We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gratissnoller revisión

Gratissnoller Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Gratissnoller and give your own review of Gratissnoller 6
Aceptable
6.2 de cada 10

6 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (6)

useriøst

De sender ikke de bestilte varer. Deres service medarbejdere svarer hverken i debatforum eller på mail.
Det mest useriøse pointsite i Danmark!

Camilla, Tanja, Kirsten Blindkilde Olesen y Rune Duus considera esta evaluación muy útil

godt

de hjælp lyn hurtig

Lige til sagen

Det er den bedste side jeg kan anbefale..
hvergang jeg ringer - svare de tilbage, så hjælpsomt..
Der er slet ikke noget galt i hjemmesiden.. Alt hvad der er.. er lige til, at stole på! - Jeg har ikke set nogen problemer i siden.... og mangler man hjælp kan man altid ringe til kundeservice* eller support*.. og de ta' telefonen med det samme... - og skriver man en besked så svare de indenfor 1 time og max 24 timer..

• Tanja
  • 8 Evaluaciones
  • Comprador verificado

Ingen respons overhovedet!

Det nytter ikke at skrive til supporten, da deres mail ikke eksisterer. Jeg bestilte i starten af januar, men har endnu ikke hørt noget og jeg kan ikke komme i kontakt med dem. Det er spild af tid at tilmelde sig.

Emil Hyldeborg Andersen considera esta evaluación muy útil

hmm ..

Jeg ved ik om jeg tør skrive min adresse.
Vil den blive misbrugt?

Emil Hyldeborg Andersen considera esta evaluación muy útil

super!;)

Fik 15 pakker stimorol, helt uden problemer! Tak!:)

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar