We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dataworld revisión

Dataworld Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Dataworld and give your own review of Dataworld 170
Aceptable
6.7 de cada 10

170 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (170)

Dårlig service!

Min søn har oprettet en RMA for at sende en defekt vare (værdi 600 DKK) ind til ombytning/reparation.
Hos Dataworld er et track and trace nummer fra Post Danmark, hvor pakken er scannet udleveret til modtageren, åbenbart ikke dokumentation nok.
Dataworld beder om en underskriftskopi, som ikke findes for almindelige pakker!
Hvorfor sender Dataworld ikke en ny vare til min søn og tager selv slagsmålet med Post Danmark?
Det havde i mine øjne været god kundeservice. Jeg synes det er en OMMER!
Dataworld kan jo også selv have gjort pakken væk...

Featured review of Dataworld

Dataworld

USB-køler Alt i alt fin oplevelse

Jeg har købt en USB-køler ( http://www.dataworld.dk/product_card.php?prod_nr=CLN0015 ). Den kom inden for den lovede tid og jeg er rimlig tilfreds med produktet. Jeg siger rimlig, fordi der kommer en lille summen fra den, når den står på mit bord, som godt kan irritere en lidt. Men når man så sætter den på lårene er den helt stille. Den køler rigtig godt (Acer 5742) og den underlige lyd er til at leve med, når den køler så godt :)
Kan godt anbefale dem dataworld.dk, og USB-køler, men giver ikke 5 stjerner pga. lyden fra køler, da det lyder som om den enligt ikke skal sige sådan. Men ellers en rigtig fin oplevelse.. :D

Fantastisk

Har kun købt mine mine pc dele hos dataworld...
Både i butik og online.
De har altid overholdt lovet leveringstid samt skide god service i butikkerne... ja, butikkerne, har bådet været i Glostrup og Roskilde og synes kvaliteten af servicen inden for data og it er højt da de ved hvad de taler om.

Har nu haft 3 pc'ere som de har bygget til mig og ingen af dem har der været problemer med, de har bare været forældet til sidst og så har de aldrig været bange for at smække noget nyt ned i samme kabinet og opdatere den for mig..

Helt igennem fantastisk forretning for pc-folket... både dem der har og ikke har forstand på tingene!

Dataworld

Bliv væk - dårlig service!

Jeg har bestilt en bærbar PC hos dataworld.dk (Sebitex A/S). Efter bestilling ønskede dataworld.dk ikke at sælge til den annoncerede pris. Dette ville jeg ikke acceptere, og klagede til Forbrugerklagenævnet.
Jeg fik medhold i min klage, og dataworld.dk blev dømt til at sælge til den annoncerede pris, og til at betale sagens omkostninger. Dataworld.dk har valgt ikke at efterkomme Forbrugerklagenævnets afgørelse, og i mine øjne valgt at optræde uprofessionelt, arrogant og meget lidt kundevenligt.

Jeg kan kun anbefale, at folk undlader at handle med dataworld.dk, og i stedet handler med seriøse butikker.

Link til sagen: http://www.forbrug.dk/FirmatjekSager/S/Sebitex-Danmark-AS?tc=87D7299BD4EE40DBA91635B1C8D10347

Jess y Mark Alex Larsen considera esta evaluación muy útil

God Forretning

Jeg har handlet i en del år hos Dataworld.
Lige siden de havde den gamle (lidt rodet) butik i Roskilde.
Jeg har altid været 100% tilfreds med deres service og deres måde at hjælpe folk på.
Det kan godt være de har noget travlt når man er der oppe. men det må man jo bare tage med.
Jeg kan kun anbefale dem til alle andre.

Uprofessionel service

Jeg har handlet hos DataWorld i Glostrup flere gange, hvor det alle gange har været medejer [navn fjernet], som stod bag disken. Aldrig har jeg mødt mage til ligeglad sælger, står og skriver SMS, imens han snakker med kunden foran mig i køen, taler ikke pænt til vedkommende og virker i mine øjne, mest af alt højrøvet og komplet ligeglad med hans kunder. Så kundeservice forefindes der intet af hos dette firma, jeg handlede der udelukkende grundet deres forholdsvis gode priser. Men jeg har sat mine ben i butikken for sidste gang.

Jess considera esta evaluación muy útil

Dataworld

Pas på! Meget dårlig service.

Havde fået købt en forkert vare, og returnerede den. Oprettede samtidig RMA-sag efter deres vejledning.
Fik først pengene retur efter næsten 4 uger, og det efter manglende svar på talrige mails.
Kan kun fraråde at handle dér. Aldrig oplevet så dårlig en service.

Professionel behandling

Jeg har handlet en del hos Dataworld A/S i Roskilde og det er blevet min stambutik pga.følgende:

1. Personalet ved hvad de snakker om - og deler gerne ud af egne erfaringer hvis de selv bruger produkterne, både gode og dårlige ting ved produkterne

2. Ved reklamation får du hvad du har krav på jvf. loven - og de går gerne langt for deres kunder hvis de mener kunden har ret over for producent/importør.(personlig erfaring hvor rma returneret vare fra HP havde flere fejl returneret end ved indlevering)
Og nej jeg mener ikke at butikken nødvendigvis altid skal give kunden ret, for de har ikke altid ret og er ærlige når de anmelder skader.

3. Uanset hvor mange der er i butikken har de tid til du er færdig, ærgerligt hvis du hænger i køen og venter men super hvis du har brug for hjælp og vejledning - flere butikker af den slags.

4. De er mennesker som os andre, laver de en fejl er de dog ikke for store til at indrømme det og udbedre/undskylde. Forskellen er bare at de hænges ud for det på sådanne sider selvom det kan være kundens fejl, læs hele tråden og gerne imellem linierne.

Følgende er en generel observans herinde på Trustpilot:

Til dem der klager over RMA status, der er faktisk online status af egen sag på WWW.DATAWORLD.DK som jeg selv bruger hvis jeg har været uheldig da jeg handler en del mere hardware end normale og derfor også har været ramt af defekt vare.

Skal til slut sige at jeg ikke er tilknyttet virksomheden på nogen måde men bare er en tilfreds kunde som ærgrer sig over at en god butik får dårlige karakterer af brugere der tydeligvis ikke selv aktivt har logget på RMA siden og set status og været i løbende dialog - dette gælder ikke kun Dataworld A/S.

Meget langsom RMA håndtering

Jeg sendte sidste i november 2011 et tastatur med en fejl ind og oprettede en RMA sag.

Jeg kontaktede dataworld kundeservice efter godt en måned (12-2011) for at høre angående sagen da jeg ikke havde hørt noget.
Jeg fik intet svar, og skrev efterfølgende (22-12-2011) igen for at høre angående status. Jeg fik nu at vide at sagen ville blive behandlet med det samme.
Der skete dog intet, og godt en uge efter (2-1-2012) skrev jeg igen angående status.
Jeg fik ingen svar og skrev igen (efterhånden noget frustreret) angående min henvendelse 2 dage efter (4-1-2012). Her fik jeg at vide, uden forklaring på forsinkelserne, at sagen ville blive behandlet dagen efter.

Der skete dog intet dagen efter, så jeg skrev igen.
Den 6. januar kom der så en mail hvor jeg blev oplyst om at de ikke havde min adresse og at de behøver den for at sende mit tastatur.
Den har de fået og jeg håber nu jeg kan få mit tastatur, som jeg efterhånden har savnet i godt 2 måneder.

Jeg synes det er dårlig service at jeg bliver nød til at rykke 7 gange for status på en RMA sag, uden at jeg på noget tidspunkt har følt at jeg er blevet informeret om sagen (hvilket jeg har forespurgt i flere mails). Desuden synes jeg også det er ringe service at der flere gange i processen ikke er blevet fulgt op på mails, og at jeg er blevet lovet opfølgning som ikke er blevet gennemlevet.

Perfekt

Bestilte en ekstern harddisk onsdag formiddag, havde den i hænderne indenfor 24 timer.

Iorden, trods alt.

Bestilte en PC d. 19/12 og den blev leveret d. 22/12, hvilket i og for sig er i meget flot. Men der mangler information og afsendelsen, som man får i andre netbutikker.

• Tanja
  • København, DK
  • 1 Evaluación

Billigt og lyn hurtig levering!

Udover at Dataworld havde den laveste pris på produktet, har de god og support og leverede produktet på under 24 timer. Alt i alt super godt!

Hurtig og præsis levering

Jeg tror at overskriften beskriver min umiddelbare oplevelse af dataworld.dk :-)

Super service!

Jeg var nede og skulle have en ny bærbar, en ung medarbejder hjalp mig godt på vej, og jeg er fuld tilfreds med prisen og kvaliteten.
Har ikke haft nogle problemer med Dataworld.
Kan kun sige at de har: God service, Billige produkter og kvalitets varer.
Kan kun anbefale Dataworld!

Steen.

Dataworld

iorden service i butikken i roskilde!

Har handlet mange gange i butikken i roskilde og har altid oplevet at få en god service... har endda fået prisen godt ned hvis andre på edbpriser har solgt det billigere...

Jeg reklamerede engang et headset som blev byttet med det samme uden problemer.

Dataworld

Har købt for 7000 kr pc dele til min nye computer. var i deres butik i roskilde og lavet mit køb der. alt virket og som altid, er de billigst og har det bedste udvalg. Kan varmt anbefale dataworld. Fed butik

ingen sure miner.

det eneste jeg kan sige der er en lille smule øv ved dataworld er nogle gang er prisen lidt høj på nogle ting. MEN der ud over så alt andet bare i orden. god service, tid til spørgsmål. og gør sig sikker på de sælger dig så godt produkt som muligt. så vil sige det opvejer prisen..

Alt OK

Klar ordreprocedure. Hurtig levering. Solid indpakning. Absolut ikke noget at klage over.

Hurtigt!

Bestilte i går kl 10:30, og pakken ankom i dag kl 10:09. Det er hurtig betjening.

Overskueligt, præcist, let

Dataworld skal dog oplyse Edbpriser.dk bedre mht. leveringstiden. Leveringstiden var længere i Dataworlds webshop end oplyst til Edbpriser.dk.

Lækker shop

Handler tit i Dataworld, Ejeren er altid frisk på at give råd om hvad der er lækkert og bedst.

Skal klart købe mere IT hos ham

Dårlig Service

Kan se at Dataworld har trukket pengene fra min konto for det tastatur som jeg bestilte hos dem d. 17-11-2011, men har ik modtaget tastaturet endnu og de svarer heller ik når man sender dem en mail....Så jeg håber ik at i har tænkt jer at handle hos dem, da jeg føler at de tar røven på en.......

Hej Martin

Jeg kan nikke genkendelse til din anmeldelse, da jeg besvarede en mail i morges vedr. ovenstående... Din ordre er sendt fra os af og du burde modtage den på mandag.
Så alt i alt - din pakke ER sendt fra os af og din mail ER besvaret.

Kan man ikke få bedre

Bestilt asus grafikkort super hurtig havde det dagen efter det kalder jeg sku hurtig betjening

Dårlig levering

Har bestilt en bærbar pc, dataworld har trukket pengene, og sendt mig en mail, hvor der står, at pakken er sendt.
Har bare ikke modtaget nogen pakke endnu..

Hej Martin

Det lyder som en fejl... Vi har ikke mulighed for at hæve pengene før vi sender varen.... Det kan dog være hos PostDanmark pakken er forsinket.. Dette sker desværre nogle gange...
Kan jeg lokke dig til at smide mig en mail på salg@dataworld.dk med dit ordrenr. så vil jeg tjekke op på sagen med det samme og vende tilbage til dig.

Altid i orden

Service
Priser
Varer

& hyggelig butik med velinformeret personale.

Jeg har købt op til flere ting både til PC - TV - Iphone.
Intet at sige negativt om hverken Roskilde butik el nye i Glostrup.

Altid hjælpsome og guider mig til hva det lige er jeg beder om.
Jeg har tommelfinger regel om pris følger kvalitet -
her oplever jeg det modsatte - stadig lavere pris dog højere kvalitet !

Uden tvivl jeg kommer tilbage til Data World & henviser folk til D.W

Pas på

Håb på det produkt du køber hos Data World holder for det er ingen selvfølge at man kan returnere en defekt vare. De vil prøve at komme med alverdens undskyldninger for hvorfor du ikke kan få bytte/pengene tilbage.

Jess considera esta evaluación muy útil

Hej Jørgen

Hvis der er fejl på dit produkt og det er dækket af reklamationsretten vil vi naturligvis altid håndtere sagen... Nu kender jeg ikke til din konkrete sag men hvis du vil, må du meget gerne sende mig en mail til salg@dataworld.dk med hvad sagen drejer sig om så vil jeg undersøge det nærmere og vende tilbage til dig..

Great Shop

Altid god betjening!

• hans
  • hans
  • Lille Skensved, DK
  • 23 Evaluaciones

Billige priser

Handler tit i butikken i Roskilde.

Altid god betjening, og fornuftige priser.

• per
  • københavn k, DK

handel aldrig i dataworld

jeg har den 28/9-2011 købt en gamer bærbar pc og så fandt jeg pludselig ud af der var en pixelsfejl som var rød. så tog jeg en tur forbi dataworld i går og jeg kunne bevise at det var en død pixel sælger kunne kun tilbyde mig at sende den til asus. efter en lang diskossion fik jeg nogle af mine penge tilbage. sælger siger at han ikke kan sælger den igen fordi jeg har aktiveret windows på den så jeg mistet 800kr så jeg fik altså kun 7100kr tilbage på en check. jeg synes at det er en dårlig stil at man skal taber 800 kr af ny pris når det er en reklamation. og jeg har lige tjekket status på deres hjemmeside og der kan jeg se at sælger præver vider sælge den . så hold gådt øje at du ikke få fat i den som jeg leveret tilbage i går.

I orden reklamation

Købte en Asus Eee Pad som desværre viste sig defekt efter 7 dage. Kom ind i butikken og viste dem hvad der var galt, hvorefter jeg fik en ny med hjem uden problemer. God og hurtig levering og god respons på min uheldige situation med defekt vare.

Altid tilfreds

Jeg har handlet gennem mange år hos Dataworld og de har altid leveret til tiden uden bøvl. Synes deres hjemmeside er super og de har altid lige det jeg står og mangler.

Har også anbefalet mine venner at købe hos dem, de er lige lidt skarpere på priserne og så er de også super flinke og hjælpsomme når man kommer i butikken.

Thumbs up siger jeg.

Pas På Dataworld.dk

Har for 4 måneder siden købt og betalt et sæt hovedtelefoner online hos Dataworld.dk.

Nu, altså næsten 120 dage senere, modtager jeg en mail underskrevet [Navn fjernet] fra dataworld om, at jeg skal betale for varen igen

Da jeg henvender mig, og gør opmærksom på, at jeg betalte varen online i sin tid, bliver han aggressiv, og truer med at politianmelde mig.

Udover ovenstående ubehagelige oplevelse, som i øvrigt ikke er afsluttet, har jeg også flere gange, prøvet at henvende mig til dataworld idet hovedtelefonerne er defekte. På trods af at det er over en måned siden jeg første gang reklamerede over varen, har jeg stadig ikke hørt fra Dataworld... altså ikke før de nu vil ha' betaling igen.

Hej Morten....

Jeg vil her kommentere dit indlæg som ikke er sandt!

Du har modtaget en vare som du ikke har betalt for! Efter gennemgang af betalinger har vi opdaget at betalingen til din ordre ikke er gået igennem pga. fejl på dit Dankort... Dette har vi naturligvis dokumentation for.... så du har IKKE betalt for varen altså!

Jeg skrev en mail til dig hvori jeg bad dig overføre beløbet til vores konto indenfor 5 hverdage hvilket jeg synes er rimeligt.... Så har du også tid til at undersøge dit bagland...
Hvis vi ikke modtager penge for en vare vi har leveret vil vi naturligvis betragte det som bedrageri, som hvilket som helst andet firma ville gøre...

Du skriver du har prøvet at henvende dig til os mht. en reklamation... Proceduren for at vi kan behandle en reklamationssag indebærer at vi modtager produktet og der er en vejledning på vores hjemmeside for hvordan du skal forholde dig... Du har ikke sendt produktet til os eller været inde i en af vores butikker... Så er det svært at hjælpe dig.

Håber det var svar nok.

Dataworld

Tilfreds kunde gennem mange år

Jeg har i mange år brugt Dataworld.dk, og har efterhånden købt utallige ting der. Servicen er altid i top, de bruger gerne lang tid på at undersøge ting og komme med gode svar på forespørgsler. Varene kommer hurtigt, for det meste dagen efter bestilling. Efterfølgende er de altid til rådighed for vejledning. Og det er jo faktisk det bedste ved Dataworld.dk den nærmest endeløse tålmodighed og venlighed, som kunde føler man sig i centrum, og aftalerne bliver altid overholdt.
Jeg kan varmt anbefale dataworld.dk

god

Bestildte webcam c910 mandag, og den kom med aftenposten tirsdag aften. hurtig levering må man sige, 5 stjerner

no problemo

dag til dag levering

• Bo
  • Bagsværd, DK

Længere leveringstid end lovet

Jeg bestilte et set headphones fra Dataworld gennem EDB-prise,r hvor leveringstiden var angivet til 2-3 dage. Jeg modtog prompte en bestillingsbekræftelse, hvor der stod at leveringstiden var 1-2 dage for varer på lager og ca. 7 dage for varer på fjernlager. Der stod desuden:

"Vær opmærksom på, at dette automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Dataworld A/S kan derfor annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt, prisstigninger, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og lignende situationer."

Da jeg efter 7 dage intet havde hørt fra dem eller modtaget en ordrebekræftelse sendte jeg dem en mail, hvor jeg spurgte til status på ordren. Da de efter en dag ikke havde svaret, sendt ordrebekræftelse eller på anden måde givet lyd fra sig, har jeg nu annulleret ordren og bestilt fra en leverandør med bedre anmeldelser på Trustpilot.dk

Suma sumarum: hvis Dataworld skriver på EDB-priser, at leveringstiden er 2-3 dage, bør der ikke kunne gå 8 dage uden, at jeg modtager varen eller blot en ordrebekræftelse.

God service og gode priser

Købte for nyligt en helt ny computer med alt hvad der dertil hører. Fik samlet computeren i deres buik og selv ved lidt byggevanskeligheder gjorde de alligevel en ekstra indsats udover åbningstiderne - UDEN omkostninger - for at den stod hasteklar til mig.

Deres priser er altid konkurrencedygtige og har intet at klandre deres service.

Dataworld

Grafikkort på tilbud. Kom til tiden.

Jeg bestilte et grafikkort (Powercolor Radeon SCS3 5750, passivt kølet) til computeren. Prisen var stærkt nedsat i den periode, hvor priserne på lignende kort ligger omkring 8-900 kr til da at koste 599 kr!. I starten var jeg bange for, at det var for godt til at være sandt, men da jeg modtog pakken og åbnede den, kunne jeg konstatere, at jeg fik, hvad jeg havde bestilt.

Det hjælper også på deres troværdighed, at de har to fysiske butikker i København-området.

Elendig service ved reklamation

Efter kontakt med Logitech blev jeg bedt om at lave min reklamation direkte til sælger (Dataworld). Efter at have sendt min Logitech MX-1000 mus ind til, det Logitech kalder, en ombytnings-reklamation, blev den afvist, med en grund om at laderen havde været åbnet og garantien dermed frafaldet.
Jeg har aldrig haft min lader åbnet. Siden har jeg ikke set musen (tre måneder siden), til trods for flere henvendelser til Dataworld.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar