We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Buydomains revisión

Buydomains Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Buydomains and give your own review of Buydomains 61

Buydomains was closed by the owner on jueves, 01 de julio de 2010

• revisión (61)
Buydomains

Svindel som alle har sagt

buydomains.dk skal også lige have en stemme med herfra, da de igennem flere år har spammet mig med falske faktura. Naturligvis er ingen af dem blevet betalt, men mage til fusk skal man lede længe efter.

Og nu ser det i øvrigt ud til at de samarbejder med http://match2web.com - gad vide om det selskab er i samme liga som buydomains.dk

Featured review of Buydomains

Buydomains

NU OGSÅ MED BLACKMAIL OG HI-JACKING AF DOT-COM DOMÆNER (16/6-2010)

OPDATERET 16/6-2010: Nu har Buydomains.dk uden varsel lukket alle deres aktiviteter med det resultat at samtlige kunder ikke kan få adgang til filer på hosten - men der stopper grovhederne ikke... Næ, forbrydersyndikatet Svane er gået til yderligheder - de beskylder navngivne kunder (som de har snydt og bedraget) og DR Kontant for at servicen er stoppet... Som om det ikke var nok - nej, ikke for Svane-familien - det sidste skud på stammen af ulovligheder er PENGEAFRESNING for at frigive dot-com domæner hostet på Hostzero.dk/Buydomains.dk trods at disse dot-com domæner IKKE er ejet på nogen måde af Buydomains.dk... De forsøger at PENGEAFPRESSE dot-com domæne ejere for op imod 400 USD per domæne... De er jo RABLENDE SINDSYGE den Svane-familie!?!
Ingen midler skyer de - forbrydelse på forbrydelse på forbrydelse...

De må have røget hash, hvis de tror, at de skal få lov til at PENGEAFPRESSE mig for mine 7 dot-com domæner på Hostzero.dk... Jeg har allerede politianmeldt PENGEAFPRESNINGEN!

Se Hostzero.dk/Buydomains.dk's egen "afsløring" PER 16/6-2010 af deres påtænkte PENGEAFPRESNING...

Ikke nok med at de er forbrydere - de er tilmed temmeligt dumme?!?
Tænk sig at hænge navngivne personer ud på deres website - og så påstå at det er DR Kontant's skyld alt sammen... Der er jo faktuelt en stor mængde af politianmeldelser imod Buydomains.dk for fakturasvindel og ulovlig pengeoverførsel fra kunders kreditkort/bank-konti... Næææ, i stedet for at skylde skylden på andre, så skulle Christine Svane nok kigge lidt på sig selv og hendes medsammensvorne... Det er jo dem selv, der har skabt problemet - og det nytter altså ikke at være "sure" over at være blevet afsløret som svindlere, når det er faktuelt at der har foregået svindel.

Havde der været et milligram af ærlighed i Svane-forbrydersyndikatet, så havde de ikke forsøgt PENGEAFPRESNING for at folk kan få lov til at flytte deres ejendom (folk's retsmæssige dot-com domæner som IKKE tilhører Buydomains.dk)... -Men det mest utrolige er, at de er så ufatteligt dumme at de tilmed OFFENTLIGGØR deres hensigt om at PENGEAFPRESSE deres dot-com kunder... Hun må ryge meget hash - for SÅ dum kan ingen være ;-)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

OPDATERET 22/5-2010: Faktura-svindlen fortsætter ufortrødent! Jeg har d.d. modtaget endnu en uberettiget faktura fra Buydomains.dk - og det tilmed på domæner, hvor Buydomains.dk rent faktuelt ikke har betalt DK-Hostmaster med det resultat at begge domæner udløb (med væsentligt større omkostninger for undertegnede til følge). For god ordens skyld er Politiet informeret, således dette nye eksempel på faktura-svindel medtages blandt de mange anmeldelser om bedrageri.

OPDATERET ANTAL STJERNER: MINUS FEM!!!!!

OPDATERET 21/5-2010: Det kan ikke undre nogen, at der naturligvis IKKE kommer svar hverken indenfor 24 timer eller mere, når man henvender sig til Buydomains.dk/Hostzero.dk via de nu offentliggjorte "kontakt email-adresser" - og telefon-nummeret for "Support" (61695281) er blot en telefonsvarer, der henviser til web-sitet (og nummeret er ulistet i Danmark, hvilket heller ikke kan overraske med Svane-familiens forbryderiske baggrund taget i betragtning).

Har i øvrigt opdaget at gangsterne har stjålet et enkelt af mine (forholdsvis mange) domæner og Anne Cathrine Svane aka Anne Cathrine Coppola aka Anne Cathrine Werbe aka Tisse Troll står som "ejer" i Whois af et domæne, som jeg har købt og betalt for (endda har dokumentation for er mit ejerskab)!?!

Er der nogen andre end hardcore svindlere, der benytter SÅ mange forskellige alias for sig selv som Anne Cathrine XXX??? Øhhh, nej...
Et eller andet sted må hun og den danske del af forbryder-syndikatet Svane vel også være lidt nervøse for, at de en dag kommer til at svindle nogen af dem, der ikke taler pænt som de fleste af os - men derimod ordner uoverensstemmelser med store baseball-køller?!? ;-)

Jeg har besluttet mig at tilslutte mig politianmeldelsen på www.stopbuydomains-dk.eu og anmelder Anne Cathrine XXX for tyveri, da svindleren INTET har gjort for at rette op på tyveriet af domænet - trods at være blevet givet mulighed herfor.

Da det danske politi desværre er temmeligt langsommelige i svindelsager, så har jeg ligeledes anmeldt tyveriet til den lokale sheriff i Florida, USA, i et af de amter, hvor Buydomains.dk har registreret firma-adresse - og forhåbentligt er det amerikanske politi hurtige til at tage fat i Anne Christine Svane aka Anne Christine Coppola aka Anne Christine Werbe akd Tisse Troll. For hun skal stoppes i hendes svindelnumre een gang for alle.

ANMELDELSE: FORTSAT NUL STJERNER. ER DU PÅ UDKIG EFTER HOSTING, SÅ GÅ LANGT UDENOM BUYDOMAINS.DK/HOSTZERO.DK.

OPDATERET 18/5-2010: Nu er der da i hvert fald kommet "hul igennem" til Control Panel - og det er da et stort fremskridt... Så jeg håber, at den meget store irretation kan blive dæmpet!

TIDLIGERE ANMELDELSE: Hostzero.dk (aka Buydomains.dk) er et hosting-firma, som enhver bør gå langt udenom. Har desværre en række virksomheders domæner hostet hos dem - og har flere gange oplevet, at DK-hostmaster suspenderer DK-domæner med begrundelse i manglende betaling. Det til trods for at Buydomains sender fakturaer og trækker penge hertil!!! Så der sker ganske enkelt det, at du betaler til Hostzero.dk/Buydomains.dk, som så "glemmer" at betale videre til f.eks. DK-Hostmaster... (Historikken taget i betragtning, så er "forglemmelserne" nu nok ikke helt uoverlagte - tidligere anklager om bedrageri imod personkredsen i Hostzero.dk/Buydomains.dk taget i betragtning!)

Der har manglet gyldigt sikkerhedscertifikat på Hostzero.dk i snart et år, hvilket betyder at det har været relativt nemt for hackere at bryde ind (har selv fået hacket domæner to gange som følge heraf). Hostzero.dk/Buydomains.dk påstår nu selv at have været udsat for et "angreb". Siden slutningen af marts 2010 har Hostzero.dk ikke givet adgang til Control Panel'et, hvilket betyder at ingen brugere kan få kontakt til vores domæner/websites (på serveren, og dermed er det umuligt at administrere sine websites og email konti - med store økonomiske tab som direkte følge heraf for flere af mine virksomheders vedkommende).

Jeg har venligt advaret Hostzero.dk om problemet med ugyldigt sikkerhedscertifikat for længe siden - og fik det mest uforskammede beskidte "one-liner" svar, jeg nogensinde har set... Der stod dybest set, at det ragede dem en papand, om sikkerhedscertifikatet var validt eller ej - og det skulle jeg i øvrigt ikke blande mig i...

Hostzero.dk/Buydomains.dk påstår nu, at de har været udsat for et "massive attack" på deres services... Det er potentielt sandhed - men der er samtidigt kommet den ene "søforklaring" efter den anden omkring "tekniske" vanskeligheder" med at få systemet online igen. Det forekommer som en lodret løgn, da ingen professionel virksomhed har sine servere "nede" i mere end nogle få dage og i værste fald "mister" de seneste dages aktiviteter - Hostzero.dk/Buydomains.dk har siden slutningen af marts 2010 været "nede" og der er fortsat INTET sket efter snart to måneders "nedbrud" - og de holder samtlige brugere som regulære gidsler! Det er nemlig ikke muligt at flytte sine domæner til ærlige og pålidelige hostingfirmaer, idet Hostzero.dk/Buydomains.dk har "suspenderet" enhver redelegering!!! Det ligner altså mest af alt en regulær konkurs, hvor man forsøger at holde sine kunder/brugere som gidsler indtil det lykkedes at rejse ny kapital eller finde ny indehaver!?!

Hostzero.dk/Buydomains.dk påstår nu, at de ikke er gået konkurs og at personkredsen er ændret (ved at den tidligere bedrageri-anmeldte person er "udtrådt" af selskabet) - men det lyder som endnu en lodret løgn for den seneste udmelding er en lam forklaring om, at man vil re-lancere servicen under et andet domæne-navn til primo juli 2010... Der er absolut ingen teknisk begrundelse for at re-lancere under nyt domæne-navn som følge af et (påstået, men dog - med tanke på de igennem et år manglende gyldige sikkerhedscertifikater - sandsynligt) hacker-angreb.

DR TV KONTANT 18/5-2010: Det viser sig jo, at det såkaldt påståede "nedbrud" efter et "massive attack" TILFÆLDIGVIS kommer umiddelbart efter en stor gruppe danskere har POLITI-ANMELDT Buydomains.dk for SVINDEL. Så mon ikke sandheden rent faktisk er, at Buydomains.dk med FULDT OVERLÆG har lukket og slukket fordi de nu er ved at blive indhentet for deres overlagte svindel og tyverier!!!

Den eneste betydende grund til re-lancering under nyt domæne-navn er at skjule sin fortid - og det har intet med "tekniske problemer" at gøre!

Det faktum at Hostzero.dk/Buydomains.dk er blevet advaret om problemet med ugyldigt sikkerhedscertifikat gør dem potentielt økonomisk ansvarlige for de tab, som de dermed har påført deres brugere/kunder - og det er personkredsen formentlig blevet opmærksomme på, og det kan da tænkes at være en god grund til at man siden har "gemt sig" ved overhovedet ikke at besvare een eneste henvendelse siden marts 2010!

Ser man bort fra, at Hostzero.dk/Buydomains.dk "glemmer" at betale sine regninger til f.eks. DK-Hostmaster, at de udsender fakturaer op til et år eller mere forud, at deres support giver uforskammede "one-liner" svar (hvis de overhovedet gider besvare henvendelser, hvilket faktisk er sjældent), at de overhovedet ingen henvendelser har besvaret side nslutningen af marts 2010 og at man som bruger siden marts 2010 overhovedet ikke kan administrere sine web-hoteller og email-konti - ja, så er det såmænd ikke så ringe endda...

Jeg kunne personligt leve med nogle af problemerne (ringe support og ringe respons - for herre-gud-da, det er mere reglen end undtagelsen indenfor hosting), hvis der så i det mindste havde været adgang til mine domæner/webhoteller - for jeg kan klare det meste selv... Kan man ikke klare det meste selv, så gå langt udenom (og pas på med eventuelt nyt navn til juni 2010).

En stjerne er FOR HØJ en anmeldelse - Hostzero.dk/Buydomains.dk burde kunne tildeles NUL stjerner (og det er faktisk synd og skam, for selve web-hostingen har tidligere fungeret sådan nogenlunde OK, hvis man ellers kan klare sig uden support. Brugerinterfacet har ligeledes fungeret upåklageligt fornemt - men virksomheden... Ak nej).

Morten B, Mogens Jørgensen, Kasper Kristensen, Jakob Aaskov Nielsen y Nikolaj considera esta evaluación muy útil

Buydomains

Dårlig service og uforståelige regninger

Det startede godt for en del år siden, men servicen var elendig. Her på de seneste sender de regninger der ikke har bund i realiteten.

Buydomains

Køb af domæner uden held

Jeg har 2 gange prøvet at købe et domæne hos buydomains. Købsforløbet har været ok, men efter 3-4 uger hvor der ingenting er sket skal man selv henvende sig til virksomheden for at høre hvad der sker med de domæner man har købt.

I de 2 tilfælde har jeg fået at vide at domænerne var blevet registreret et andet sted i mellemtiden, selvom de i mit kontrolpanel figurer som aktive og betalt for.

Jeg har dog begge gange fået kredit hos dem, men det er for dårligt at man selv skal rette henvendelse for at få noget ud af dem.

Buydomains

Lukket for adgang og flutning.

Også jeg melder mig i koret, nu hvor man ikke kan administrere sin egne sider eller flytte dem. Det sidste arbejder jeg dog på, da der kun er en af mine sider der administreres af den omtalte "dame".
Jeg har heldigvis aldrig givet dem mine kort data, så jeg har fået faktura der skulle betales manuelt - og 2011 var lige i overkanten :-) Synd de skulle falde sådan i, for indtil sidste år, fik jeg faktisk en fin service af Joan, som hun vist hed, hende der supporterede her i DK.

Buydomains

Min mail virker ikke, og jeg kan ikke finde ud af hvem jeg skal rette henvendelse til.

Jeg har brugt BuyDomains.dk i mange år uden problemer, men for et stykke tid siden opdage jeg der noget der ikke virkede med min mail. Jeg fik at vide det ikke var deres problem.
Har prøvet at flytte mit domæne til en dansk udbyder, men kan ikke finde frem til den rette hos BuyDomains.

Snyder kunderne

Buydomains sender fakturaer for services, man intet får for. De sender regningerne flere gange selvom de er betalt, og trækker dem automatisk på visakort. Man kan ikke framelde services, og man kan ikke kontakte dem.

HOLD JER VÆK!

De stjæler vores penge

Har ikke været kunde hos dem i mange og og får så en regning på 144 kr idag. De hævede også 44 kr fra min mors konto uden grund for 1 uge siden

Buydomains

Professionel service, da det kørte bedst

Da BuyDomains kørte bedst, fungerede alt trods alt perfekt, det være sig såvel hurtig service som hurtig svar ved henvendelser.
Desværre blev BuyDomains Servere så hacket og brudt ned af ondsindede personer, så vidt jeg har fået at vide - og det kan jo ske for selv den bedste.
Desværre gik der så total kludder i systemet, såvel med faktureringer og servicen, hvilket naturligvis er kritisabel.
Jeg håber trods alt, at personerne bag BuyDomains tager sig sammen og igen yder en god service og hurtig svar vedrørende problemer. Jeg har gennem de sidste 2 måneder sendt reklamationer over domæner som ikke længere fungerer og andre domæner, som jeg ikke kan håndtere via uploads - men desværre har jeg stadig ikke modtaget svar.
Men jeg er tålmodig - og håber at tålmodigheden vil give et positiv resultat til sidst.
BuyDomains - OP PÅ HESTEN, og lad os få den service som vi er vant til, så vi kan fortsætte.
Poul-Erik Nielsen

Buydomains

Middelmådigt hosting-firma er blevet til svindlere

Har oplevet fuldstændigt det samme som mange andre herinde, men har dog kun mistet 600 kr. på deres mange fremtidige fakturaer. Så jeg ligger ikke ligefrem søvnløs over det. Men 0 stjerner burde være max for dem.

Buydomains

Fakturaer langt ud i fremtiden

Jeg har haft domæner i BD i mange år og har ikke oplevet problemer som jeg anså for alvorlige. Men de fakturaer jeg har modtaget i 2010 har alle været fremtid fakturaer. nogen helt frem til 2012.
Min anbefaling er som jeg selv har gjort. Gå ned i banken og luk jeres kort og meddel dem at det skyldes forebyggelse af misbrug. Det er bøvlet, men det vil være endnu mere bøvlet at få sine penge igen hvis de går i panik og hæver alt hvad de kan. Så luk jeres kort og hellere for 5 min siden end nu.

Held og lykke til alle
Torben fra www.stoevsugerposen.dk

Morten B y Mogens Jørgensen considera esta evaluación muy útil

En lille anbefaling

TIl jer der har brugt buydomains, kan jeg anbefale at I flytter alt over på gratisdns.dk.

Det er som navnet antyder en gratis dns hosting service. Jeg har brugt den uden problemer i 4 år nu, og har selv 100% råderet på alle domæner.

Held og lykke med at få løst jeres twister med BD.

Svindel

Har nu flere gange fået faktura pr. mails med f.eks betalingsfrist pr. 31.05.2011, dette er en da på et domaine som de har meddelt er nedlagt, da jeg igennem flere forøg fra deres side ikke har indbetalt for. Boydomains kan fra min side kun karakteriseres som et svindel firma, som prøver at udnytte folk.

Svindel

Jeg har gennem snart 10 år haft et domæne hos buydomains.dk og efter at have fungeret rimeligt er det blevet værre og værre. De sidste 8 uger har jeg ikke haft adgang til mit domæne. De hæver uretmæssigt på kundernes kreditkort. De ignorerer alle henvendelser.

Fortsat fusk

Jeg har de sidste dage modtaget 3 x enslydende fakturaer med forskellige fakturanumre på hver 1087,- kr. som alle vedrører domæner jeg for længe siden har flyttet fra dem. De benytter et kortnummer som jeg sidenhen har fået skiftet så beløbene ikke er trukket.

Man undres over at det er muligt for dem at fortsætte med at hæve penge.

Fejlagtige træk fra Buydomains

jeg er nu blevet trukket 3 gange årsgebyr, som følge af 3 fup-fakturaer. har forsøgt at kontakte Buydomains via mail, men forgæves. Har bedt Banken spærre for yderligere træk. Overvejer hvad vi nu skal gøre.

Buydomains

Svindel med kreditkort og fupfakturaer

I april 2010 har buydomains sendt mig en række fupfakturaer, med betaling i 2011 - men de har trukket pengene flere gange fra min konto umiddelbart efter. Har politianmeldt og bedt banken trække betalingerne tilbage. Desuden har der tidligere været forkerte træk på min konto.

Buydomains

Har nu flyttet til andet hosting-firma

Jeg har gentagne gange oplevet at der ikke blev svaret på mine henvendelser til Buydomains såkaldte "24-timers support". Da jeg så finder ud af at de uretmæssigt har hævet penge på min konto, kan det ikke gå hurtigt nok, og i løbet af 2 timer har jeg flyttet mit domain til www.unoeuro.com. (Kan godt anbefales).
Et par dage senere får jeg brev fra DK-Hostmaster om at jeg ikke har betalt for et andet domain jeg ejer på Buydomains.dk, og det vil blive lukket hvis ikke jeg betaler inden 14 dage. Jeg har selvfølgelig allerede betalt buydomain for at fornye mit domain, men de har beholdt pengene selv, og ikke betalt DK-Hostmaster... :(
Jeg valgte derfor selv at betale DK-Hostmaster!
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale evt. nye kunder hos Buydomains om at holde sig LAAAANGT væk fra det svindel-firma. Jeg håber de bliver dømt, selvom det bliver svært. Ejeren af Buydomains, er nemlig en dansker som bor i U.S.A. Hun er iøvrigt tidligere blevet dømt i Danmark for bedrageri...

Buydomains

Kæmpe nedbrud - og dårlig information

Har registreret flere domæner hos BD gennem flere år. Det hele var sådan set ok. Men efter det seneste nedbrud troede jeg aldrig de ville se dagens lys igen. Nu da det endelig er sket skal jeg bare væk fra deres dårlige service og nedbrud i en fart. Er faktisk ked af, at de overhovedet skal have mindst en "stjerne" - de fortjener den ikke!

A. D. Lunde, Tom Larsen y Mogens Jørgensen considera esta evaluación muy útil

Foretager stadig ulovlige hævninger

Pas på !
Det er nødvendigt dagligt at kontrollere om der er ulovlige hævninger fra dette fup-firma på ens konto.
Har slettet mine kort-data dengang deres hjemmeside var oppe, men de genbruger disse alligevel og reagerer ikke på ens henvendelser.
Så pas på. Kan anbefale at spærre kreditkortet.

Tom Larsen y Mogens Jørgensen considera esta evaluación muy útil

Ulovlige hævninger

Buydomains.dk er meget sværre at få fat i, de sender forkerte fakturaer der typisk er dateret mere end et helt år frem og de foretager ulovlige hævninger på mine kreditkort.

På pas - pas på!

Tom Larsen y Mogens Jørgensen considera esta evaluación muy útil

• Lars
  • Lars
  • Nordsjælland,
  • 12 Evaluaciones

Utroværdig i særklasse

Kan ikke tilføje nyt ift. øvrige anmeldelser - men er fuldt ud enig i alle anmeldelserne: utroværdig, upålidelig og helt ud over alle grænser en rigtig dårlig oplevelse - særligt siden medio 2009 til dat.

Svindel

Jeg er i præcis samme båd som de andre her på siden. Har modtaget faktura'er dateret i 2011 og fået hævet beløb fra betalingskort på årsabonnement flere gange om året.

Deres support er i øvrigt fuldstændig håbløs og latterlig, da selv simple problemer ikke kan løses.

Alle domæner er nu flyttet og betalingskortet er spærret.

----------------
Opdatering 3. april 2010.
Jeg har i dag endnu engang modtaget 3 stk. faktura'er på samme årsabonnement. Forskellige faktura-numre og alle dateret 17/8 2011.

De plejer at hæve betalingen automatisk på VISA kortet nogle uger efter faktura er sendt, men denne gang er kortet spærret...! :-)

Deres egen webside har i øvrigt været lukket i nogle uger nu pga. "opdatering", og på forsiden skriver de at de forventer den online igen 30. marts.

Jeg vil opfordre alle som uretsmæssigt har fået hævet betaling fra betalingskort om at kontakte sin bank hurtigst mulig, så kan de hjælpe med at tilbageføre beløbet.

Mogens Jørgensen, Lone Glenstrup y Tom Larsen considera esta evaluación muy útil

Bedrageriske fakturaer

Jeg har et par domainer hos Buydomains, og har nu måttet spærre mit kontokort, da der er trukket 8 beløb for fiktive fakturaer og ydelser. Selv om fakturaerne er dateret i 2011 og forfaldsdato ligeledes er i 2011, var beløbene der langtstiger de normale årsarbonnementer (op til 12 gange højere). Der er sendt flere fakturaer for samme periode.

Klart bedrageri - hvilket er sket for flere i min familie, hvor alle nu har måttet spærre deres kontokort.

SÅ SPÆR DIT KONTOKORT OMGÅENDE.

Vil politianmelde selskabet.

BuyDomains' danske repræsentant bør anstædigvis sende mail til alle danske domain ejere med klar advarsel og opfordring til at spærre for yderlige betalinger.

Lidt underligt at de ikke allerede har gjort dette.

Gad vide om de for provision!!!!

Bernt M C

Mogens y Mogens Jørgensen considera esta evaluación muy útil

Buydomains

Buydomains stjæler fra din konto - spær dit kort omgående

Buydomains sender konstant fiktive foruddaterede fakturaer også til gamle kunder.
Nu har de sågar også trukket penge 2 gange på min konto. 2 gange det sammen beløb.
HVAD SKER DER LIGE FOR DEM.

Mogens Jørgensen y Mogens considera esta evaluación muy útil

ADVARSEL! Fup og bedrageri - ikke engang 1 stjerne værdi

Ingen support fra kundeservice og en strid strøm af fakturaer for årsabonnement, der angives ikke hvilken periode abonnementet omfatter. Alle fakturaer dateret et år ud i fremtiden (2011) med betalingdag 27/7-2011. Fra 20. - 24. marts 2010 modtog jeg 6 fakturaer på årsabonnement
på som iflg. BuyDomanins fra afsendt fra dem 1. juli 2011, en dato vi slet ikke er kommet til endnu.
Fakturabeløbene som de rundhåndet har rundet ca. 30 kroner opad pr. faktura er alle blevet trukket automatisk på min VISA konto.
Kontoen er nu lukket og bedrageriet er anmeldt til PBS

Og mit domæne er flyttet til anden udbyder

Jeg vil absolut ikke anbefale andre at oprette domæner hos BuyDomanis

Mogens Jørgensen, Mogens y Tom Larsen considera esta evaluación muy útil

Buydomains

Igen support - (Support fuld af løgn historier = Joan)

Det er ikke til at komme i kontakt kundeservice
Umuligt at flytte domæner

brug aldrig denne service!

Mogens Jørgensen y Mogens considera esta evaluación muy útil

Buydomains

Faktura fra fremtiden, kan ikke få flyttet domæner væk

BuyDomains har sendt en hel del faktura ud i Q1 2010, disse faktura er så for domæner i 2011.
Desværre trækkes pengene med det samme fra ens konto.

Et .org domæne jeg har host dem kan jeg ikke få flyttet.

Der bliver trukket penge på kontoen efter jeg har fjenet mit VISA fra deres system.

Der bliver trukket penge for domæner der er flyttet til anden udbyder.

Der er virus download på deres tilhørende hostzero server, under deres FAQ sider.

Har suget mere end 2000 kroner ud af min bankkonto

Buydomains har uretmæssigt hævet mere end 2000 kroner fra min bankkonto,

Sørgligt

Har været kunde hos buydomains længe, men her inden for de sidste 2 år er det gået ned af bakke for dem.

Bla. har jeg fået tilsendt fremtidige regninger, og derefter har de hævet penge selvom jeg har fjernet mine kort oplysninger.

Har fået nok nu.

Buydomains

Buydomains.dk på vej ud på et sidespor...

Buydomains.dk har mailet fem fakturaer med samme beløb og indhold, men forskellige fremtidige udstedelsesdatoer. To lørdag nat (20/3), tre søndag nat (21/3) og en i dag (24/3). I dag den 24/3-10 har de trukket fakturabeløbet fire gange på mit visa kort.
Deres hjemmeside har de selvvalgt lukket ned med en forklaring om update eller lign.

Buydomains

Buydomains sender forkerte regninger og trækker penge på min konto

se de øvrige indlæg - de taler vist for sig selv :-(

fortæl om dit tab

15.07.2010 Opdatering
Nu er buydomains.dk blevet overtaget af match2web's amerikanske afdeling. Den danske afdeling vil have man skal henvende sig til dem i USA, selvom de har en dansk afdeling og det ifølge deres hjemmeside, er 100 % integreret.

Du anbefales at kigge på anmeldelserne på match2web her på siden, da dette kan give dig en ide om hvilken størrelse de er :

Samtidig bør du støtte op om arbejdet i facebook gruppen, ved at blive medlem der :

22.05.2010 opdatering.
Som Lars skriver er de nogle værre svindlere.

Når i har fulgt vejledningerne på :

Så de bliver politianmeldt, vil jeg anbefale jer, at i derefter søger på samme side og får dem anmeldt til DK-hostmaster/DIFO, så vi kan få lukket deres domæner :

hostzero.dk og buydomains.dk

Dermed er der en chance for, at de ikke kan køre butikken videre, da de uden domæner i realiteten ikke har nogen forretning.

----------------------------------------

Fortæl om dit tab med buydomains.dk, det er nødvendigt for at dokumentere, at det der skrives ikke er det rene luft.

Brug facebook gruppen til det...kig i den der findes en tråd i forumet, hvor der postes det tab der har været... :

Hjælp til at komme videre :

mvh
Mogens

Meget dårligt

De trækker penge på konto uden tilladelse, generere automatiskkontooplysninger fra tidligere betalinger, så sletter jeg dem, så opretter de dem igen. Igennem et år har jeg forsøgt at slette mine domæner hos dem, de reagere ikke og de er ikke slettet. Nu flytter jeg alle mine domæner, men de sender så reg. frem til 2011 til mig. Kundeservice svarer aldrig på henvendelser. Helt useriøst og ikke anbefalingsværdig.

Buydomains

Ellers har det været ganske udmærket...

Jeg har haft webhotel hos BD siden de startede. Vist i 8 år, Det har været meget stabilt og en fantastisk features. Hertil skal ligges en meget lav pris.
Alt i alt et suværent produkt.
Bortset fra supporten som altid har haltet.
Og så nu de sidste måneder og den sidste uge!!
Først ustabilt og så helt nede!
Og supporten holder vist ferie til engang efter påske!!
Død ærgerligt!
Har heldigvis har jeg kun .dk domæner som er nemt at redelegere.
Kan iøvrigt varmt anbefale webhosting.dk som har en god support.
Men man skal holde øje med hvilke features man får!
Langt fra så avanceret som BD. Men til gengæld har de en adresse ;)

ppff

24 timers support? - løgn

Det er en gang lort.

Buydomains

Jeg oplever det samme som de fleste andre...

Jeg har igennem mange år brugt buydomains.dk og det har endeligt virket fint. Men her på det sidste er det gået i skoven for dem. Som de fleste andre skriver så kan man slet ikke komme igennem til dem på support billetter eller mail eller 24 timer chat. Mit ene domæne har ikke fungeret korrekt i over et halvt år nu og jeg kan intet gøre.
Her til aften faldt jeg over disse anmeldelser og tænkte her er noget galt.
Tilsyneladende så er buydomains.dk Joan for hun er den eneste person man får hold i hvis man så heldig at komme igennem.
Buydomains.com har tilsyneladende INTET at gøre med .dk overhovedet. Whoiser man boudomains.dk så står det reg til en enkelt person Chrissy Coppola i Phoenix. En smut tur på google maps med søge ordene
12826n 22nd PL, 85022, Phoenix og man finde et fint hus. Ligner ikke helt et hosting firma.
Håber at Kontant tager det op så man evt kan få lidt klarhed i hvad der sker.
Når ja i dag kan man ikke logge ind via deres admin tool.....

Mikkel considera esta evaluación muy útil

Buydomains

Har du oplevet noget lignende med Buydomains.dk?! Ny gruppe på facebook

Jeg har oplevet de selv samme problemer, som bliver beskrevet af jer andre.

Det sidste halve år har BuyDomains 3 gange ulovligt foretaget hævninger fra min bankkonto for det samme årsabonnement. Her forleden forsøgte de så igen. Heldigvis har jeg fået spærret de pågældende kort. Jeg har desuden modtaget en række fiktive faktura, der har forfaldsdato langt frem i tiden.

Jeg har forgæves forsøgt at kontakte firmaet igennem lang tid, men de svarer simpelthen ikke på henvendelser. Alt det her har resulteret i, at jeg har taget kontakt til politiet og til medierne.

Jeg er nu i kontakt med Ekstrabladet, som har taget sagen op. Derfor har jeg oprettet en gruppe på facebook "Har du oplevet noget lignende med Buydomains.dk?", hvor I kan gå ind og tilmelde jer, så vi kan få samlet alle sagerne sammen i tilfælde af en større sag med Buydomains. Gruppen vil også løbende blive opdateret med nyt om sagen.

Rita

A. D. Lunde y Allan considera esta evaluación muy útil

Auth ID

Har efterhånden sendt omkring 10 mails til Buydomains og ringet et utal af gange - uden svar. De burde måske ændre deres "24 Timer support!" på deres forside til "Her får du absolut ingen support!".

Jeg ejer en del domæner. Både danske og udenlandske. Jeg vil selvfølgelig gerne have flyttet alle min domæner væk fra Buydomains (i en fart!) - men mit problem er at jeg skal bruge Auth ID til at flytte nogle af domænerne. Er det nogle der har et godt råd? Kan man skaffe Auth ID uden om Buydomains?

Mads

Mikkel considera esta evaluación muy útil

Buydomains

ADVARSEL: 'Kontant' eller en politianmeldelse?

I forbindelse med oprettelsen af en website til mit firma, skulle jeg have registreret et domænenavn. Uden at checke på Trustpilot (dumt!!!), købte jeg det via buydomains.dk. Det var forsåvidt OK, og gik fint og smertefrir. Problemerne startede, da jeg skulle have flyttet domænenavnet over til en anden provider. Efter forgæves at åbnet en online support billet, hvor der simpelthen kom absolut intet svar, og efter at have forsøgt at ringe til firmaet, sendte jeg en mail til deres kundeservice. OK response fra Joan Svane, men så gik det fuldstændig op i hat og briller. Følg mail korrespondancen nedefor (læses fra bunden, domænenavn er taget ud). I skrivende stund ved jeg ikke hvor mit domænenavn er, og har måttet oprette et nyt. Jeg kan kun på det kraftigste advare mod at have noget at gøre med dette firma, de er i bedste fald inkompetente og komplet upålidelige, i værste fald direkte uærlige. Derfor går jeg og overvejer om næste step er Kontant eller en politianmeldelse.

Here we go:

fredag 12. februar 2010 10.35
Fra: "Karsten
Ikke acceptabelt. Men du har stadigvæk indtil 12:00 i dag. Mvh Karsten

Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: SV: VS: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.--------------------.com afventer koderne fra stine.
Dato: fredag 12. februar 2010 10.26
Du kan finde de informationer du skal bruge på BuyDomains hovedside. Det har intet at gøre med at BuyDomains ikke vil udlevere koderne for det er aldrig et problem, men det er et problem at man i sin har bedt om at få domænet på whois privacy. Jeg får dagligt mail fra Buydomains så jeg går ud fra at man er på sin plads. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 12. februar 2010 10:15
Til: Joan Svane
Emne: SV: VS: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.-----------------------.com afventer koderne fra stine.
Fint nok, så må vi jo håbe at han/hun ikke er på ferie, syg, optaget af andre opgaver eller på anden måde indisponibel. Og jeg mangler stadigvæk navn på denne dansk talende person, telefonnummer og addresse, tak. Mvh Karsten

Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: SV: VS: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.------------------.com afventer koderne fra stine.
Dato: fredag 12. februar 2010 10.08
Fordi den person jeg har kontakt med taler meget fint dansk. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 12. februar 2010 09:24
Til: service@buydomains.dk; Joan Svane
Emne: SV: VS: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.--------------------------.com afventer koderne fra stine.
Interessant at du kommunikerer med USA på dansk. Jeg mangler stadigvæk adresse, telefonnummer og kontaktperson. Mvh Karsten

Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: VS: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.-----------------------.com afventer koderne fra stine.
Til: service@buydomains.dk
Cc: "'Karsten
Dato: torsdag 11. februar 2010 23.52
Til videre behandling. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 11. februar 2010 21:22
Til: Joan Svane
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.-------------------------.com afventer koderne fra stine.
Det forstår jeg ikke, du må da vide hvor de ligger rent fysisk. Jeg har masser af kontakter i USA, som kan tage fat på dem. Så send mig venligst adresse, telefonnummer og kontaktperson som allerede anmodet, tak. Mvh Karsten

Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.------------------------.com afventer koderne fra stine.
Dato: torsdag 11. februar 2010 20.07
Hej Karsten BuyDomains.dk er beliggende i USA. Du kan kun sende via den mailadresse jeg har opgivet eller sende en supportmail fra din virtuelle administration. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 11. februar 2010 19:43
Til: Joan Svane
Det er da meget lettere at du giver mig en adresse, telefonnummer og navn på personen, så kan jeg jo selv besøge dem.

Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.-----------------.com afventer koderne fra stine.
Dato: torsdag 11. februar 2010 19.22
Du skal sende til service”@” buydomains.dk, jeg er nød til at skrive mailadressen sådan ellers kommer den ikke med når jeg sender mailen. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00
Sendt: 11. februar 2010 18:16
Til: Joan Svane
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.----------------------.com afventer koderne fra stine.
Og når du nu skriver "hovedkontoret", hvad mener du så med det? Kontaktdetaljer: E-mail, navne, telefonnumre, mit kundenummer, sagsnummer etc.?

Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.---------------------.com afventer koderne fra stine.
Dato: torsdag 11. februar 2010 18.13
Hej Der er ikke mere jeg kan gøre herfra, du bliver nød til at sende mail omkring flytningen til hovedkontoret til service. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 11. februar 2010 17:12

Hej Joan
Det kan jeg jo ikke rigtigt bruge til noget. Jeg har købt produktet af buydomains.com, I kan ikke levere, så I har et problem at løse. Hvem der er jeres underleverandører har intet med mig at gøre. Men det kunne være I skulle finde nogle andre..... Deadline er stadigvæk fredag 12:00. Mvh Karsten
Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.------------------.com afventer koderne fra stine.
Dato: torsdag 11. februar 2010 13.56
Hej Karsten. Dette er hvad jeg har modtaget på min rykker for koderne: ------------------------.com skal bruge dem nu - har rykket for den flere gange. vil sende dem når de kommer ind. Jeg vil selv prøve at kontakte networksolutions og spørge hvorfor det skal tage så lang tid, mere kan jeg desværre ikke gøre herfra. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 9. februar 2010 15:32
OK, I får frist indtil fredag 12:00. Mvh Karsten

Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.-------------------.com
Dato: tirsdag 9. februar 2010 11.49
Hej Karsten. Jeg kan kun sige at BuyDomains.dk har bedt om koderne, dette er hvad jeg har modtaget som svar på min rykker for koden: -----------------------.com skal bruge dem nu - har rykket for den flere gange. vil sende dem når de kommer ind. BuyDomains.dk skal have koden fra det firma som de har købt domænet igennem. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 8. februar 2010 19:15
Til: Joan Svane
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.----------------------------.com
Joan. Det er ved at være en farce. Jeres handlingsmønster ser ud til nøje at følge hvad jeg har læst på Trustpilot.Jeg skal bruge mit domænenavn i mit arbejde, og jeres manglende reaktion vil snart starte med at koste mig penge. Jeg må derfor anmode om et klart svar på hvornår jeg modtager de ønskede, korrekte koder senest imorgen 16:00, ellers ser jeg mig nødsaget til enten at gå til Kontant eller at foretage en politianmeldelse for svindel. Mvh Karsten

Fra: Karsten
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.-----------------------.com
Dato: lørdag 6. februar 2010 20.49
Hej Joan. OK, så hvornår kan jeg forvente at få overførslen gennemført. Mvh Karsten

Dato: lørdag 6. februar 2010 17.55
Hej. Jeg har sendt en meddelelse så sent som i går til hovedkontoret og domænet kun er peget et andet sted hen men at det ligger hos Buydomains og at de skal sende koderne straks. Jeg har ikke hørt noget endnu, men det kan skyldes at jeg faktisk ikke har åbent week-enden. Ja, jeg ved godt at der ligger meget på trustpilot har dog ikke læst det, noget er sikkert rigtigt nok og andet er kunderne selv skyld i. Hvis nogen har skrevet at buydomains.dk er gået konkurs er dette ikke rigtigt. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice
Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 6. februar 2010 17:45
Til: Joan Svane
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.--------------------------------.com
Hej Joan. Sker der noget i denne sag? Jeg har lige været inde på Trustpilot, det er ærligt talt nogle grimme anmeldelser, I får. Håber at det er fuldstændigt fejlagtigt.... Mvh Karsten

Dato: fredag 5. februar 2010 12.22
Hej. Havde godt nok fået svar i dag, men er ikke helt klar over hvordan de læser der ovre J. For den kom retur med ?????????????????, har atter engang skrevet at jeg skal bruge koderne. Venlig hilsen Joan Svane
Kundeservice. Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 5. februar 2010 10:55
Til: Joan Svane
Hej Joan. Jeg har stadigvæk ikke modtaget den ønskede information, gider du rykke hovedkontoret? Mvh
Karsten

Dato: torsdag 4. februar 2010 10.55
Mange tak. Mvh Karsten

Fra: Joan Svane <kundeservice@buydomains.dk>
Emne: SV: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.----------.com
Dato: onsdag 3. februar 2010 22.09
Hej. Har sendt anmodning her til eftermiddag, så jeg håber at du har dem i morgen. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 3. februar 2010 22:02
Hej Joan. Mange tak, ved du hvornår det vil ske? Mvh Karsten

Dato: onsdag 3. februar 2010 16.02
Hej. Undskyld det sene svar, men jeg har først lige fundet din mail i min spampost. Skal bede hovedkontoret om at sende de ønskede koder. Venlig hilsen Joan Svane Kundeservice
Åbningstid: man. - fre. kl. 10.00 - 17.00

Sendt: 31. januar 2010 17:48
Til: kundeservice@buydomains.dk
Emne: Manglende mulighed for at åbne en online supportbillet: www.-----------------------.com
Kære kundeservice. Jeg har gentagne gange forsøgt at åbne en supportbillet med nedenstående forespørgsel, desværre uden held, venligst hjælp. For at overflytte mit domænenavn til One.com, skal jeg bruge mit Authorization Identification ID (Auth-ID) - also called EPP-code - for the domain. Venligst fremsend dette. Domænenavn er --------------------------.com. Mvh Karsten

Mikkel, Tomas Sørensen, Mogens Jørgensen, Mogens, Lone Glenstrup, Jimmy Nielsen, BingoKongen, Morten B y Steffen Viggo Brøchner considera esta evaluación muy útil

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar