We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Comm2 revisión

Comm2 Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Comm2 and give your own review of Comm2 4
Bueno
8.1 de cada 10

4 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (4)

Featured review of Comm2

Super butik!

Jeg får altid en meget venlig behandling når jeg henvender mig til Comm/2 - uanset om det er sælgere eller koordinatorer. De er kompetente og personlige i deres håndtering af alle de sager jeg kommer med. Jeg er mange gange blevet bekræftet i, at jeg kan stole på dem og vil til enhver tid anbefale dem til alle mine kollegaer.

Hurtigt, effektivt og troværdigt

Yder altid top service, og bidrager med relevant information uopfordret uden at "spamme". - Skaffer alt.. alt!

COMM2 er en fantatisk forretning

COMM2 har fantatiks service, levering og information.

Deres sælgere er meget kompetente og kan tale med om avancerede IT systemer uden at de bare bliver salgs lir.

Derudover kan de skaffe næsten alt.

Nicolas Børjesson considera esta evaluación muy útil

Comm2

Fantastisk service, og overholder altid levering, og ellers kontakter de ang. ny levering.
Reklamationer forløber altid uden problemer.
Har handlet med dem gennem 2,5 år minimum en handel pr. måned, ofte flere.

Alt ialt, helt kanon, også til special varer og bestillinger.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar