[REPLY]
Rigtig god service. Har bestilt fra dem flere gange og varerne ankommer hurtigt og uden problemer. De har nogle rigtigt gode priser sammenligned med fysiske butikker.
Eneste problem er at det kan være meget svært at vurdere smykkernes design ud fra billederne så de måske ikke er helt som man troede, - men har heller ikke oplevet problemer med service omkring returnering.
Vi har handlet en del hos Chanti og haraltid oplevet god service. Vi har handlet både til os selv, men også gaver til familie som altid er blevet rigtig glade.
Her min smukke alliancering som til efteråret skal ombyttes til en med større sten. Dejlig mulighed :o) .
Har mange gode tilbud hele tiden
God hjemmeside
Flot indpakning
Billigt
Så 5 stjerner herfra
Smykkerne er nogenlunde de samme, som man kan købe i guldsmedeforretninger men billigere
Tak for svaret fra Chanti. Til til jer andre. Har nogen her mon fået undersøgt deres varer fra Chanti. Ragnar R. Jørgensen og Formgiver,
Classensgade 6, 2100 København Ø, har f.eks. egen GIA uddannet Gemmolog & Diamant graduer. Det betyder at de kan lave Undersøgelse & Udtalelse, af stenen og sammenligner den med tidligere udtalelser eller eksisterende certifikat.
Pris for undersøgelse & udtalelse om diamanter: 250 kr.
Pris for undersøgelse & udtalelse om ædelstene: fra 250 kr.
Har nogen prøvet dette firma eller lignende???
Har lige fået en ring med to diamanter og en safir fra Chanti. Kan se på Chantis hjemmeside, at deres metaller bliver kontroleret af nogen, men hvem kontrolerer, at det er diamanter og ikke zirkonier der sidder i ringen? Har fået et certifikat på stenene, men den slags papir kan enhver forretningsmand jo egentlig lave. Der står ikke noget i selve ringen andet end at det er hvidguld. Har nogen været hos en geolog eller anden guldsmed og få kontroleret sten. Jeg overvejer at få det gjort.
Hej Jannie,
Hos CHANTI har vi en meget streng kvalitetskontrol både internt og hos vores leverandører. Det bedste råd vi kan give dig er at du kan gå ned til din lokale guldsmed og få testet at der er diamanter der sidder i ringen. CHANTI leverer altid kvalitetssmykker til en god pris der ligger under den vejledende butikspris.
Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os på 33121300. Du skal snakke med Anne eller Per angående vores diamanter.
CHANTI
Hejsa, kan varmt anbefale Chanti. Efter bestilling havde jeg varen dagen efter. Kunne ikke være mere glad. Super service!
Derfor giver jeg 5 stjerner. 10 hvis det var muligt. :D
Bestilte en navnehalskæde, med en leveringstid på 3 - 4 uger. Det tog ikke helt 3 uger, så gaven nåede hjem i tide for at gøre en konfirmand glad :).
Har handlet smykker til konen her flere gange. Alle gange med store rabatter og forholdsvis hurtig levering.
Der er altid en masse smykker på tilbud hos Chanti. De har noget for enhver smag og enhver pengepung, og altid betydeligt billigere end hvad smykker normalt koster i fysiske butikker. De har gode billeder og en grundig beskrivelse af de enkelte smykker.
Billige ting (nogle af dem) og FLOTTE ringe samt andet. Man kan ikke andet end elske og være på Chanti :)
Chanti har uden sammenligning de bedste priser, og et kæmpe udvalg. Hvorfor handle hos guldsmeden, når man kan få tilsvarende varer her? Desuden hurtig levering og søde gaveæsker.
God kvalitet, og hurtig levering. At anbefale.
Rigtig god hjemmeside og priser som alle kan være med til.
Jeg er ved at blive vanvittig over, at fordi jeg har været inde på siden en enkelt gang, så skal jeg se på deres reklamer næsten overalt, jeg bevæger mig på nettet. På facebook er de der konstant, og på youtube popper de op HELE tiden...det må godt nok have været dyrt for Chanti, at være så meget PÅ hele tiden! Jeg føler mig efterhånden næsten forfulgt, og det har gjort, at jeg faktisk ikke er ret interesseret i at besøge siden igen.
Hej
Når du besøger CHANTI's hjemmeside anvender vi cookies til at registrere, hvad vores kunder ser på i butikken, styre købsflow samt til at måle trafikken på hjemmesiden. Vi benytter disse oplysninger til at forbedre vores hjemmeside, tilpasse vores vareudbud og øge vores service.
Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.
Mvh. CHANTI
Bestilte torsdag fik den fredag gode smykker til pengene!
Alt i alt meget tilfreds :)
Jeg har efterhånden i en del år handlet hos Chanti.dk til forskellige anledninger - Og er aldrig blevet skuffet, deres service er helt i top og deres smykker er til en overkommelig pris så alle kan være med
Dejligt der er sider med et stort udvalg af ægte smykker
Min mand bestilte 2 ting til mig til min fødselsdag som var på lager ifølge Chanti.
Leveringstiden stod til ca. 3-4 hverdage.
Der står under deres leveringstid at de behandler ordren indenfor 3 hverdage, men efter 5 hverdage havde han stadig ikke hørt noget så han skrev til dem og spurgte hvornår det blev sendt.
Han fik at vide at der ville gå yderligere 3 hverdage før de overhovedet bare kunne svare på noget pga. de var på kursus - hvilket der ikke stod noget om på hjemmesiden!!
Efter yderligere 4 dage (en dag mere end de havde lovet) fik han et svar om at den ene ting han havde bestilt var udsolgt!
Så bestilte han noget andet i stedet for den samme dag, og så gik der 3-4 dage så kom den oprindelige forsendelse hvilket var efter min fødselsdag!
Og efter yderligere 2-3 senere kom den nye bestilling så.
Så gik der en uges tid hvor de så skrev om han var interesseret i at købe den nye bestilling (som han jo kun havde bestilt fordi de sagde at den ene af de ting han havde bestilt var udsolgt) også hvilket han jo ikke var interesseret i. Så gik der 2-3 dage før returkuverten kom.
Der var hverken tale om vielsesringe eller bestillingsvarer.
Meget dårlig service – vi anbefaler bestemt ikke Chanti til nogen.
Kære Louise
Det er svært for mig at gennemskue hvad der er sket så vil du ikke være sød at oplyse dit ordrenummer, så undersøger vi sagen. Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse, men vi vil rigtig gerne undersøge det så dette ikke sker igen.
Du kan evt. skrive direkte til mig på mia@chanti.dk
Hilsen
Mia
Fine smykker til prisen. Nemt at bytte og returnere. Indpakningen er dog knapt så fin, men så kan man jo gøre det selv.
Har købt flere forskellig smukke smykker og er meget glad for både smykkerne og handlen :)
Jeg bestilte den 12-3-12 en navnehalskæde. Der var 3 ugers leveringstid. Altså burde jeg have fået den leveret senest den 2-4-12
Den 10-4-12 har jeg stadig ikke modtaget kæden og ringer derfor og rykker for den. Jeg skal bruge den til en konfirmationsgave den 15-4-12
Jeg får den besked at der går endnu en uge. Jeg kan derfor ikke nå at få den INDEN konfirmationen.
Chanti tilbyder at sende en æske med et billede af kæden.
Chanti undskylder sig med at det er Deres leverandør der er blevet forsinket.
Undskylder sig også med at det jo har været påske men kæden burde have været leveret FØR påske
Chanti vil ikke acceptere annulering af købet til trods for at leveringen er væsentligt forsinket. Mere end 50 % forsinket.
Jeg kan derfor IKKE anbefale at handle med Chanti
Martin considera esta evaluación muy útil
Kære Hanne.
Vi snakkede sammen i telefonen hvor jeg prøvede at forklare dig at kæden kommer fra en ekstern leverandør som desværre ikke nåede at sende navnekæden afsted inden påske. Dette gjorde at du ikke kunne få din kæde til den dag du skulle bruge den. Dette er selvfølgelig ærgeligt men vi skriver tydeligt at det er CA. 3 ugers leveringstid - Derfor kan vi aldrig garantere en levering på en bestemt dato. Der står også tydeligt at der ikke er nogle ombytningsret, men alligevel ender vi med at annullere din ordre selvom vi nu får svært ved at sælge din navnekæde til en anden da den er speciel produceret til dig. Så jeg synes vi yder en god kundeservice. Vi tilbyder endda at sende en fin gaveæske med et billede af kæden så du havde noget at give på dagen og så ville kæden komme umiddelbart efter. Så jeg synes det er ærgeligt du giver os 1 stjerne da vi faktisk har ydet en god kundeservice her. Vi kan desværre ikke styre vores eksterne lkeverandører og af den grund skriver vi ca. leveringstider.
Rigtig god side og dejligt med den hjælp man kan få med ringstørelse osv.....Kvaliteten er RIGTIG god
Jeg har handlet mange ting hos Chanti og syntes at kvali er ligeså godt som en dyr guldsmed. Man får blot til gengæld meget mere for pengene hos Chanti. Selv øreringe til børn er købt her og i dag går de rundt med 24 karat hvor jeg tænker, hvis de var købt andetsteds havde de aldrig fået lov at gå med dem, men hos Chanti er tingene lige en tand billigere så man også har RÅD til at miste dem. Helt igennem tilfreds både med levering og det hele.
har købt hos Chanti flere gange og er aldrig blevet skuffet
Chanti.dk, har jeg bestilt hos en gang. Ingen problemer med leveringen, selvom det ikke var min egen adresse.
Har købt varer på Chianti et par gange og hver med tilfredsstillende resultat. Super service, hurtig leverance og gode varer! Absolut anbefalelsesværdigt!
Altid en fornøjelse og handle på deres side :)
De har mange fine smykker til en fornuftig pris :)
Jeg bestilte et læderarmbånd på chanti.dk om fredagen og jeg fik armbåndet tirsdag med posten. Der er et stort udvalg af smykker og væsentligt billigere end de dyre mærker hos smykkehandleren.
Jeg havde købt en ring til min kæreste.
Vi modtog den, og hun prøvede den på, og blev enig med os selv om at det nok ikke lige var hende.
Derefter pakkede vi den ned i den emballage ringen var sendt i.
Et par dage efter vi sender den tilbage får vi af vide at ringen er ridset og at vi ikke kan få pengene tilbage.
Jeg skriver til dem at den må have været der i forvejen, og beder om dokumentation for at der overhovedet er en ridse.
De nægtede det blot og argumenterer for at en ring bliver ridset ved 2 minutters brug.
Det endte kun med at jeg fik pengene tilbage fordi jeg kender loven og direkte truede med Forbrugerstyrelsen - men det bør sku ikke være sådan.
Det virkede for mig som om de bare skulle sørge for ikke at have tab ved at have hjemtaget ringen fra et lager - og hele deres håndtering af situationen virkede yders uprofessionel, og lænede sig op af hvad jeg vil kalde "at røvrende folk" der ikke er inde i lovgivningen.
Hvis i køber noget hos dem og i kommer ud for det, så HUSK at Chanti har bevisbyrden for at det er JER der har lavet "ridser" og at man i de 14 dages fortrydelsesperiode man har - må prøve det bestilte - det skal blot returneres i væsentligt samme stand og mængde!
Men mit bedste råd - betal den 20'er mere og køb hos et professionelt firma - som kender og overholder loven!
Og ja, i skriver at der ikke må være ridser i når det bliver returneret - det er selvfølgelig forståeligt - men i har på intet tidspunkt dokumenteret at der er en ridse over for mig, selvom jeg flere gange har bedt om denne dokumentation. Desuden har i ikke dokumenteret at ridsen er kommet hos mig.
Og ja, jeg har været ude for noget lignende med et andet firma, de måtte også sande at lovgivningen gælder alle. Hvis i ikke kan overholde den Danske lovgivning burde i flytte jeres butik ud af landet.
Men i gav mig pengene tilbage - utvivlsomt fordi jeg har retten på min side, så lad os lade den ligge dér.
Jeg syntes i har givet en horribel behandling, og jeg mener stadig i har prøvet at snyde - indtil i har sendt dokumentation vil det være mit udgangspunkt.
Hej Martin
Først og fremmest vil vi gerne klart sige at vi ALDRIG prøver at snyde vores kunder. Det ville vi slet ikke få noget godt ud af.
Vi kan se at du har haft et problem med et andet firma hvor noget også var ridset, som du har skrevet her på Trustpilot.
Vi skriver tydeligt at når man ombytter må der ikke være ridser i smykket, da dette er tegn på at den er blevet brugt mere end bare at prøve den på. Vi kvalitetstjekker altid vores smykker inden vi sender smykket ud så der skulle meget gerne ikke være en ridse i når vi sender den ud. Vi gør altid opmærksom på hvis smykket er en kollektionsprøve eller lign. Det er en lidt svær situation da det jo er er påstand mod påstand. Men vi har returneret dine penge og er som sagt ikke ude på at snyde dig. Det synes vi er en lige lovlig hård påstand.
Vi vil altid gerne yde en god kundeservice og har også gjort dette ved at refundere penge for noget vi faktisk ikke kan sælge igen.
Har du flere spørgsmål kan du kontakte mig direkte på mia@chanti.dk.
Mange Hilsner
CHANTI
så flot service og hurtig. og flot smykke
Har egentlig altid været fuldt tilfreds med Chanti - har aldrig kunnet sætte en finger på noget.
Men nu synes jeg godt nok, at de er faldet af på den.
Nu går der 1-2 dage mere, før varen blevet leveret end f.eks. for et år siden.
Har lige bestilt nogle øreringe som findes i to forskellige størrelser - har allerede de små og har de bestilt nogen der er dobbelt så store end dem.
Desværre har de sendt mig de små igen. Det er under al kritik, når de plejer at have styr på tingene!
Det er spild af min tid at rende frem og tilbage på posthuset og betale det ene og det andet for at sende tilbage.
Derfor har jeg nu valgt at sende dem tilbage én gang for alle og få pengene retur.
Hej Anna
Vi er ked hvis du har fået et par forkerte øreringe. Det er selvfølgelig ærgeligt. Men fejl kan ske og synes der er ærgeligt at vi kun får 3 stjerner når du skriver du har været tilfreds alle andre gange. Fejl kan jo altså ske og vi ville selvfølgelig gøre alt for at du fik de korrekte øreringe hvis du bare ville ringe til vores kundeservice. Så ville vi have sendt en returkonvolut til de forkerte øreringe så du bare kunne smide dem i nærmeste postkasse samt vi ville have sendt de korrekte.
Håber du vender tilbage trods alt.
Har du flere spørgsmål kan du kontakte mig direkte på mia@chanti.dk.
Mange Hilsner
CHANTI
Det er ment som mand at handler der
Når jeg skal have smykker, så er det her jeg køber dem !
Der er alt til enhver smag. Overskuelige priser.
Hurtig levering og god god service.
Der er også "størrelses-guide" eller hvad man nu kalder det, så man ikke er i tvivl om hvilken størrelse man skal købe fx ringen i.
Alt i alt - Kanon !
I virkeligeheden/ når man modtager dem. I hvert fald de lidt dyre sf dem
Du vælger et smykke, som du bare må eje - det er aldrig udsolgt, kommer hurtigt med posten og altid indpakket i en fin lille æske - perfekt.