We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Batteri Online revisión

Batteri Online Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Batteri Online and give your own review of Batteri Online 55
Excelente
9.3 de cada 10

55 revisiones de clientes
Evaluar empresa
  • revisión (55)

Canon

Kjapp ekspedering, "riktige" priser. Batteri for EOS 7D fungerer og oppfører seg som originalbatteri.

Featured review of Batteri Online

Batteri Online

Rask og god behandlig, og særdeles god oppfølging.

Rask og god behandlig, men produktet svarer ikke til forventningene. Produktet var et batteri til en Dewalt drill på 3,0 ah

Batterilevetiden er dårligere enn det er på min orginale Makita 1,3 ah.

Altså ikke tilfredstillende.

-----------------------------
Maken til oppfølging har jeg aldri opplevd.
Anmeldelsen er herved redigert til full pott. Dette er et firma som varmt anbefales og som jeg vil handle mer hos.

Applaus!

Respuesta de Batteri Online

Hei Thomas,

Takk for din tilbakemelding.
Slik skal det selvsagt ikke være!
Etter avtale sender vi deg ett nytt batteri og en frankert returseddel for batteriet som ikke fungerer slik det skal.

Ha en fortsatt fin dag :)
Mvh Batteri Online

Einar Løseth, Ulsteinvik

Veldig bra service, hurtig svar på spørsmål, billig batteri, hurtig levering, samt orientering hvordan kjør inn batteriet

Gode priser og rask leveranse

Hyggelige folk,bra priser,bra varer og rask levering.

Batteri Online

Kjapt og billigt på døra

Fikk varen raskt og billigt på døra etter noen dager. Har ikke fått testet levetiden enda, men de passet ihvertfall til maskinen jeg har, kjøpte batteri til hitachi maskin og det passet til en delaval klippemaskin for storfe....
Har allerede anbefalt til flere

Kjapt og billig!

Bestilte noen småbatterier og fikk det i postkassen dagen etter! Oversiktelig og fin nettside, handler gjerne her igjen :-)

Panasonic

Har en eldre skrumaskin og sirkelsag av merke Panasonic som var "død" grunnet dårlige batterier. Nye batteri koster mer enn skjorten, så har sett etter nye maskiner.
Men på Batteri Online fant eg batteri som passet og ikke minst prisen var KNALL :)
Kjøpte 2 batteriere og den gode gamle lever enda :) :) :)

Leveringen var kjapp og grei, tusen takk for servicen Batteri-Online. Sparte meg for noen tusener :) :)

Batteri Online

Meget god kundeservice og usedvanlig rask levering

Jeg hadde et stort behov for nye Lithium 6V batterier til vår DEFA SmartStart fjernkontroll.

Jeg tok da kontakt (via epost) med Batteri Online, og kom i kontakt med dem veldig raskt. Jeg hadde videre en veldig hyggelig korrespondanse; hvor de kunne bekrefte at disse batteriene var på lager.Jeg kjøpte da ett par av disse batteriene, og de fikk sendt de avgårde samme virkedag. Til stor overraskelse var batteriene i postkassen dagen etter.

Jeg er alt i alt kjempefornøyd med dette firmaet.

Batteri Online

Raskt levert og god informasjon

Trengte noen spesielle 9V batterier med høy kapasitet fort, disse var ikke på, lager, men jeg fikk varen veldig raskt rett fra leverandør, og med god informasjon fra Batteri-online om progresjon av ordren.

Effektivt og raskt levert

Fant siden via Google Adwords. Oversiktlig side som hadde det jeg var på jakt etter. Rask for rask og enkel kunderegistrering og varene lå i postkassen 3 dager etterpå. Anbefales!

Batteri Online

Fremragende personlig service og rask levering

Jeg har strevd hardt med å finne batterier til mitt håndsett for Doro telefon. En stor Elkjøp-butikk i Stavanger kunne ikke hjelpe. Den høyt oppreklamerte nettbutikken de henviste til hadde ikke sin server oppe å gå. Men så fant jeg Batteri Online på nettet. Jeg beskrev mitt problem søndag, mandag fikk jeg svar pr. email, med anbefaling av et annet, men bedre batteri som ville virke. Det bestilte jeg mandag, og tirsdag lå batteriene i min postkasse. Det er lynraskt fra Fredrikstad til Sokndal!
Nå virker telefonsettet. Det er fysisk og praktisk umulig å gjøre det bedre! Mvh. Rolf

Gode priser og rask leveranse

Brukte batteri online til å kjøpe nye batterier til mitt kamera. Batteriene var rimelige og lå i posten allerede etter to dager.

Harald

Batteri Online

Utrolig bra og effektivt ekspedert

Jeg hadde egentlig ingen store forventninger, men må si at det alltid er hyggelig når du føler at du er en viktig kunde, selv om jeg kun kjøpte et lite batteri i dene omgang. Kommer sikkert til å handle og for framtiden her.

• Espen
  • Kongsberg, NO
  • 1 Evaluación

Supert!

Kjapp og ordentlig kundehåndtering. Batteriene lå i postkassen etter noen få dager. Her vil jeg ikke ha noen problemer med å handle flere ganger.

Raskt og rimelig

Bestilte om kvelden og varen ble bekreftet sendt neste dag, utlevering på posten etter 2 dager. Rimelig pris og riktig kompatibilitet som opplyst i nettbutikk.

• Rh
  • Fredrikstad, NO
  • 1 Evaluación

Enkelt og raskt !!

Bestilte et batteri til mit fuji kamera, batteriet lå i postkassen dagen etter! :) handler gjerne her igjen ;)

Raskt levert

Kjøpte Energizer Lithium AA batterier som skal brukes i GPS og annet strømkrevende utstyr.

Det kom levert som brev i posten (18 stk AA) etter bare noen dager.

Har sjekket litt rundt på nettet og så vidt jeg vet er det ingen nettbutikker i Norge som slår Batteri Online på pris på akkurat disse batteriene i et sånt kvantum.

Handler nok neste batch der også.

For en service!

Jeg kunne rettogslett ikke vært mer fornøyd, for å gjøre det kort: Jeg har aldri opplevd lignende service hos noen norsk bedrift. Her har mange mye å lære! Kjempegod kommunikasjon, en fantastisk produktkunnskap kombinert med glimrende forsendelsestid! Dette var min første og garantert ikke min siste handel her.

Batteri Online

God service og raskt levert.

Jeg handlet noen batterier og en lader for en tid tilbake. Dette kunne jeg sikkert funnet noe rimeligere i utlandet, men raske og lettfattelige svar på spørsmål anngående laderen, samt at prisen slettes ikke var ille, gjorde at jeg valgte å handle her.
Jeg mener å huske at jeg hadde varene i hende 2, eller 3 dager etter at bestillingen ble gjort.

Meget fornøyd

Fikk nøyaktig det jeg bestilte.
Ble oppdatert på mail og oppfordret til å kontakte dem straks om det var noe de kunne hjelpe med.

Meget bra førsteintrykk og handler gjerne igjenn her!

Batteri Online

Det enkle er ofte det beste, og enklere blir det ikke :)

Bestilte en pakke med LED spotter og fikk rask tilbakemelding om at de var leveringsklare og kunne hentes. Fikk til og med tilbud om å møte de slik at veien skulle bli kortere for meg, det er service!

Fem stjerner for god service, fem stjerner for rask behandling og fem stjerner for god kvalitet på produktene! :)

Strålende, i alt!

Jeg kan ikke få lovpriset denne nettbutikken nok! Og jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.

Jeg kan begynne med hva jeg bestillte, det var et stk. Tivoli batteri (som er helt sjukt mye bedre enn orginalen, OG mye billigere).

En Sanyo moblie booster (som jeg nå ikke kan klare meg uten, jeg har en smarttelefon som batteriet fort blir rimelig fort utladet. Da plugger jeg bare inn mobil booster'n min, og jeg kan fortsette og fortsette. Uvurdelig når jeg er ute og reiser.).

Også kjøpte jeg meg et uorginalt backup batteri til mitt nikon kamera. (som nå har blitt hovedbatteriet mitt fordi jeg kan holde på mye lenger med det, enn med de orginalebatteriene mine. Også dette langt billigere enn orginalen.).

Alt dette her bestillte jeg på onsdags ettermiddagen, og fikk bedskjed at jeg kunne komme å hente det ved lageret i Fredrikstad morgenen etter, men om det hastet, kunne jeg komme samme kveld!!

Makan til service og pris finnes ikke!!

SÆRDELES bra!!

Jeg er strålende fornøyd med batterionline.no. Leveransen kommer omtrent før du får bestilt;))

Jeg er kjempefornøyd!

Rask levering, og godt ivaretatt i f.m. en reklamasjon. Vil anbefale Batteri Online på det varmeste.

Mvh Roy Pribyl, Drammen

Svært bra nettbutikk!

Bestilte noen småbatterier som fikk plass i en konvolutt. Svært billig og rask levering på den måten. Anbefales!

Super

Nettbutikken hadde ikke min batteripakke i sitt sortiment.Jeg tok bilder, la de ved i mail med forespørsel. Fikk rask tilbakemeding om at de hadde produsert batteripakken min, den var lagt inn i varesortiment og kunne bestilles. Jeg bestillte, fikk tiløbakemeldin om leveringstid, varen kom etter avtale. Super service.
Mvh Frode Engebretsen

Batteri Online

Rask og meget god service

Veldig hyggelig å handle med folk som gjør så godt de kan for å hjelpe deg! Bra varer og gode priser var det også.

Batteri Online

Bra ledlyspærer og flott service

Jeg bestillte en ledlyspære og fikk den utrolig nok dagen etter!
Veldig god pære, skal nå bestille flere.
Rask og god service!

Bra support!

TRengte støtte til å finne riktige spesialbatterier. Kjapp og hyggelig støtte på nett gjorde at jeg fant frem til riktige batterier som ble levert til avtalt tid. Anbefales

Bra batterier til alt

Har kjøpt flere batterier og alle holder mål sammenlignet med original batterier. Alt sendes kjapt. Email svares rask. Har i tillegg kastet meg på en Groupon batterikjøp og disse er likt de duracell du kjøper i butikk til halve prisen, med samme kvalitet.
Anbefaler alle som trenger bra batterier til billigere priser.

Kjapp og greit

Kjøpte en pakke med batterier og lader via Groupon. Varene var på posten 3 dager etter betaling.
Gjenstår å se om det er kvalitet på produktet men så langt fornøyd med
en kjapp og grei handel :)

Batteri Online

Meget bra service og rask levering

Tok kontakt i forbindelse med et særskilt behov. Fikk kompetente svar tilbake og hjelp til å bestille riktig produkt. Varene kom etter kort tid og har svart til våre forventninger.

Mycket bra service & priser. Snabb leverans

Ringde för assistans med order, hjälpsam personal med goda kunskaper om produkterna. Fick även tips på annat jag behövde som även det hade fina priser på.

Batteri Online

God service og rask levering!

Enkelt, god og rask! Anbefales!

Batteri Online

God service ,og rask levering !

Kjøpte batteri til mitt Lumix-kamera, og hadde ingen problem med å finne riktig type. Uoriginalt batteri fullt på høyde med originalbatteri , og mye billigere . Takker for god service, og kjemperask levering! Er meget fornøyd , og gir 5 stjerner .

Raskt og effektivt!

Bestilte mini usb billader og led pære på mandag- pakke!!!n i kassa på onsdag!

Også så billig i forhold til alle andre steder jeg har sjekka ut..

Kjempeservice! :)

God service

Veldig fornøyd med pris og utvalg.

veldig bra

kjemperask levering!

God Service

Anbefaler denne til andre som skal ha rimelige batterier til telefoner med mer og syns at orginal batteri er for dyrt, så er dette stedet for deg som er på utkikk etter rimeligere alternativ til orginalen. Veldig bra!! 5 stjerner fra meg.

Topp service

De hadde ikke batteri til min pc i sortimanget ,men tok det raskt inn. Topp service

considera esta crítica útil. ¿Esta de acuerdo?

Gracias por la evaluación.

Para asegurar que todas las evaluaciones en Trustpilot son escritas por personas reales, usted tiene que verificar su correo electrónico antes que su evaluación sea publicada en Internet. Acaba de recibir un correo electrónico con un enlace que al instante verifica su correo electrónico.

Cerrar