We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Batteryking revisión

Batteryking Logo
Clientes dicen: »Bestel er altijd, laatst stond...« »echt een super winkel. ze...« »IK bestelde een accu voor een...« 274
Excelente
9.3 de cada 10

274 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (274)

jammer

Na het versturen van een mail met daar in dat het bestelde product is verstuurd komen ze er na een dag !!?? achter dat het product niet eens op voorraad is met de mededeling dat het 2 tot 3 weken kan duren

Featured review of Batteryking

1.5V LR1N batterijen

Geheel tevreden over de service en levering van BK. Eerder had ik al eens een accu besteld voor mijn camera, die was vlot en degelijk geleverd.
Onlangs had ik een bepaald type batterij nodig die je in de winkels haast niet vindt. BK heeft de batterij op voorraad en binnen 2 dagen had ik de batterijen in mijn bezit.
Ik vind het ook een behoorlijk + punt dat BK geen verzendkosten rekent, hierdoor is de drempel om batterijen te bestellen een stuk lager.
Ga zo door en ik zal vaak nog bij BK bestellen.

9,5

goede services en naleving van de beloften. zeer tevreden klant

• Ron
  • Banholt, NL
  • 2 Evaluaciones

Battery"KING"

Na eerdere bestellingen nog steeds tevreden altijd correct en snel afgehandeld.
Ga zo door!!!!!!!!!!!!!!!!

• Theo
  • Den Haag, NL

batterijen

Besteld en de volgende dag in huis, helemaal perfect.
Eventuele vragen zijn zeer snel opgelost per tel. en bevestigd met mail. Beter kan het niet TOP.

Batteryking

levertijd matig, product en verpakking prima

Op 18-03-2012 product besteld en betaald, volgens de e-mail via de klantenservice van Batteryking is mijn pakketje op 19-03-2012 verstuurd, echter ik kreeg het pas 24-03-2012 binnen, jammer dat het pakketje zo lang onderweg is geweest, verder waren de verpakking en het product prima in orde zag er allemaal goed uit.

heel tevreden

een goede service en het ontvangen van mijn paket was inorde .

• toon
  • Gennep, NL

Zeer tevreden.

Door een betalingsmisverstand de accu alsnog supersnel zonder extra verzendkosten opgestuurd naar het vakantiehotel in Oostenrijk. Bedankt!

Snel en betrouwbaar

Het was mijn eerste bestelling bij Batteryking, maar zeker niet mijn laatste! Razendsnel en betrouwbaar, kortom: zoals het hoort!

goede produkten, levering snel

Regelmatig bestel ik hier producten. De producten zijn goed, goedkoop en volgende dag in huis.

J. Talma Leeuwarden

Keurige afhandeling van vragen én bestelling. Perfecte update omtrent
afhandeling bestelling. Ik kom zeker terug.

Prima!

Nette prijs, redelijk snel verzonden.
Overzichtelijke site. Kom ik vast weer'ns terug.

Batteryking

Goede snelle service, goedkoop en eerlijk!!

Groot en duidelijk assortiment, ook na wat vragen van mijn kant aan hun adres kreeg ik veel duidelijkheid. Binnen 3 dagen artikelen in huis. Top, het kan dus wel!!!

Batteryking

Goede service, geen verzendkosten en kwaliteit

Laatst een vervangende batterij voor mijn macbook pro gekocht. Veel goedkoper dan via apple zelf. Ook is de batterij zoals een originele gefabriceerd. Daar bovenop ben ik erg blij met de garantie van 2 jaar.
De batterij was voor het weekend besteld en maandag binnen.

Goeie webshop

Heb een accu voor mijn makita besteld. Zelfde dag nog opgestuurd maar tante post is het pakje kwijt. Na een week wachten hebben ze me een nieuwe accu toegestuurd. Erg netjes

Perfect

Zondag besteld, gsm batterij en apple snoertje, dinsdag in huis.
En dat zonder extra kosten. Perfect.

Batteryking

Prima prijzen, snel geleverd en netjes verpakt

Op woensdag besteld, op donderdag alle accu's netjes verpakt in huis. Dus erg tevreden over mijn bestelling!

Batteryking

Goede en vlotte levering.
Na openen en controle van de doos blijk dat er 1 item te weinig was geleverd.
Dit werdt recht gezet en zonder extra kosten toegestuurd

Batteryking

De betere internetwinkel voor de belangrijkste accesoires!

Geweldige internetwinkel! Prima prijzen, snelle levering en accu's van een betere kwaliteit als de originele merken!

Batteryking

Het was allemaal zo geregeld en je hoeft niet verder als de brievenbus

zondagavond besteld en dinsdagmiddag goed verpakt in de brievenbus mooier kan het toch niet.

ZEER TEVREDEN

Nette prijs, snelle levering. Kom hier zeker terug

Perfecte levering

Inmiddels heb ik de tweede bestelling geplaatst en dat zal zeker niet de laatste zijn.

Lekker snel

en ook nog zonder verzendkosten

Batteryking

Ook de king in snelheid en afhandeling

Zeker voor herhaling vatbaar

• Leen
  • Arnhem, NL

supersnel

erg snel en zal zeker weer bij batteryking bestellen

siamak

snelle levering & als klant wordt je goed geïnformeerd over de bestelling. dit is al mijn derde bestelling en altijd tevreden

super tevreden

in een woord top

Batteryking

Goede en snelle levering van een goed product

Het product wordt snel geleverd en voldoet aan de eisen die ik er aan gesteld had!!

Zeer goed

Ik ben al een tijd klant bij Battery King en heb steeds snelle levering en zeer goed service ondervonden. Als ik iets nodig heb op dit gebied kijk ik altijd eerst of Battery King dit kan leveren.

Supersnel

Vrijdagmiddag 15.00 uur besteld, zaterdag 15.00 uur aan de deur. SUPER! Gratis verstuurd en een goede korting!

Goed en snel

Goede nette prijs, zeer snelle levering. aanrader

Ruud Boekhoff

Razendsnelle levering, daar kunnen andere internetaanbieders een voorbeeld aan nemen. Site is overzichtelijk, makkelijk zoeken naar juiste artikel. En de prijzen zijn concurrerend.

• Henk
  • eindhoven, NL

goede snelle levering

al diverse malen heb ik gebruik gemaakt van de snelle leveringen van producten ik ben uiterst tevreden ook over de kwaliteit vd producten
Henk Manders

duidelijke website, snelle levering

Al diverse keren batterijen besteld. De website is overzichtelijk en de levering is snel. Meestal de volgende dag, maar zeker de dag erna. Bij grotere afname ook een grotere korting.
zeer tevreden.

Batteryking

Heroplaadbare batterijen en multi-type oplader

Duidelijke website, snelle levering en de levering was nog juist en compleet ook. Meer kan je niet wensen. Inmiddels de producten gebruikt en erg tevreden dus erover.
Ga zo door!

Batterijen

Bestelling opgegeven, 1 uur later bevestiging van verzending, volgende dag in huis.

Batterijtester

Zeeer snel; prima produkt, Ook complimeten voor de website.

Prima

Zeer tevreden over de website en de snelle afhandeling van de bestelling

• Hans
  • ruurlo, NL

geweldig

het product was makkelijk te vinden, makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen en snel ontvangen.

Erg slechte klantenservice

Batterijen gekocht en snel geleverd, maar bleek niet het juiste artikel. De batterijen koning gaf vervolgens Apple en de klant de schuld(!). Er werd aangeboden om de batterij te vervangen voor een met de helft van de capaciteit van het origineel. Toen ik dat weigerde, moest ik heel lang zeuren om mijn geld terug te krijgen. Bovendien worden de kosten voor het retourneren niet vergoed.

Kortom, zolang alles goed gaat, geen probleem, maar verwacht van deze winkel geen klantgerichte service.

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar