We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fullrate A/S revisión

Fullrate A/S Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Fullrate A/S and give your own review of Fullrate A/S 1585
Aceptable
6.8 de cada 10

1.585 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (1.585)
Fullrate A/S

Hurtigt, nemt og billigt.

Jeg gik fra Aplus-Dansk kabel TV til Fullrate og har ikke fortrudt et øjeblik. Internettet blev leveret efter en tekniker var ude og ordne mine stik. Det var en nem, og hurtig overgang. Jeg vil ikke mene at prisen og kvaliteten følges ad. Man får mere for pengene end jeg overhovedet havde regnet med. Siden Februar 2012 og til nu - midt i maj har der været et enkelt nedbrud på nettet jeg har bemærket, og det varede 20 minutter. Det er stabilt og hurtigt. Fullrate skal have mange roser med på vejen for at infomere kunderne om de hastighedstests de laver og resultaterne derefter. Jeg synes også det er væsentligt at man ikke modtager 800 breve fra selskabet men mails der indeholder relevant info til kunden. Jeg har efter mit skift til fullrate anbefalet det til alle jeg kender, og kan kun forsætte sådan.

Featured review of Fullrate A/S

• mk

godt billigt

De er gode til at hjælpe med opstart og hvis der så opstår problemer hjælper de også og det går hurtigt .. er ganske stabilt net til en god pris .. og det er rart man ikke behøver tv og andet med i handlen men bare kan købe net ..

Fullrate A/S

God service til lav pris

Har haft Fullrate i et års tid. Jeg frygtede at den lave pris ville betyde et dårligt produkt og dårlig service. Men dette er langtfra tilfældet. Man kan sågår komme igennem til en medarbejder når ens internet er gået i baglås. Det er ingen selvfølge i dag

Og så har de som det eneste selskab -tror jeg - den mulighed at man kan betale 149 om måneden for ubegrænset tale fra fastnet - til fastnet OG MOBIL. Det er lig en kæmpe besparrelse når man bor uden for ordentlig mobildækning.
Man ringer jo så konstant fra Fastnet til mobiler, og det er dyrt.

• Søren

Blandet

Nettet kører for det meste rigtig godt, men nogle gange oplever jeg, at nettet forsvinder i 3-5 minutter. Det er ikke jordens undergang, men irriterende når man sidder og streamer film, snakker på skype eller lignende

100 % ok

service i top, de er gode til at se ens behov, Kan kun anbefalde Fullrate, gode priser, god service,

Perfekt

Fullrate overholder hvad de lover, og man blev løbende opdateret ang levering af sit udstyr, installation forgik uden problemer og det virker bare.

Perfekt

Har været kunde hos fullrate siden februar, og kan kun sige, sikken en flot behandling, alt fungerer optimalt, rigtig god kundeservice, kan kun varmt anbefale fullrate

• morten
  • Aalborg, DK

problem blev løst

først havde jeg nogen problemer med nettet, men fik fat i kundeservice og det blev fixet med det samme. så nu er jeg meget tilfreds. kan godt anbefales top service og hurtig internet til billige penge.

• PF
  • 3 Evaluaciones

Gør mere for kunden.

Vi har haft problemer med nettet on og off og det har vist sig gang på gang at være problemer med diverse routere vi har prøvet på adressen. Men fullrate har sendt os en ny router hver gang og tingene har altid bare gået så hurtigt som muligt og problemfrit som muligt. Selvfølgelig har det været en irritationselement at der var problemer med routeren, men nu fungerer det hele altså også tip top. Også har vi altid fået mere internethastighed end de har lovet os. Engang betalte vi altså kun for en 12mbit og havde en 70, så vi klager bestemt ikke!!!

Stabilt og driftsikkert Internet

jeg kan anbefale Fullrate hvis man ønsker sig et driftsikkert Internet som altid virker. Ingen udsving eller udfald i de foreløbig 4 måneder jeg har været kunde.

• Kasper

Det spiller bare

dejlig nemt internet til en fornuftig pris.
Super alternativ til yousee bredbånd.

Fullrate A/S

super service og meget hurtig hjælp

Jeg sad og skulle bestille ny udbyder til internet og tv. Jeg opdagede fullrate, havde begge dele. Jeg ringede til dem og aldrig har jeg oplevet så hurtig og effektiv service. Der gik 5 til 7 minutter og så var det bestilt. Da jeg fik det hjem, var det så nemt, at sætte op. Og det kører bare helt perfekt. Med hensyn til betaling, så er det bare perfekt, da de trækker direkte på ens kredit kort, så man slipper for gebyr. Jeg er blevet så glad for fullrate, at jeg også bestilte mobil telefoni igennem dem. Fullrate kan varmt anbefales til alle der søger en god, billig, og prof udbyder

Enkelt og billigt

Fullrate er vist det bedste, man får til prisen. Enkelt selvbetjeningssystem, og venlig telefonservice.

Enkelt og billigt

Jeg har købt 6/1 Mbit bredbånd fra Fullrate. Pakken kom før end forventet, og de forskellige dele var nemme at holde styr på vha. den enkelte brugervejledning. Med den i hånden fik jeg internettet op og køre på små ti minutter. Kvitteringer o.a. information får jeg pr. mail, hvilket gør det let at holde styr på mit produkt og forbrug.
Jeg har ikke brugt hjemmesiden så meget, men umiddelbart fandt jeg den let og overskuelig.

Jeg er alt i alt fuldt ud tilfreds, og agter at blive ved med at være kunde hos Fullrate.

Mvh.
Henrik Sejersgaard-Jacobsen

Fullrate A/S

Har du fullrate internet, vil du opleve det kører som smurt :-)

Nu har jeg haft fullrate i små 6 måneder og der var kun lidt start problemer, men blev hurtigt løst af en sød medarbejder og nu er der intet at klage over, kører som smurt.

Super Fantastisk

Bestilte om fredagen, fik internet om tirsdagen.. Det er sq super.. Får mail med alle nyheder og andre relevante ting.. Så servicen er i top.. Hastigheden passer med det jeg betaler for Vil helt klart anbefale det til andre...

• Nina

God og engageret service

Da jeg skulle finde ud af hvordan jeg lettest og billigst kunne få installeret internet og tv-signal faldt valget på Fullrate. Fullrate kan tilbyde det hele via telefonstikket og jeg kunne dermed undgå dyre omkostninger og besværligheder ved at skulle have en parabol op på taget. Kundekontoret var yderst behjælpelige og venlige. Jeg modtog min pakke med router og tv-boks og i den var der en god vejledning til hvordan det hele skulle installeres, og det gik i det store hele rigtig fint.
Jeg havde dog lidt svært ved at finde ud af hvordan jeg skulle sikre min internetforbindelse så andre udefra kommende ikke kunne logge på. Men det klarede Fullrate fuldstændig. Ikke noget med at sige du kan bare slå op på side .... Og sådan har det været hver gang jeg har haft brug for deres hjælp. De kigger på det og ringer tilbage når problemet er løst. Super service, der virkelig gør mig glad og tryg som kunde.

• Kunde
  • Comprador verificado

god service og hurtig internet

Fullrate leverer hurtigt internet til en rigtig god pris. Man får noget for pengene. Og de yder en god service når man ringer eller skriver ind. De har intet imod at forklarer ting ned til den mindste detalje så alle kan følge med. Det er sjældent deres net er nede, men når det så sker er de gode til fortælle hvad problemet var. Dog synes jeg godt man kunne sende en sms rundt til kunderne om hvad problemet er og at der bliver arbejdet på det. Så man ikke sidder og genstarter sit net hele tiden. Men alt i alt er jeg meget tilfreds og kan uden tvivl anbefale dem til andre :)

Fullrate A/S

Helt fantastisk! Ingen problemer!

Helt fantastisk, har aldrig haft nogen problemer, det køre altid og helt perfekt. Har anbefalet fullrate til mange, fordi jeg er så glad for denne bredbåndsudbyder.

• Michael
  • Michael
  • Randers, DK
  • 7 Evaluaciones

Stabil og billigt

Har skiftet til Fullrate fra telia, og er yderst tilfreds. Det er dejligt stabilt, og hastigheden som jeg betaler for er der. Dog er jeg utilfreds med den trådløse del i deres router, da vi bliver smidt af med jævne mellemrum. Jeg har dog selv løst det ved at sætte min egen router til, og så køre det trådløse over den.

simpelt og nemt

Jeg har flere gange sørget for at venner har valgt Fullrate, jeg er endnu ikke blevet sat i dårligt lys da servicen er i top, og små problemer som jeg har haft er blevet løst på en yderst profesionel måde. Jeg vil fortsat anbefale folk ar bruge fullrate, hvis de spørger om min mening.

• Søren

Fin service

God service i forbindelse med oprettelse og skift fra erhverv til privat - hvor det også var muligt at skifte hastigheden yderligere i forhold til tidligere TDC-måling på kobberet.

• Nicky
  • Vejle, DK

Ingen beklageser

Jeg har været godt tilfreds med fullrate indtil videre, med få udfald i hastigheden

virker altid

fullrate er super det er billig og virker, når der er noget ringer man bare og så laver de det med det samme. jeg er glad for fullrate

Velfungerende

Fullrate var let at få opsat og har fungeret uden de store problemer. Jeg har været glad for mit trådløse netværk og tror ikke at der vil være andre udbydere der kan levere noget tilsvarende

• Anders
  • 4 Evaluaciones
  • Comprador verificado

Pris og kvalitet hænger sammen

Jeg har været kunde hos Fullrate i omkring 4 år og jeg har kun positive ting at sige om Fullrate.
Jeg har aldrig oplevet uventet ustabilitet, da alle services mm, har været informeret fra Fullrate side.
Desuden får du den hastighed to betaler for og gerne mere til, ikke som andre bredbåndsudbyder.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

MVH
En meget tilfreds Fullrate kunde

Super hjemmeside - infomation

Min mening om fullrate er:
det er super let at se sine renginger og forbrug,
samt det at man selv kan ændre ens pakke, til det som er relevant for den enkelte bruger,
gode muligheder for at finde svar, på de spørgsmål man måtte have,
seneste i rækken er info om udenlandsopkalds beløb, da jeg har en bror i udlandet, nemt overskueligt at finde den info for billigere samtaler.
jeg er absolut tilfreds med Fullrate ( som min søn fik mig til at vælge)

• kunde

Som altalt og forventet.

En fin løbende feedback i "oprettelses"-fasen. Fint produkt, gør det det skal.

Fullrate A/S

Vil forsøge at finde gode løsninger

Fullrate er et firma der forsøger at hjælpe med at finde de bedste løsninger. Det er dog ikke altid at det er i først hug at den bedste løsning findes.
Jeg vil fortsat være kunde hos Fullrate

En tilfreds kunde!

Jeg bestilte Fullrate i slutning af december 2011, og det hele var klar til at køre i min nye lejlighed den 3. Januar.

Eneste jeg dog fortryder er at jeg købte Fullrates trådløse router, for har haft et par enkelte udfald her og der. Den er ikke særlig god eller stabil. Har erstattet den trådløse del med min Apple time capsule.

Ellers er jeg yderst tilfreds med min internet forbindelse!

Fullrate A/S

God service okay forbindelse men.. Det kan godt blive billigere!

Service og pålidelighed

Altid god service og ekspertise

Kan anbefales

Har haft dem siden de startede og det har da været lidt bøvl med både min og mine forældres routere. Men alt er blevet rettet og byttet uden problemer...

Er utilfreds

Dårlig kundeservice, ligegyldighed, og har de trukket for mange penge er det umulige at få dem hjem igen, anbefaler virkelig ikke dette firma.

Fullrate A/S

Fullrete er blevet dårligere og dårligere

Jeg har været kunde i mange år og det har været ok. Jeg har de sidste 3 mdr. oplevet udfald på bredbånd og IP telefoni i stort omfang (dvs. op til 10 gange om dagen).
Jeg har brugt timer dagligt på at kontakte teknisk support. Fulltrate har nedsat hastigheden manuelt til 4,3 Mb og jeg har stadig betalt for 8 Mb. Problemet er efter talrige opringninger og e-mails ikke løst.
Jeg har valgt den lokale antenne forening som er billigere og bedre. Efter min opsigelse er behandlingen af mig som stabil kunde gennem 7 år blevet meget ringe. Det er dårlig stil. Jeg kan ikke anbefale Fullrate.

Diana Hede y Jesper Høngaard considera esta evaluación muy útil

Fullrate vist god stil

Har haft Fullrate i mange år, ja vel omkring da firmaet blev oprettet og det har virket upåklageligt. Der er har altid været god service. Efter stor vandskade viste firmaet god stil med at få tingene til at virke hurtigt igen. Der var lidt tummel omkring den manglende retur på den vandskadet router, men det løste chefen. Jeg vælger Fullrate igen og kan anbefale det.

Fullrate A/S

Bliver ringere og ringere..

Jeg startede med at bestille 20mbit men de kunne så kun levere 12.
udover det er det blevet virkelig ustabilt igennem tiden idag har nettet røget 5 gange.

overvejer nyt selskab

Diana Hede considera esta evaluación muy útil

Tilfreds

Synes de har tabt den der notification på sms som man ellers plejer at få når der er problemer med ens net. Kører eller normalt som det skal. Har haft kontakt med kundeservice via tlf om en router der var i stykker, kunne hente en ny med det samme fordi jeg bor tæt på. Var i kontakt med dem via tlf da nettet var nede og det tog NOGET tid før de vidste hvad der var galt. Derfor 4 stjerner, dog med pil NEDAF pga af servicen i tlf.

Dålig firma

Hold jeg lang fra dem

God service!

Jeg bestilte Fullrate bredbånd op til 30 mbit, men efter købet fortalte de, at de kun kunne levere op til 20 mbit på min adresse. Øv, men det var ok (skulle selvfølgelig kun betale for 20). Derefter fandt de ud af, at de kun kunne levere en hastighed på op til 15 mbit. Det gik ikke helt som jeg havde regnet med alt sammen, men mener ikke det er noget de har været skyld i. Skriver egentlig her for at fortælle, at servicen var helt i top gennem forløbet. Jeg har opsagt abonnementet, men det er i hvert fald ikke pga. servicen - de var meget hjælpsomme. Thumbs up for servicen!

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar