et blad på en taske. Søgte på nettet og fandt helm.nu. Havde forskellige spørgsmål og talte både med Henrik og Peter som var meget hjælpsomme og vendte hurtigt tilbage med svar. Da jeg bestilte tasken havde jeg den som lovet dagen efter. Jeg har sjældent oplevet en så utrolig venlighed og imødekommenhed. Tænk at man skulle helt til Jylland for at finde sin taske :-)

Jeg kan kun anbefale at man handler hos helm.nu. Det har været en fornøjelse!

Som at blive ekspederet

Jeg havde været på flere forskellige sider for at lede efter en kuffert, som passede til mig og var derfor blevet ret bevidst om hvad jeg gik efter. Da jeg kom på jeres hjemmeside blev jeg pludselig kontaktet af en medarbejder, der ville hjælpe. Det havde jeg ikke oplevet før. Ikke at jeg følte at jeg havde brug for hjælp, men skrev alligevel hvad jeg gik efter. Og vupti havde jeg et godt forslag, som jeg ikke havde set før. Det var overraskende og jeg besluttede at købe den med det samme. Det var faktisk som at gå ind i en butik og blive ekspederet. Det var rart og grunden til at jeg valgte at købe min kuffert hos jer. Har faktisk fortalt om det til andre.

helm.nu

Nem og hurtig bestilling og levering

Nem bestilling og god service, da rabatprisen forsvant når varen blev lagt i kurven. Blev løst hurtigt, så bestilling kunne fortsættes.

hurtig respons

Et glimrende sted, der svare hurtigt på spørgsmål.

PORTO

Portoen er simpelthen bare alt for dyr, 65 kr for en varer der vejer 45 gram

Hej Kirsten.

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, at du synes, vores fragt er for dyr. Vi har valgt at afsende alle varer som pakker fremfor breve, for at kun spore varen hele vejen til dig som kunde.

Vi har forsøgt at finde et rimeligt prisleje, hvor der ikke skeles til vægt og størrelse der lige knapt dækker vores udgifter til fragt uden at medføre unødige omkostninger til jer som kunder; vi har med andre ord ingen fortjeneste på fragten. Ved ordre over 500 kr. påtager vi os tværtimod de fulde omkostninger forbundet med forsendelse.

Venlig hilsen

Henrik Helm
netbutik@helm.nu
97 21 23 48

Nemt og hurtig levering

Det var nemt at finde rundt på siden - dejlig overskueligt.
Den eneste grund til kun 4 stjerner er, at jeg ikke synes, at tasken var pakket ordentlig ind. Der var hul i kuverten hvori tasken lå uden andet "beskyttelse"! Jeg er bare glad for at der ikke var kommet vand eller anden beskadelse på den!

• Mette
  • Comprador verificado

Fantastisk god service og hurtig levering!

Bestilte min converse-taske sent tirsdag aften. Fik mail om at den var undervejs onsdag og torsdag havde jeg den i hånden. Bedre bliver det vist ikke:-) Vil helt sikkert lægge vejen forbi helms hjemmeside næste gang der skal investeres i tasker/kufferter o.l.

• Jane

Quick

Bestilte varen ved aftenstid, modtog allerede varen dagen efter. Den hurtigste handel jeg har gjort.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar