[REPLY]
Endelig et firma der gider tage telefonen, og tilmed hurtigt og venligt hjælper en videre. Damen i receptionen ved stort set alt, og man har straks en fornemmelse af man ikke er en besværlighed, der bare skal ekspederes videre. Godt solidt firma der forstår hvad rigtigt købmandskab er.
Meget andet er der ikke at sige. Fik en fin kvalificeret behandling i butikken hvor vi gennemgik alt hvad jeg havde brug for. Kørte hjem og bestilte på nettet og 2 dage senere modtog jeg varerne. Alt i alt en god oplevelse som andre butikker kunne tage ved lære af :-)
Mvh.Bruno Svendsen
Alt kom efter 2-3 dage. Leveret til døren. Lave priser. Topkvalitet.
Jeg kan helt sikert anbefale Hede stoker.
Efter en tlf.samtale, kom varen allerede dagen efter jeg havde bestilt. Super service.
Bestilte en vare kl. 10:00, som ikke var på lager, men den var alligevel klar til afhentning kl. 14:00 - seriøs og hurtig ekspedition.
Allikene blev stiktossede da allikegitteret blev sat på plads i skorstenen. Der kom nok 10 - 15 alliker flyvende hen over skorstenen, - - - og de brokkede sig.
Det gør vi ikke - - men siger TAK
Gunnar i Dragør Gl. bydel
Allan Nielsen considera esta opinion muy útil
jeg bestilte et enkelt rør på 6 meter hos Hedestoker, til en væsentlig lavere pris end andre forhandlere. Dagen efter bestillingen, blev røret afleveret på min adresse.
Stor ros til Hedestoker.
Har handlet ved Hedestoker 2 gange nu første gang i den fysiske butik anden gang i webbutikken i butikken er der rigtig god vejledning man går derfra med en rigtig god fornemmelse af at de ikke prøver at sælge mig noget jeg ikke har brug for spurgte feks til nogle forskellige ting til et pillefyr om hvorvidt det var noget man burde have liggende og fik svaret at det sælger vi ikke ret meget af så det er ikke nødvendigt men at det ville være en god ide at have en el-tænder og en fotocelle på lager andre ville måske bare have solgt mig det uden at fortælle at det er sjældent at det går i stykker og igår bestilte jeg varer i web butikken lige inden middag og det er lige kommet ind af døren nu under et døgn efter bestillingen pænt pakket ind det er noget man kan bruge til noget superservice (og gode bolcher) hilsen Henrik Pedersen
Ind til nu har vi været rigtig godt tilfreds lave priser og god service,
Bestilte en eltænder søndag, og det lå i postkassen tirsdag. Super hurtig service
De tager telefonen næsten før man har ringet. Jeg har handlet med Allan, og selv dumme spørgsmål svarer han på, varerne der blev bestilt, kom næsten før en vis mand fik sko på, så alt i alt, Bare 10/4
Der var ingen problemer med service, de opfyldte alt hvad de havde lovet,og til tiden og jeg kan varmt anbefale at handle med Hede Stoker.
Hej! Min bestilling blev klaret til punt og prikke. Pakkerne kom med posten,
alt fungerede perfekt.
Hilsen Laue Madsen.
Levering af nyt brændefyr indenfor 24 timer - det dur, især når det gamle fyr var "stået af".
Jeg kunne finde ud af hjemmeside dejligt, Hedestoker er hurtig og effektiv at hande med, meget positivt.
Hilsen
Laura H. S.
Perfekt handel - pris ok, alt i pakken ok....og hurtigt leveret!
Hej Allan og co
En anmeldelse, en rigtig god service og en hurtig levering, blev leveret den følgende dag mange tak for hjælpen
Fik varerne som aftalt, rigtig god opfølgning. Næste gang jeg bestiller bliver det en ordentlig klat, så det høje ekspeditionsgebyr ikke synes at være noget i forhold til det jeg sparer. Men ellers meget tilfreds. God og professionel hjemmeside. Er på nippet til 5 stjerner....
Super god kommunikation, og information plus en fremragende kort leveringstid. Sådan skal det være!
Hurtig og Professionel betjening...Tak for hjælpen !!
Jeg har aldrig nogensinde oplevet så god en service i et køber/sælger forhold!
JEg har fået support og gode råd når jeg har ringet i weekender og hverdage om aftenen, hvis der var en nødsituation.
Jeg har uden bøvl modtaget reservedel da originaldelen var beskadiget.
Produktet ok samt nemt at finde på hjemmesiden.
Billig og hurtig levering
Da mit fyr gik i stykker bestilte jeg en ny blæser og et døgn senere kørte det igen
det jeg skulle bruge, fantes ikke i deres sortement. jeg skrev en mail, dagen efter fik jeg mail retur, at nu havde de det, og jeg kunne bestille det online. hurtig levering. sådan!!
kan kun anbefales .god vejledning,levering til tiden.
Grunden til 4 stjerner og ikke 5, er leverings tiden.
Der blev oplys 2-5 dage, med ikke om det var arbejds dag.
For hvis det er tilfældet, så har du holdt hvad de lover.
Eller har jeg ingen problemer med at handle med hedestoker igen.
Hurtig levering og super service, har efterhånden handlet der en del gange, og bedre service skal man lede længe efter, så kan helt klart anbefales.
Du får altid en rigtig god service, og så er de tillige med hurtige.
Altid venlige og hjælpsomme hvis du ringer og har et spørgsmål.
Kan kun anbefales.
Ud fra min handel kan jeg kun anbefale dem, rigtig hurtig service og frem for alt meget venlig....varerne blev sendt til Italien og efter 3 dage var de fremme....Aergeligt at vi ikke har den samme butik med medarbejder i Italien...