We are hiring!

La opinión más reciente
Evaluar empresa
  • Opiniones (140)

Helt ok hotell (Des Nordens), ingen bra middag

Hotellet var helt ok, välstädat och stort rum, dock i behov av renovering. Poolen var mycket trevlig och superkul med utomhusdel. Middagen var en stor besvikelse. Torrt kött och lite mat på tallriken. Kväll nummer två verkade det som de hade tagit det överblivna köttet från kvällen innan och stekt på och gjort en ganska smaklös pastasås av. Frukosten var däremot bra.
Personalen är inte så "service-minded", receptionen lyfter knappt blicken när man kommer in.

Toscana överraskning

När vi bokade hade vi inga större förväntningar, det var första etappen på vår Europa resa. Vi blev glatt överraskade, hotellet låg endast 5 min. från centrum av Montecantini Terme. Trevligt bemötande, god mat, gratis parkering. Nära till tåg för trevliga utfärder, bl.a. Florens och Pisa. Kan varmt rekommenderas.

DTF travel - Sverige

Gediget tyskt mitt i skogen.

Efter en bilresa som avslutades med en färd långt in i en fin bokskog på en 3 km sträcka som alla glömt bort (gatsten från 30-talet?) som ändå skyltades som huvudled (!!) kom vi fram till ett oväntat ställe vid en liten sjö. Trevligt bemötande och fint rum väntade oss så det var verkligen fråga om avkoppling. Endast slutstädning hade utlovats, men rummen städades varje dag, ovanligt och fint! Det femte stjärnan hade det blivit om middagen, i och för sig smaklig och tillräcklig, hade innehållit mer grönsaker och lagts upp med finess. Nöjda åkte vi hem på den knaggliga, och därför minnesrika, vägen.

Mycket bra

Frukost och middag helt perfekt ,trevlig personal, rent och välstädat, med andra ord mycket bra.

DTF travel - Sverige

Äntligen semester på riktigt.

Denna semester blev en riktigt energispruta åt mig o min man. Jag hade vunnit ett presentkort på 4000 kr som vi använde till att tillbringa 6 dagar på Jylland på hotell Falken i Videbäck. Fin service av mycket trevlig personal o en bra frukost. Vi körde runt till olika sevärdheter i Ringköping, Skagen, Herning, Hirtshals Örnreservatet en riktig höjdare. Enda smolket i glädjebägaren var att rummet var för trångt, lite svårt ta sig i o ur sängen.

Information

JAg fick ett erbjudande tidigare i år. Det var 2 presentkort. Ett var på 300 krono och det andra var på 500 kronor och det gällde helgerbjudande och semestererbjudande. När jag skulle använda detta så har tiden gått ur. På meilet jag fick så stod det ingen tidpunkt när detta skulle gälla eller hur lång tid detta gällde. Jag tycker att man skall sätta ut den tiden dessa erbjudande gäller så att man vet när man kan boka sina resor.

Bäste Roland Apell,
Tack för din hänvändelse.
Vi prövar alltid att vara så tydliga som möjligt, och normalt står det alltid angivit hur lång tid våra erbjudande/presentkort gäller.
Vi skickade också ut en mejl med en liten påminnelse om att tiden för att utnyttja presentkortet höll på att gå ut, till de medlemmar som inte använt presentkortet.
Har du sparat mejlen från oss är du välkommen att sända den till oss igen,om det jag skriver inte stämmer med din mejl.

DTF travel - Sverige

En vecka i Danmark grusades av ett dåligt hotel

Vi bokade in oss 5 nätter på Menstrup Kro utanför Naestved och hoppades på en fin semester. En fin semester blev det förutom hotellvistelsen. Rummet var trångt med endast en decimeter från sänge till yttervägg på ena sidan, där satt dessutom ett bord fastskrivat i lagom höjd för att slå huvudet i när man vände sig. Rummet saknade såväl ventilation som kylskåp. Första natten var en pina utan luft trots öppet fönster, direkt på morgonen inhandlades en bordsfläkt som gjorde det någorlunda uthärdligt.
Receptionen hade konstiga öppettider och hänvisade alla ärenden efter kl. 17.00 till restaurangen där personalen inte hade tid för andra än just restauranggästerna. Vårt rum låg precis över restaurangens entré vilket gjorde att vi fick in röken i vårt rum från de som stod på trappen och rökte. När jag påpekade det blev jag snorkigt bemött. Vi åkte hem tidigare än beräknat och min Danmarksbild har fått sig en törn. När vi dessutom blev debiterade 210 dkr i miljötillägg gav jag upp, pengar för ett rum som inte renoverats sedan Hedenhös och där ingen, utom vi, satte sin fot på de dagar vi befann oss i Danmark. Miljötillägget aviserades visserligen av DTF, men det fanns ingen förklaring till vad det debiterades för. Vårt slutintryck är ett sjabbigt hotel med för lite personal. Som slutkläm kan jag meddela att när vi bokat bord på restaurangen första kvällen blev vi placerade i en tvåsittssoffa i ett hörn, när jag bad att få byta till ett ledigt bord bredvid för att uppleva restaurangkänsla fick jag till svar av hovmästaren "helst inte, det är ett stressmoment för mig". Tack för den.

Bäste Gert Olsson,
tack för trevligt samtal.
Jag beklagar den dåliga upplevelsen på Menstrup Kro.
Som du sa är det ju inte mitt fel, men vi representerar ju hotellet och är dess ansikte utåt när vi säljer våra hotellpaket.
När du ringer till oss nästa gång lovar jag att vi skall göra allt för att du får en behaglig vistelse på er nästa semester.
Vi kontaktar också Menstrup Kro och ber dem se efter sina rutiner.

DTF travel - Sverige

Fantastiska dagar i underbar fjällnatur och ett superbt boende på Ramundbergets Fjällgård

Vi har tillbringat sex underbara dagar i Ramundberget. Dagarna startade med en rejäl frukost från en välsorterad och fräsch frukostbuffé. Efter frukosten plockade vi ihop våra matsäckspaket från de välfyllda borden och fick våra termosar fyllda med önskad dryck. Sedan var det bara att ge sig ut på vandring i den fantastiska fjällnaturen som startade direkt utanför dörren. Personalen var mycket vänlig och tillmötesgående och kunde tipsa om en mängd trevliga vandringsleder. Kartor fanns att köpa till en liten peng. Efter en dag på fjället fanns möjlighet att mjuka upp sig i gymmet, basta och avsluta med en simtur i poolen.
Varje kväll serverades en 3-rätters middag med lokalt producerade råvaror tillagade med stor omsorg. Rena lyxmaten kväll efter kväll som serverades av mycket trevlig och uppmärksam personal. Vi är mer än nöjda och kommer gärna tillbaka.

Maria Nilsson

Vi bodde på fina Bohusgården i Uddevalla som ligger vackert med utsikt över vattnet. Välstädade rum med god frukostbuffé. Härlig pool som vi utnyttjade varje kväll. Uddevalla ligger bra till om man vill se mycket i Bohuslän.

DTF travel - Sverige

Dåliga sängar / inget gott betyg!!

Reser ofta med DTF travel.se till Danmark och blir många gånger besviken över dålig kvalite på sängarna på DTF`s hotell. Varför har de flesta hotell inga BÄDDMADRASSER i sängarna?? Senaste hotellet vi besökte, Royal hotel, Holstebro Mitt-Jylland den 15 - 16 juni 2012 hade breda "fina" sängar utan bäddmadrasser. Man kände fjädrarna i ryggen och både jag och min make hade svårt att somna. 2 nätter med dålig sömn lägger sordin på resan.

Kära Birgitta Nilsson.

Vi beklagar verkligen att Ni inte har fått en god nattsömn på resan.
Vi kommer att följa upp på det här, och hoppas att Ni fortsatt har förtroende för DTF travel a/s.
Välkomna åter till oss.

Besvikelse!

Vigsö feriecenter uppfyllde inte våra förväntningar varken när det gäller standard på rummet eller service hos personalen. Rummet hade ganska låg standard och var väldigt fuktigt och det saknades extra täcke och kudde till vårat yngsta barn. Vi hade förväntat oss att få möjlighet att äta vid restaurangen på centret eftersom det skulle ingå gratis mat och dryck för alla barn upp till 13 år när föräldrarna beställde a la carte, problemet var bara att det alltid var fullbokad på restaurangen under de dagar vi vistades på centret. Någon information om förbokning på restaurangen fick vi inte vare sig när vi bokade resan eller när vi checkade in. Annars trivdes barnen bra vid spelhörnan och givetvis badlandet som var mycket trevligt. Men på det stora hela är vi lite besvikna på vår vistelse.

Kära Therese Berg

Vi beklagar problemen som ni har upplevt under er vistelse på Vigsö Feriecenter.
Man är alltid välkomna att ringa direkt till oss om det uppstår problem på hotellet, då kan vi försöka lösa dem direkt.
Jag hoppas att Ni trots er upplevelse har förtroende för oss som researrangör i framtiden.

Opinión de cliente confirmado

Enkelt, snabbt och prisvärt!

Att boka semestern genom DTF var enkelt. Och framförallt fanns det riktigt prisvärda alternativ hos DTF. Vår semester motsvarade våra förväntningar mycket väl.

Opinión de cliente confirmado

Helt OK hotell för det priset.

Tyvärr var stora delar av hotellet en byggarbetsplats pga renovering. God frukost. Vacker omgivning men ej gångavstånd till centrum och restaurangutbud.

Perfekt

Vi hade bokat resa till Ronneby Brunn. Allt var mycket bra, rummet med balkong, god mat (hade varit bra om vi hade fått 3-rätters) och så tillgång till badanläggningen. Toppen! Trevligt med stort loppis på söndagen.Vi var mycket nöjda när vi åkte hem

Hej Eva.

Ett stort tack för din fina kommentar till din vistelse på Ronnby Brunn.

Kul att höra, att ni har haft en toppen semester. Så skall det vara.

Tyvär inngår det bara 2-rätters middag i detta paket, men jag skall vidarebefordra ditt meddelande till vår inköpsavdelning.

Vänliga hälsningar
Karina Olsen, DTF-travel a/s

Litet o charmigt:)

Det var ett mysigt hotell mitt i smeten.

Krohygge!!!!!!

När vi kom till Kroen hade vi beställt på 1:a våningen men det visade sig att rummen var på våning 2. Så nu har vi lärt oss att man ska beställa "STUEVARELSE" istället. Den mycket trevliga personalen ordnade med nya rum till oss. Det är första gången vi har legat i ett "Romantiskt rum " med sänghimmel.
Helgen blev en trevlig upplevelse med god mat och aktiviteter för både unga och gamla. Vi har rest många gånger i Danmark med just DTF travel och vi rekommenderar gärna Er.

Idealisk-Centralt för Toscanaupplevelse

Hotell Maestoso mitt i Toscana ett mycket trevlig hotell där personalen bjuder till. Hit vill jag komma igen fast jag och min fru sagt att vi bara ska resa 1 gång till varje plats.

Välfungerande resa -toppennöjd!

Bokade resan via datorn 29/3.. Det gick snabbt och smidigt, inget krångel. När vi kom fram till hotellet 3/8 så visade det sig att allt var i sin ordning. Detta resepaket kan rekommenderas!

Opinión de cliente confirmado

Underbara Fyn på två dagar!

Vi har verkligen sett det mesta av Fyn under dessa två dagar och dessutom tur med vädret - det var sommarvarmt - plus ett bra hotell med god mat!

Opinión de cliente confirmado

Enkelt boende i liten idyll nära Legoland.

Enkelt men ok boende i en liten stad med mysig stadskärna. Nära till fin badstrand och härlig park.

Opinión de cliente confirmado

Mycket bra trots i viss mån störande trafik

Trevlig personal
God mat
Nära till fantastiska stränder

Opinión de cliente confirmado

Hotell som utifrån ser slitet ut men fint och rent invändigt och god buffé.

Blev rädd när vi först såg hotellet men sin gråa fasad. Men i hotellet, i rummen och i receptionen och restaurangen är hotellet väldigt fint och rent. Trevlig personal. God buffé men lite tjatigt att äta ungefär samma mat i fem dagar. Fin utsikt från rummet över floden.

Lättbokat och lättfunnet.

Det var inga som helst problem med när vi bokade resan,
vi var ute i god tid och fick ett bra pris och ett bra läge att bo på.

Det var trevlig personal på hotellet och inga problem med servicen där heller.

underbart hotell,nära till stranden

när vi kom till bornholm,tog vi en taxi till hotellet,det tog 5 min.där fick vi ett fint rum med terass, rummet var välstädat och fint.närheten till havet var bara ett + maten på restaurangen var bra,fin service,dom har också cyklar att hyra ut

Opinión de cliente confirmado

enkelt o smidig semesterplanering med dtf.

ett toppenhotell scandic Hallandia men tyvärr verkar kyrkklockorna i Halmstad ha en tradition att ljuda först varje kvart o sen för varje timme. Irriterande. Men annars en kanonstad Halmstad.

Hej Tomas.

Tack för din bedömning av er vistelse på Hotel Scandic Hallandia.

Skönt, att ni tycker det är enkelt och smidigt att boka hotelrum med DTF-travel.

Att kyrkoklockarna spelar flera gånger i timmen kan vi nog inte göra så mycket åt.
Som du själv skriver är det en tradition och altså en del av kulturen i Halmstad.

Hoppas vi kan hjälpa er i framtiden med nya bokningar.
Vänliga hälsningar
Karina Olsen, DTF-travel a/s

Opinión de cliente confirmado

De var bättre än jag trodde!!!hel nöjda är vi

När jag kom fram så kunde jag bara le, allt var perfekt.förutom att vinet inte stod på rummet men de fick vi kompensation för.och staden så mysig med mycket kultur.

Opinión de cliente confirmado

Helt ok hotell men personalen verkade inte trivas på jobbet.

Vi hade en fin vistelse i Danmark och det var inget fel på hotellrummet, väl städat och fint. Men de flesta av personalen verkade inte trivas på jobbet. En liten charmkurs vore inte helt fel. Personalen är ju företagets ansikte utåt. Att hälsa på gästerna eller att önska god resa när man åker.
Det hade heller inte gjort något att frukostbufén hade sett likadan ut på vardagarna som på lördagen. Kostar inget att lägga upp det lite fint även på vardagen. Vi har varit på hotell förut i Danmark och då har frukostpersonalen hälsat godmorgon och varit hur trevliga som helst.

Vi blev ändå väl bemötta när vi checkade in.
Kanske man skulle tänka lite på hur klädseln såg ut också.

Vill bara förmedla denna reaktion, eftersom det annars var ett mkt fint hotell. Mvh Hélène

Hej Héléne

Tak for jeres feedback omkring jeres ophold i Danmark.

Kundernes reaktioner er vigtige for DTF og jeg vil viderebringe denne feedback til vores indkøbsafdeling, således at de i den videre dialog med hotellet kan hjælpe dem på vej.

Med venlig hilsen

HC Hartmann-Nielsen
Salgs og Servicechef
DTF travel

En underbar sommarvecka.

Till Bohuslän måste ni åka det var en upplevese, nära till smögen bohsusläns pärla.

Opinión de cliente confirmado

Ett hotell som växte under vistelsen.

Första intrycket av hotellet var mörkt, slitet och lite känsla av gamla öststater. Det visade sig att det var bättre än så. Nya fräscha toaletter, trevlig foajé med utomhusterass för samvaro och en kvällsdrink. Dessutom hade hotellet mycket hjälpsam och trevlig personal. Rummen var inte så trevliga och brödet till frukosten var både torrt och för salt. Maten kunde vara bättre och salladsbuffén lite mer omväxlande. Vår vistelse på Hotell Ambroisiano var ändå en positiv upplevelse.

Opinión de cliente confirmado

Totalen dras ner av ett trist resturangbesök.

Hotellet var inte det bästa vi bott på men helt prisvärt , receptionen var helt ok, men Resturangen miljön ok men maten var under all kritik den var helt smaklös och det tappades bestik o porslin kors o tvärs. Ej prisvärt.
Frukostbuffen var bra men inte mer.

Brandlarm i Ronneby.

Måste brandmännen springa runt och fråga gästerna var brandlarmet har gått, det måste väl finnas någon central som visar i vilket rum brandlarmet har löst ut. Detta hände oss när vi var på Ronnebybrunn i påskas. Var finns det tryghet för hotellgästerna, tänk om det hade legat någon person som var rökskadad på rummet och brandmännen måste springa runt och fråga var larmet gått någonstans.

Opinión de cliente confirmado

Trevliga lägenheter med det man behöver

Det var jätte trevligt kan verkligen rekomendera att boka lägenhet via DTF.

Opinión de cliente confirmado

Trevligt hotell med god mat

Skönt att kunna simma och bada i pool och bubbelpool
när det ösregnade ute. Allt var bra.
Sköna sängar och trevlig personal.
Det enda tråkiga som drabbade mig var att jag
troligtvis tappade ett örhänge på rummet när vi
packade för hemresa. En liten äkta pärla.
Ringde ned till hotellet och fick vänligt bemötande med
löfta om att de skulle kolla vårt rum 120, men det hade
städats när vi reste. Synd att det var just det örhänget.
Det var ju mitt eget slarv, inte hotellet.
Rekommenderas till kommande resenärer.

Pålitligt

De hotell DTF förmedlar håller god klass och resan blir, som man hoppas, ett trevligt minne. Man blir sällan besviken. Hotell Comwell Borupgaard ligger nära Strandvägen utanför Helsingör och läget i sig gör mycket.

Opinión de cliente confirmado

Hotellet var bara lite förvirrad med bokning genom dtf.

Vi är mycket nöjda med vår vistelse i Kalmar på hotell Scanidc Väst. Bra läge och mat. Det enda som strulade var att personalen inte verkade ha så mycket koll att allt var betalt och bokata via er DTF.

Nöjd med semestern

Hotellet var barnvänligt och bra. Allt toppen

Opinión de cliente confirmado

Ett lagom stort äventyr :-)!

Bra hotell med trevlig och kunnig personal och god mat, smidigt med buffé finns oftast något som alla kan äta. Mitt i Danmark nära till alla sevärdheter. Ett lagom stort äventyr för en liten familj med ett barn under tre år.

Förväntningarna motsvarade!

Nätbokningen fungerade bra. Var lite sent ute och fick justera ankomstdatum.
Hotell bra (krånglande plastnycklar och bristfällig info om parkeringsalternativ)

Opinión de cliente confirmado

En höjdarsemester som alla har råd med!

Väldigt prisvärt! Mysigt hotell som ligger jättebra till precis vid havet! Supertrevlig personal på hotellet som fixade och donade så att vi skulle vara nöjda och trivas!

Opinión de cliente confirmado

Blev besviken när vi väl kom till Kommandörgården

När vi kom fram till Kommandörgården så blev jag väldigt förvånad av att det var så usel ,,,,,,,,,,,
Det fanns en person i receptionen och det var massor av människor som skulle checka in. När vi väl fått nycklarna så gick vi till rummet och väl där var det bara att vända och gå tillbaka till receptionen. Dessvärre var jag inte ensam utan de som var före mig i incheckningen var också där.
Det fanns inga lakan , handdukar eller också var det ngt annat som saknades. Vi var väl ca 6-8 st som stog och ville ha lakan och handdukar. Tyvärr sa man i receptionen , vi har inga kan ni komma tillbaka klockan 20.30 och se om vi kan ha fått några då.
Helt oacceptabelt tycker jag. Hotellet måste ju ha vetat att vi skulle komma och under dagen gjort i ordning rummen.
Jag ringde även två dagar innan vi skulle komma och checkade att jag skulle få ett allergisanerat rum utan duntäcken och kuddar och att det inte varit djur i rummet eller någon som rökt.
När vi kom till rummet var det både duntäcken och dunkuddar och när jag frågade i receptionen så tittade dom på min beställning och mycket riktigt så stod det att det skulle vara ett allergifritt rum men dom måste ha missat trots att jag ringde bara två dagar innan vi kom,
Jag vet inte vilken klassificering detta hotell har men max två stjärnor vill jag ge detta hotell.
Efter mycket spring till receptionen så fick vi byta till ett annat rum (dyrare) och där fanns det inga duntäcken eller kuddar samt att det var både lakan och handdukar. Så det var ju bra.
Men dessvärre så fanns det inte ens en sopskyffel att kunna sopa golvet med så i slutet av veckan var det väldigt lortigt på golvet
Det är väl inte meningen att man skall ha dammsugare eller sopskyffel med sig, eller??
Som du ser i min skrivelse ovan så var det inte någon bra vistelse. Hit åker vi inte fler gånger.

Sorry

/Carina Kjönigsen

Bästa Carina Kjönigsen.

Jag beklagar mycket att svaret först kommar nu.

Tack för din bedömning av Kommandörgården.

Vi beklagar mycket att denna vistelse inte blev som förväntat på grund av ert rum och servicen på hotellet och vi vill ta upp detta
med ledelsen innan nästa säson.

Det er viktigt för DTF travel att alla våra gäster är nöjda och tillfredställda med uppehållen på alla våra hotell och den information
vi får är av avgörande betydelse i vår dagliga dialog med hotellen, firmans kvalitetskontroll och produkt utveckling.

Samtidigt med detta svar har vi skickat ett mail.

HC Hartmann-Nielsen
Kundservicechef