[REPLY]
Ik bestelde een buitenspiegel voor mijn auto, kon deze online betalen en had 'm 2 dagen later in huis. Alles in orde dus.
Een lange tijd geleden al eens een spiegel besteld bij dit bedrijf wat goed verliep.
Door deze goede ervaring wederom een bestelling gedaan bij dit bedrijf, ditmaal 2 koplampen.
Helaas kwam 1 koplamp niet helemaal heel aan.
Daarom contact gehad met carparts groningen en deze zeiden meteen, stuur maar terug en u krijgt een nieuwe koplamp.
Met andere woorden de service is helemaal goed.
Als ik 1 minpunt mag noemen is het dat je geen mailtje krijgt wanneer het product verstuurd word en je dus niet weet wanneer je het bestelde product ontvangt.
Verder helemaal tevreden.
ik had een mnd later mn onderdeel die ik na een week retour had gezonden omdat ze hem niet eerder konden leveren.ik heb het terug gestuurd op mijn kosten en ze zouden alles terug storten.maar nee hoor zit al 2 maanden op mn geld te wachten.maile helpt niet bellen helpt niet .DUS NIETS KOOPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mijn bestelde goederen waren niet leverbaar. Nu zit ik al een week op mijn geld te wachten. Wat je moet betalen word direct van je rekening af geschreven, maar het terugstorten is moeilijker lijkt wel. Wel kreeg ik heel snel bericht dat het bestelde item niet leverbaar was. Ik geef echt de voorkeur aan acceptgiro betaling of kies voor de rembours betaling! Dan hoef je pas te betalen als het daadwerkelijk bij je binnen is.
R. Slot considera esta evaluación muy útil
Erg goede service, post liet ons door staking een dag extra wachten, maar dat is de leverancier niet aan te rekenen. Track & trace is doorgegeven. Kortom prima !!
Op 7 Dec. 2010 heb ik een koplampunit rechts van een fiat ducato besteld, gelijk via iDEAL/abnamro betaald. Niets meer gehoord of pakketje ontvangen. Het is nu 14 Dec 2010. Krijg nu een mailtje om een beoordeling te geven.
Duidelijk en makkelijk te vinden op de website. Goede en snelle levering van de bestelling.
perfect van bestellen t/m aflevering
Een goeie service en netjes en zorgvuldig verpakt
er werd nog na gebeld of de bestelling wel correct zou zijn+evaluatie
zeer aan te bevelen bij onze relaties
ik had 2 draagarmen besteld die ik met spoed nodig had om 2 auto's door de apk te krijgen, en zoals beloofd binnen 2 dagen bezorgd en zeer goeie kwaliteit
Dank U!!!
onderdeel goed en degelijk verpakt!
ik zal zeker in de toekomst weer
onderdelen bij jullie bestellen.
levertijd wel wat lang (8 dagen)
overzichtelijke site, vlot te bestellen. Divers betalingsmogelijkheden aanwezig.
Snelle levering. goed verpakt.
Plotseling lastig onderdeel nodig. Dankzij goede omschrijving op de site van Carparts, razendsnel een nieuwe gevonden van een beter type, die toch paste!
Had meerdere onderdelen besteld. Vlotte levering. Enkele onderdelen waren niet meer leverbaar. Geld werd direct teruggestort op mijn rekening. Prima bedrijf.
groot assortiment auto-onderdelen. lage prijzen.
Koplamp besteld en na 1 week ontvangen, ondanks vermelding op website:
"Wanneer u bij Carpartsgroningen een bestelling heeft geplaatst kunt u uw bestelling binnen 48 uur verwachten."
Ondanks dat goede ervaringen.
Snelle service en levering van de juiste producten
Het pakje kwam 1 dag later aan, hierover moet je niet klagen. De verpakking was prima, de nodige zorg was hieraan besteed.
I am writing in english to give the company more creditbility on the international market. Service was superb and excellent delivery was also fast sending it from the Netherlands to Belgium Keep up your service
Over de afwerking van de bestelling is niets aan te merken, alleen van het verpakken/versturen van het plaatwerk wat ik had besteld schrok ik echt!
De 2 voorschermen zaten in een zwarte vuilniszak verpakt, met een paar stukjes karton over de hoeken! Resultaat is dat ik 2 voorschermen heb met kleine deukjes erin.. Deze heb ik gelukkig inmiddels al redelijk goed weg weten te werken, maar dit was denk ik toch voorkomen geweest door ze in bijvoorbeeld piepschuim te verpakken. Helaas heb ik geen foto van de verpakking, deukjes krijg ik niet zichtbaar op de foto.
Kortom, als vooral plaatwerk materialen zo verstuurd worden, bestel ik hier niets meer.....
Verbeter puntje!!
Beste Maikel,
Ik weet niet of je misschien bij een van onze concurrenten werkt of wat er anders is maar:
1- Wij hebben geen telefoontje of e-mail gehad van jou over dit probleem nadat je de bestelling had ontvangen.
2- wij gebruiken geen vuilniszakken om mee te verpakken.
3- deuken die je niet kan fotograferen??
4- geen foto van de Vuilniszakken??
Groet,
Carparts Groningen.
zeer goed geholpen alles zo verlopen zoals afgesproken bedankt voor de goede service
Werd correct en snel afgehandeld en eveneens snel bezorgd in een uitstekende verpakking.
Een tevreden klant erbij.
Goede site. Producten met een goede prijs kwaliteit verhouding.
Direct contact via live chat om vragen te kunnen stellen: Super handig.
Door TNT post wel een dag later bezorgd dan binnen de 48 uur die op de site vermeld staat.
Wellicht is het handiger om wat marge in die tijd aan te brengen zodat er minder teleurstellingen zijn.
Daarnaast was de verpakking beschadigd, waardoor een kunstof bumperstuk licht beschadigd was.
Heel erg tevreden met de leverling met deze bedrijf. Houd zich aan zijn woord en kreeg meer dan voldoende informatie.
ik ben zeer tevreden met de bestelling was goed in gepakt en de levering van het artikel was ook snel binnen ,dat is precies wat er op de website stond binnen 48 uur levering. als ik weer iets nodig heb dan bestel ik het bij jullie met vriendelijke groeten wlourens
Zeer tevreden over zowel lifehelp via de site alsook de levering die binnen 48 uur keurig binnen kwam.
Netjes verpakt, kortom zeer tevreden.
Zeer snelle levering en het product goed ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Dit noem ik nou afspraken nakomen. Chapeau
maandag besteld en woensdag geleverd super goed
is nog voor herhaling vatbaar
bedankt voor de snelle service
Producten goed vindbaar en goed omschreven op website. Iets vertraagde (waarschijnlijk door Pinksterweekend) levering. Product goed verpakt. Terugkoppeling naar de klant wanneer het product verzonden is, zou prettig zijn, verder absoluut een aanrader!
Site met de mogelijkheid om direct te communiceren met iemand van het bedrijf. Direct de juiste informatie gekregen wat geresulteerd heeft in een online bestelling. Onderdelen netjes zoals aangegeven afgeleverd.
super bedrijf maandag een voorscherm besteld
en vandaag netjes geleverd zonder beschadiging of wat dan ook
super hartelijk bedankt groet pascal
Snel en goed geleverd.
Enige minount is dat er weinig terugkoppeling via mail bijv. gedaan wordt over de levering.
duidelijke website (vindbaarheid website kan misschien beter?)
duidelijke productpresentatie
vindbaarheid product is heel goed maar kan (voorlopig nog vooral in theorie) beter
super snelle service
tot op heden nog niets ontvangen (bijna 1 week na betaling). al vaker hier wat besteld de prijs is wel goed en normaal gesproken de levertijd ook.
een prima ervaring met het bestellen van auto-onderdelen. Goede communicatie en komen hun woord na.