[REPLY]
Jeg har handlet flere gange hos ovenstående, bil/mc dæk.
Der er intet at udsætte på forretningen. Friske dæk, hurtig levering, god service.
Jeg savner dog at kunne købe stål fælge med til bil dæk!!!
Om de er monteret eller ej er ikke af betydning.
For dem der ikke ved det, har dæk online en side til bildele.
DEN kan anbetales, kvalitets produkter til priser der ofte ligger under refako og mekonomen....
Så vær med til at skærpe konkurencen... så vi kan få de priser ned i dk.
Blandt producenter kan nævnes zimmerman-febi bilsteiin og sachs...
Det er første gang jeg handler her, men det bliver ikke sidste gang. De bestilte dæk kom før tiden. God service
Bestilte nye sommerdæk d. 19/4 og de ankom d. 25/4
Det er super hurtig service når man tænker på at der er en weekend i mellem.
Alt gik efter planen og man kunne følge pakken online undervejs.
Gode prodikter til gode priser og intet at klage over vedr, servicen
Jeg har kun positiv at sige om firmaet
Ja,- jeg ved ikke, men det var da så tjekket som det kunne være. Løbende oplysninger hvor langt din ordre er i systemet, via mail,
Jeg handler selvfølgelig dæk igen hos daekonline. Ikke nok med det,- så vil jeg også købe e.v.t. reservedele hos dem.
Super så simplet kan det beskrives, alt som forventet samt til tiden.
Hurtig levering og ingen problemet. De larmer ikke så meget og der er godt greb i dækkene
Ingen problemer - alt lige efter bogen
Perfekt - ingen problemer. Billigere dæk og gratis levering. Der skal jeg have dæk fra igen.
God Pris
Hurtig Levering
Super gode dæk!
Fint forløb, hurtig levering og alt lige som det skulle være.
Kan på ingen måde klage over deres service
Hurtig levering. Kan kun anbefale jer til andre..
Har brugt dem flere gange. Fin pris og hurtig levering.
Jeg syntes der har været meget fin servive, fra bestilling til levering
Jeg har købt dæk igennem Dækonline til billige priser hvor jeg har sparet penge og jeg køber hos dem igen når jeg skal bruge nye igen.jeg kan kun give 5 stjerner her men af mig får de 10 stjerne.Tak for handlen.
Jeg har nu 2 gange indenfor kort tid købt fælge og dæk hos daekonline.
Ved første ordre blev 4 hjul leveret af 3 omgange!!! - Men alle kom inden for den lovede tidsfrist.
Ved anden bestilling kom et link til en "udredning" fra TUV Austria. Denne er desværre kun på tysk, og mine evner til teknisk tysk er meget begrænset. Det kunne være godt med danske "udredninger". Levering kom på én gang til lovet tid.
Alt i alt har jeg været tilfreds, idet hjemmesidens brugervenlighed, priserne og leveringerne er i orden.
det hele gik som man skulle forvente, for en internet køb
Jeg bestilte 4 komplette hjul d. 19-4-12 og de 3 er kommet d 29-4-12, så nu venter jeg på at det sidste kommer og på track og trace kan jeg se at d 02-05-12 ligger det stadig i Tyskland.............Det er bare ikke godt nok, med en levering på lovet 6 dage.
Kære Kunde,
vi er meget kede af, at du er utilfreds med vores leveringstid. Levering af komplette hjul til Danmark tager normalt 6 arbejdsdage, men i højsæsonen kan det ske, at vi har nogle forsinkelser. Det sidste hjul er på vej til dig, og vil blive leveret inden for 2 hverdage. Vi er meget kede af denne forsinkelse og beklager for al ulejlighed, men vi håber, at vi kan byde dig velkommen som kunde igen.
Daekonline.dk
Aftalte med Bilexperten i Roskilde, at dæk var bestilt til direkte levering. Levering viste sig at være hurtig og rettidig. Ualmindelig fin service af Bilexperten i Roskilde medførte hurtig montering.
Det virker bare. Betaling ok. Track og trace ok. Kommer til tiden, de rigtige dæk. Hvad kan man ønske sig mere...
Super godt..
Fin hjemmeside, hurtig levering. Dækmontøren savnede dog mit telefonnummer sammen med dækkene.
4 kvalitetsdæk på alufælge til en pris der var rigtig god i forhold til konkurrenterne - og leveret 3 dage før de lovede - jamen hvad kan man så sige andet end at, det er ik' så ringe :O)
Jeg har ikke de gange jeg handlet haft grund til at være utilfreds med forløbet af min ordre, fra bestilling til levering.
Jo dækkene er gode nok samt levering, men jeres liste over dækmonteringsfirmaer er ikke god nok, det var først det 3. firma på liste som satte dæk på til aftalt pris og service de 2 første var lukket,
mvh
Jørgen
Kære kunde,
vi er meget kede af, at du er utilfreds med vores montagepartnere. Vi tjekker og opdaterer alle vores monteringsstationer, som vi samarbejder med, men de er også forpligtede til at oplyse os om eventuelle ændringer i priser og ydelser. Vi prøver hele tiden at forbedre vores service, herunder monteringsstationer derfor er vi meget glade for, at du har informeret os om dette problem. Vi vil gøre vores bedste for at opdatere alle de monteringsstationer, der er på vores liste og vi er meget kede for al besvær, men vi håber, at vi kan byde dig velkommen som kunde igen.
Daekonline.dk
Intet at udsætte på Dækonline. Altid lynhurtig ekspedition, og god service når man har brug for det.
Siden nem at finde rundt på, bestilling, levering, ja alt gik som det skulle.
Fint.
Dårlig hjemmeside som gang på gang ikke er istand til at tage imod momsfrie køb, når man efter lang tid kommer igennem får man en arrogant dame der blot meddeler at man så må købe med moms
Kære Kunde,
vi er meget kede af, at du er utilfreds med vores service. I øjeblikket har vi fejl på vores hjemmeside, som gør det umuligt at bestille uden moms, men vores IT-medarbejdere arbejder på det, og vi håber, at problemet vil blive løst så hurtigt som muligt. Vi beklager for al ulejlighed og håber, at vi kan byde dig velkommen som kunde igen.
Daekonline.dk
Jeg har handlet dæk tre forskellige gange, og hver gang har været en god oplevelse. Dækkene er billige og leveringen er altid i orden.
Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Daekonline igen.
Købte mine nye sommerdæk hos daekonline, og alt var bare iorden. Bedste pris jeg kunne finde, de blev leveret 2 dage før tiden og er rigtig godt tilfreds med dem:)
Helt iorden handel, varerne kom ca. 3 arbejdsdage efter bestilling og dækonline sendte i mit tilfælde oplysningerne om hvem dækkende blev sendt med. Så kunne jeg følge med hvorlangt de var nået. Det der mangler er at man selv kunne vælge hvem der skulle levere dækkende, så man evt. kunne få dem leveret til en pakkeshop.
Super godt som de andre gange................
Meget tilfreds...
Vi har købt dæk der 5 gange og aldrig har der været nogen problemer.
Hurtigt, nemt, sikkert og altid nye dæk og ens dæk = perfekte vare samt lev.
Når vi skal handle dæk igen bliver det ved dækonline igen.
Den er nem at bruge de her rigtige gode priser på dæk og fæle der er ikke første gang jeg købte her og der er heller ikke sidste gang jeg har kun godt at sige om dem
Nemt - bekvemt og kvalitetsdæk til rimelig pris. Leveret til døren som lovet. Kan varmt anbefales.
Alt er fungeret perfekt med hensyn til levering og betaling fra daekonline. Der var dog lidt problemer med at komme i kontakt med et af de tilknyttede værksteder.
Priserne på dækkene var meget fin. Desværre ville alle dækmonteringsfirmaer ikke montere dækkene. Men efter lidt søgen fandt jeg en super mekaniker, som nu fremover bliver min faste mekaniker.